Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

No csak ... no csak ... Hol lesz a buli ?;)
    Ejnye ... Párod mellett Net randin töröd a fejed ?o_O Persze ha időszerű az újítás akkor érdemes megpróbálni ...
    Ha meg nincs itt az ideje .... akkor kár az időt vesztegetni rá .. mert bizony vannak nagy szélhámosok is ...
    Akiket jobb kihagyni ..

Akkor csak ügyesen ... Nálam 5 db van belőle .... Még az a szerencse hogy a gazdaköri is ad 120 kivi tápot ... :music:

patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Igazából csak a társkeresés védelmében írtam-párommal ezen nem vagyunk közös nevezőn.;):) Mikor elváltam 2 évig voltam egyedül. Ezalatt néztem körül egy társkeresőn. Bár párt nem találtam,de levelező barátokat igen. A sok dilis között azért volt értelmes,tanult ember is.:) Voltak rosszabb sorsok az enyémnél...:(

3. fabbro

fabbro Junior szaki

Háát, én igazából több, mint 8 éve egyedül élek, akik ez idő alatt előfordultak, szót sem érdemelnek... Vagy nős, vagy 220 km-re lakik, vagy a gyerekeimet látni sem akarta, stb. Senkivel nem éltem együtt, csak találkozgattunk. :oops: 2x regisztráltam netes társkeresőn. Az elsőnél találkoztam is valakivel, akivel az első percben eldőlt számomra, hogy még mielőtt elkezdődne, vége is.:sleepy: A profiljában leírtak nyomokban sem mutattak hasonlóságot a valósághoz. :mad: A második alkalomnál meg az első kapott levéltől bepánikoltam, és nemhogy nem válaszoltam, de még a profilomat is töröltem... Már régebben leírtam a meglátásomat a dologról, azóta sem változott a véleményem. Vonzom a hülyéket, márpedig a hülyékből elegem van. :p Nem jó egyedül, de már beletörődtem, hogy nekem ez jutott. :)

Más. Elveimet feladtam, és olyat tettem, ami cirka 3 éve nem fordult elő. Vettem titokólat. Majd jövök a beszámolóval. :)

Utoljára szerkesztett: 23.1.15
    patakvera kedveli ezt.
  4. patakvera

Kemény 3db-ra futja nekem is...;)
    Az egyiket nem bírtam ki és az utolsó 3 aranyamat elköltöttem....mosómedve lett,de örültem,mert ez is hiányzott!:D

5. alx528

alx528 Fórum mestere

No csak ... no csak ... Hol lesz a buli ?;)

Nálam :) Már kezdem is mert sikerült a dömper meg az úthenger vizsga :)
    ( bár ezt még tegnap nem tudtam mert ma vizsgáztam :oops: )[/QUOTE]

patakvera kedveli ezt.
  6. fabbro

fabbro Junior szaki

Én sem bírtam ki, én is bearanyoztam őket. Lett egy gólya, meg egy kivi is, ezek ugye hiányoztak, úgyhogy elégedett vagyok. Már csak farkasom nincs. A fiam farmján egyre futotta, mit gondolsz, mi lett belőle? BÉKA!!! :p

patakvera és alx528 kedveli ezt.
  7. alx528

alx528 Fórum mestere

nekem lett 1 farkas :p a tobbi 3 ora mulva .. (ui) letelt a 3 ora : kakas

8. patakvera

Most néztem meg a másik kettőt: egérlyuk-ez volt dögivel....de meg lett a BÉKA! Azért köszönöm Judit,hogy kisegítettél volna! :)
    Kivi az nem lett....gondolkodom,hogy beruházok még 50 FA-ra...:sleepy: Bár a kivi annyira nem érdekel.....a brekusznak jobban örültem!!!:D:inlove:

PalMa kedveli ezt.
  9. PalMa

PalMa Fórum ismerője

Sziasztok! Véééégre lett farkasom, méghozzá egyszerre kettő is!!! Nagyon boldog vagyok. xD A kivi még hiányzik, de ha nem lesz meg most, az örömöm akkor is teljes marad. Persze vettem még pár ólat, úgyhogy a reményhal...

patakvera és tina07141983 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Gratulálok :) Én kettőt vettem ...
    Narancs kacsa és disznó ....
    Hát ez nem az én napom .... :(

patakvera kedveli ezt.
  11. patakvera

A kivi védett madár...:eek: Tőled és tőlem is védett!

PalMa kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

xDxDxDés a farkas is ....:p:p:p

alx528 és patakvera kedveli ezt.
  13. patakvera

Farkas az csak tőled....:p Bár nálam is csak 1 darab árválkodik! Egyből adom is el. 30.000 csp-ért!;)

14. -Holdfeny-.

Bakker ... nálam 41000 a legolcsóbb ....

15. capella2004

capella2004 Junior szaki

üdv mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

jöttem dicsekedni.............csak nagyon -nagyon halkan!!!!!!!!!!
    lett 2db kiviólacskám...meg is köszöntem a BP-nek ,jó hangosan,itthon kicsit furcsán néztek rám...de kit érdekel!!!!!!!!!!!!:music:xDxD:cry:
    tápot is tudok keverni mert maradt a pajtába,nyertem a gazdaköriből is.
    nem tudom ...lehet hülyeség,2*10ólat vettem ,az első 10 a főfarmon...semmi,narancs kacsa, disznó ,egyéb felesleges....... halásztanya azt hiszem,a második 10 a tisztáson,kivi ,piros paci,piros csacsikovács!!!!
    ebbe a szériába is lett narancs ,de minek utána megláttam a kiviket meg se néztem mik lettek narancsok!!!!!!!!!!!;)

Fatther, patakvera és PalMa kedveli ezt.
  16. alx528

alx528 Fórum mestere

nem írok semmit metr lehet ,hogy valamit félreértettem :oops::oops:;)

patakvera kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

:) hm hm .... vajon mire gondolhattál ? :music:

Ez sem az én napom ... elindultunk reggel ház nézőbe ... pénzel tollal , hogy aláírhassuk a szerződést ....
    Erre az út egyharmadánál az árokba kötöttünk ki ....:oops:
    Az a sok segítőkészségből megbukott ember aki elhajtott mellettünk ....:wuerg:
    Néhánynak intett a párom , hogy segítsenek .. de oda sem néztek ... :(
    A mellettünk elhaladó hótoló rátolta a havat a kocsira ... aztán megállt ... vigyorogva mondta , ha lesz ideje küld segítséget ... miután mondtuk neki , hogy utolsó idős terhes vagyok ... még talán telefonált is ...
    Kb 25-30 perc lapátolás után megállt egy külföldi - angolul beszélő fickó két 8-10 év körüli gyerekkel ...
    Öltönyben Ők toltak ki bennünket ....
    Keveset tudtak magyarul ... De a születendő babához magyarul gratuláltak ....
    Még jó , hogy a Csuhásom folyékonyan beszél angolul ... Habár a segítség minden nyelven segítséget jelent és a jó szándéknak is csak egy nyelvezete van .

Fatther és patakvera kedveli ezt.
  18. patakvera

Szerencsére nem lett semmi baj....:oops: Mármint abból gondolom,hogy itt vagy!o_O Az emberekről ennyit-igazából nem vagyok meglepődve!8)
    Csilla gratula a kivihez.:D Reméljük máskor majd hozzánk is ellátogat...;)

Fatther kedveli ezt.
  19. PalMa

PalMa Fórum ismerője

Mit mondjak, ****** egy világban élünk! Én sem lepődöm meg már rajta, de újra és újra kiakadok és felháborodok, ha ilyet látok-hallok. Kisregényt írhatnék ebben a témában, de sajnos attól nem változna semmi. Örülök Hajni, hogy baj nélkül megúsztátok, és minden jó, ha a vége jó! Gondolom egy kis keserű szájíz marad utána... az a szerencse, hogy akad azért még egy-két jóérzésű ember is ezen a bolygón. Vigyázz magatokra! :)

Fatther és patakvera kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Szerencsére csak a kocsi sérült ... Majd kiderül mennyibe fog fájni ... Olyan hangja lett mint a traktornak ... Csuhás szerint kipufogó hiba ...
    Már csak abban reménykedek a ház nem úszik el a késlekedés miatt ... Ha jobb idő lesz elindulunk újra ...
    - Ha csak a kis trónörökös közbe nem szól :)

tina07141983, PalMa, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.