Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

Nem is adom fel! Te se add fel, vegyél még egy db ólat! Oszt az majd kacsacsőrű lesz. :)

alx528, Fatther és patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Tanács megfogadva!:D

Fatther és *PalMa* kedveli ezt.
  3. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

Na erre kíváncsi leszek! :D Ha bejön, az isten se mossa le rólam, hogy boszorkány vagyok. xD

alx528, patakvera és Fatther kedveli ezt.
  4. patakvera

10db-ból lett kacsacsőr te "Boszora"!;):D

Fatther és *PalMa* kedveli ezt.
  5. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

:D Ezek szerint nem bíztál bennem annyira, mert 10-et vettél egyszerre, nem csak egyet! xD Gratula! Mégiscsak lett kacsacsőr, az a lényeg! :)

patakvera és Fatther kedveli ezt.
  6. alx528

alx528 Fórum mestere

Rám is tehetsz valamilyen jót :) 70 ből SEMMI :( de még 10 kint van

patakvera és *PalMa* kedveli ezt.
  7. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

Ha csak azon múlik, én Neked is szívesen megajánlok minimum egy kacsacsőrt! ;):D

patakvera kedveli ezt.
  8. alx528

alx528 Fórum mestere

de csak óvatosan :) nem szeretném ,hogy megégessenek ( mer aztán mi lesz velem :) :oops: :inlove: )

patakvera, Fatther és *PalMa* kedveli ezt.
  9. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

Tudod mit? Ha netán bejönne, nem áruljuk el senkinek, akkor nem lehet belőle semmi probléma! ;)

patakvera, Fatther és alx528 kedveli ezt.
  10. alx528

alx528 Fórum mestere

Hát .... nem kell titokba tartani semmit :( 80=0

PalMa, Fatther és patakvera kedveli ezt.
  11. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

:( Fel a fejjel! Ennél már csak jobb lehet legközelebb. :)

Fatther és patakvera kedveli ezt.
  12. patakvera

Á,csak azért vettem 10-et,mert az reméltem lesz még 1 kivim....:music:Alex 80-ból semmi???o_O:cry: A következőnél biztosan kegyes lesz hozzád a farmerama-sors!;) Ma végre szabad vagyok...:D Ma délelőtti pihenésképp farmozok....8)....aztán irány a házimunka! :wuerg:

PalMa és Fatther kedveli ezt.
  13. alx528

alx528 Fórum mestere

Sziasztok! az event topikjaba a "2621" es hozzaszolasom :
    "Nagyon jól tetted! :) én vettem 1 csomagot ott kaptam ajándékba a kcs-t :) és aztán elQtam 750FA-t apránként : a végeredmény eddig az ajándék 1 kcs :(:( de még kint van 10 ól (a remény hal meg utoljára)"

Fatther, *PalMa* és patakvera kedveli ezt.
  14. patakvera

Remélem sikerül azért legalább egynek becsúsznia.....;)

Halló-helló Többiek!

Mindenki eventezik 1000-rel? Belekezdek,de szerintem be nem fogom majd tudni fejezni ismét. Nem csak a felrepik miatt-holnaptól dolgozom estig-így 3 nap kiesik. Tegnap kicsit pipa lettem. Kislányom májusban elsőáldozó lesz. Ruha kölcsönzés 8000ft lett volna. A többi cuccal kb.13.000 ja és még a cipő. Nagyon begurultam és addig mentem,amíg 5000ft-ért találtam megvehető ruhát és szépet. Ja és ez saját! Ezzel a kölcsönzőssel kicsit elszaladt a ló!o_O

Utoljára szerkesztett: 25.3.15
    Fatther kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok !

Milyen kihalt ez a topik ...

Gondoltam bejelentkezem ....
    Köszönöm , hogy távol létemben is gondoltatok rám .
    Az elmúlt 2 hónap során sok minden történt . Költözés ... Dobozolás ki - be ....
    S megszületett a kis hercegem ... Aki azóta kis főnökké nőtte ki magát . Kevés időt engedélyez nekem bármire is .

A költözés sem volt zökkenő mentes . A problémák már a ház választásnál is megvoltak .
    Két település között gondolkoztunk , végül a második győzött . Pedig még az utolsó pillanatban is megpróbáltam az elsőként választott településnek esélyt adni .... Jó nagy vita lett belőle ... De megoldódott ! végül úgy gondolom jól döntöttünk .
    Egy köztes megoldást választottunk a vásárlás és a bérlemény között .
    Bakker még mindig a cuccaink egy része dobozokban van .... Pedig Éva 2 napot velünk töltött azért , hogy segítsen a pár napos baba mellett pakolászni . Hála neki .

Farm : mennyi újdonság ... Produceri levél ... aztán magyarázkodás az elmúlt idők hibái miatt ....
    Sok új állat és fa ... - még hiányzik ez az .... de nem adom fel ...
    A titok fás csomag tetszik ! - vettem is a múltkor .. az állatosat drágának tartottam ... s kihagytam . már sajnálom ... na majd legközelebb .
    Most éppen kakukkot vásárolok ... ha van pénzem ... mert az állatos kupám még nem teljes ... az utolsó szintet töltöm ...
    A mostani event ... halad ... bár gyanítom nem lesz meg ... de majd meglátjuk .
    Szívesen mondanám , hogy mindenkit megcsörgetek ... Mert kíváncsi vagyok ám mi van veletek ...
    De egyszerűen nincs időm ... ezt a bejegyzést is kb 20. próbálkozásra sikerült be pötyögnöm ...
    Olvasni néha jövök ... jönnék ... ha írnátok .

alx528, patakvera, *PalMa* és még 1 ember kedveli ezt.
  16. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

Szia Hajni! :) Először is gratulálok a gyönyörű trónörököshöz! :) Szédületes egy csaj vagy! xD Egy gyerekesből hirtelen nagy családos lettél...:) Gondolom nem túl könnyű most Neked, de azzal együtt is, a legszebb időszak az életedben szerintem. Én ötször költözködtem eddig, tudom mi az amikor doboz doboz hátán, és azt se tudod hol keresd a cuccokat, pedig rá is van írva a dobozokra, melyikben mi van. Majd szép lassan rendeződik minden. :)
    Nekem is leginkább csak olvasni van időm, sok a dolog a farmon is, no meg dolgozni is kell, meg háztartást vezetni, de ilyen az élet. Majd ha nyugdíjba megyek lesz időm írogatni is... Csak győzzétek kivárni!xD
    Event megy a maga útján, termelgetem a növényeket, meg az álbajuszt, bízom benne a felröppenőkkel se leszek bajban, mint az előzőnél és zökkenőmentesen be is fejezem majd.
    Nyugodt, szép hétvégét kívánok mindenkinek! :)

patakvera, alx528 és Fatther kedveli ezt.
  17. patakvera

Szép jó reggelt kívánok Mindenkinek!

Hajni üdv. újra közöttünk-a többiek nevében is elmondhatom szerintem: hiányoztál már!:)
    A kellemetlenségeket leszámítva egyetértek Marikával-ez biztosan egy nagyon szép időszak most neked! Remélem a házban is sok örömödet leled majd,ha sikerül szépen lassan leküzdeni a káoszt!;)

Event engem annyira nem dobott fel....az állatos kupából én is az utolsó szintet csinálgatom...:music:....lassan haladok,mert elég kihalt vagyok állat terén...:wuerg:....CSP-m szintén alig-alig van.:sleepy:

alx528 és Fatther kedveli ezt.
  18. alx528

alx528 Fórum mestere

Sziasztok! no kezdhetem megint a sporolast :) el Qtam 3millt kakukkra :)
    jovoheten meg a bankba ....... :( :)

patakvera kedveli ezt.
  19. patakvera

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!:)

*PalMa* kedveli ezt.
  20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

*PalMa* és patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.