Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Meghitt, örömteli szép húsvétot kívánok!

Fatther, *PalMa* és patakvera kedveli ezt.
  2. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

Fatther és patakvera kedveli ezt.
  3. patakvera

patakvera Fórum félistene

Helló Lányok-Fiúk!

Hova lett mindenki???? Van időtök azért írjatok mi van veletek....;) Eventet elkezdtem,de igazából csak a farkas és az új fa érdekel....illetve jó lenne minden,de a felrepik miatt nem is erőltetem a kérdés.:wuerg: Elsőáldozásra készülődünk...:(....nem gondoltam volna,hogy ekkora macera lesz majd!:oops:

Fatther kedveli ezt.
  4. fabbro

fabbro Junior szaki

Szia Vera!

Nem sok időm van, illetve ha mégis, akkor azt haldoklással töltöm. :sleepy:Éppen most számoltam össze, hogy február 02 és április 19 között, vagyis az elmúlt 77 napban lenyomtam 710 órát munkában... Pihenőnap nélkül. Kivagyok, de kemény vagyok, mint a vídia, kibírom ezt is. :)Csak nemigen van kedvem fórumozgatni. Eventek közt szelektálok, ami nem megy, nem erőltetem. Még 4 napot dolgozom, aztán 3 napra elhúzok az országból, és se melóról, se gyerekekről, se semmiről nem akarok hallani. :p

PalMa, Fatther és patakvera kedveli ezt.
  5. patakvera

Szia Judit!

Nem csalódtam benned...;)...gondoltam,hogy te ismét túlhajtod magad.o_O Ismerős az érzés-sokáig dolgoztam heti 80 órákat. A mostani munkámmal elvagyok-csak az éjszakázás fárasztó kissé...:(8) Eventeket már én is kevésbé nagy kedvel csináltam.....a felrepik mindig hiányoztak jócskán.:wuerg: Remélem ebben a 3 napban sikerül egy kicsit kipihenni magad. Biztosan szép helyre utazol!:music:Jó pihit kívánok neked!8)

Fatther kedveli ezt.
  6. .Mázli.

.Mázli. Junior szaki

Kellemes napot mindenkinek! :):):)

patakvera kedveli ezt.
  7. patakvera

Szép napot neked is!:)
    Sajnos engem elkapott valami devlaság....láz,orrfújás...o_O:sleepy: Alig várom a tenyésztést-ez az egyik kedvencem!!!:inlove: Most nagyon boldog vagyok...:inlove:....Kislányomat egy kicsit lekiabáltam vasárnap és láss csodát-ma 5öst kapott-mégpedig csillagost! :inlove::music::D

Fatther kedveli ezt.
  8. .Mázli.

.Mázli. Junior szaki

Szia! Neked is kellemes, szép napot! Én több mint egy hónapig szenvedtem náthával, vagy nem is tudom mi volt az már, még most sem tökéletes. Örülök a sikerélménynek a lányzóval, csak így tovább! Én is szórakázom itt a tenyésztéssel, bár most morci vagyok, mert a malom nem adja a kész tápot. :(

9. patakvera

A malommal én is megszívtam...>:(...majd akkor adja a répásat ha meglesz mind a 144.:wuerg: Mára be is fejeztem! Holnap folyt.köv.!;) Jó lesz ha elmúlik ez a náthaság,mert már csak papírzsepire keresek!:D

.Mázli., Fatther és pormacska1 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok !

Ismét rég jártam erre ... Pedig már úgy tűnik kezd normalizálódni az élet ... Vagy csak kezdem megszokni az állandó káoszt ... :oops:
    A napok nagy része gyerkőcökkel telik ... pelus etetés , mese olvasás ... A nagytakarításhoz mindig segítséget kell hívni .
    Az udvari projekt már 90 %- ban kész . Végül is van bő két és fél hét még a keresztelőig ...
    Izgulok miatta ... Tavaly elmaradt a királykisasszonyé ... az idén kettős lesz .
    Éva itt is velünk tart :) Épp neki mondtam ... hamarosan kellene szervezni egy farm találkozót ... talán a júniusba belefér .
    Persze csak akkor ha lesz rá igény ... Hiszen mostanság ritkán írunk , beszélünk . Van aki már lassan egy éve elveszett :( Egyszerűen keresem a választ és nem találom ... Miért ? Ok , hogy itt nem ír ... De hogy én is lapátra kerültem ... ???????? Vajon mit tettem ?
    Hahóóóó ha olvasol ..... Remélem egyszer / sokszor /még beszélünk . Megcsörgethetnél ... A másik elveszettnek :) ... Ha megcsörgetsz visszahívlak ;)
    Eventek : egyre jobbak jönnek : szerintem a svájci és a horror is jó lesz ...
    A pletyisek azt írják a húsvéti köszön vissza horror köntösben :) már alig várom ...
    Komoly elhatározásra jutottam : taktikát váltok a farmon . Cél egy szintre kerülni Judittal ... :p:music:
    Eddig nem volt szokásom a piacon árat leverni ... aztán felvásárolni az olcsó árut ... de ugye ha az ember ráérez az ízére ... :wuerg:
    Sőt ezt oly sokan csinálják , hogy gyakran csak le kell szüretelni az olcsón kitett dolgokat ... aztán jókor vissza tenni a piacra ...
    De ugye nálam a könnyen jött pénz könnyen megy .. így amit nem forgatok vissza azt beöntöm a gazdakörbe :)

patakvera és Fatther kedveli ezt.
  11. patakvera

Szia Hajni!

Örülök,hogy ismét itt vagy! Gratula itt is a szintlépéshez! Ja és egy a célunk: Juditot utolérni!:D
    Nálunk első áldozás lesz a hétvégén! Egy ideg vagyok-főleg,hogy rosszabb idő várható,mint amit ígértek!:wuerg: Holnap így még rohangálhatok valami alkalmi kiskabátot keresni gyermekemnek!o_O
    Elveszetteknek én is üzenem,hogy itt vagyunk....;) Remélem mindenki jól van?:music:
    Na megyek készülődni dolgozni....:(

Fatther kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Sziasztok !

Mindenki csere-bere léghajón vadászik ?
    Lényegesen jobb ajánlatok vannak mint régen ... pl : egy bájital fáért kaptam 13 xxl tojásfát ....
    Most két régi kitehetőt kerestem és találtam ... valamint xxl fákat gyűjtögetek .
    Ami még hiányzik az nem cserélhető .
    A végén úgy járok valós pénzt kell áldozni a napóráért ... -mert olyanom még nincs ...
    A gazdaraktári akcióban a rózsaszín dizájn csábító ... de vagy akció vagy csere engedély ...

Remélem sikerült kiskabát vásárlás :)

13. patakvera

Én ilyen jó ajánlatokkal nem találkoztam. Bizonyára mindent "felvásároltál" előlem!:p
    Tegnap sajnos nem úgy alakultak a dolgok-így ma indulunk kabátkáért. Ja és plusz beköltözött valami a padlásra...>:(....természetesen a feljárót az okos emberek becsinálták! Ma valahogyan mérget is kell feljuttatni.:mad: A rohadék kapart 11től éjfélig.>:(:mad:

Fatther kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Mivel nem egy piacon vagyunk ... nem ugyanazokat az ajánlatokat látjuk a léghajón sem .... :(
    Jut eszembe .. írd meg mivel segíthetnék ... mi hiányzik a készletedből ?
    Csak óvatosan a méreggel ... hiszen ha a padláson pusztul el ... büdi lesz ... inkább riasztót próbáld ki .. :)

15. patakvera

Legszívesebb személyesen mennék fel és fojtanám meg a kis piszkot....>:(....na jó. Az az igazság,hogy elég vajszívű vagyok...8) Biztosan rám nézne a "drága" és el is engedném! :p:wuerg:

Fatther kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Nálunk benn a lakásba van kaparászás éjszaka :) Az Afrikai sün akkor aktív ... de már megszoktuk ...

17. patakvera

:D Nekünk is volt hörcsög,de már elhalálozott.:( Sajnos az zavar a legjobban,hogy szétrágja a tetőfóliát-gipszkartont....-.-...esetleg szaporodik is...o_O....

Fatther kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Hát innen nézve .... ügy ... Akkor irtásra fel !

nem megfelelő szó törlése
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.4.15
  19. patakvera

Tavaly is volt hasonló,de 1-2 nap után eltűnt...vagy csak most ébredt fel a téli álmából.8) Ajánlom neki,hogy eltakarodjon,mert sok pénzembe kerülne tetőt bontani!o_O:wuerg:
    nem megfelelő szó törlése
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.4.15
    Fatther kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Lehet most is csak átutazóban van :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.