Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Üdv közöttünk ;)
    Már rég óta tudjuk , hogy farmozol ;) Éva szokott emlegetni :p
    Gyere gyakran ;)
    Kipakoltam 30-30 titokfát :inlove:.... 3 óra és kiderül mi lesz belőlük ;)
    Majd hozom az eredményt .

patakvera, tina07141983 és Andzsi1971 kedveli ezt.
  2. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Szia! Téged is gyakran emleget:) Éjjel kikeltek a titokfáim, nem panaszkodom, jókat adott. Megvettem a csomagokat, lett még egy citrancs és hegyi borókafenyő pluszban, lett XXL Acaipálma, kettő Achacha, kettő homoktövisfa, kettő kerti berkenye, xl szamóca stb. Az állatokkal nem szokott ilyen szerencsém lenni, de ez nagyon jó, remélem, neked is ilyen szerencséd lesz:)

patakvera és tina07141983 kedveli ezt.
  3. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Szia.Annyi kiigazítást,hogy én Veszprém megyei vagyok,de tökmindegy Dunántúl az Dunántúl.Tényleg jó,hogy ilyen csapat van körülöttünk,akikre lehet számítani.Nekem a kedvencem a titokfa event,ilyenkor jobban beruházok.Szerencsére elég jókat adott sőt,kimondottan jó bahamán az xxl fák mennyisége,itt most nem irom le event csevegőben már megtettem.;)Szép napot Nektek! :)

patakvera és Andzsi1971 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Szép ez a mai nap ;)

A megvásárolt két csomag extra jó lett ;)
    A farmon a 30 titok fából 5 xl azaz tűzifa lett ...
    A szigeten 7 tűzifa sikeredett ;)
    Az xxl fák magas szintűek lettek . S mindkét csomagban lapult új fa is a már meglévő mellé ;)
    Szóval elégedett vagyok .

tina07141983 és patakvera kedveli ezt.
  5. PalMa

PalMa Fórum ismerője

Sziasztok! Ma végre megint van egy kis időm a gép előtt tölteni a napot, és nem csak aratás és eventezés idejére. Így tollat is ragadok. :) Vettem csomagot én is, még nem értek be, de kivárom az időt, hátha úgy jobbakat kapok :D
    Örülök Éva, hogy újra előkerültél!! Próbáltalak meghívni a szomszédságomba, de nagyon népszerű lettél... :D már nincs ott hely.
    Szép és eredményes hétvégét kívánok mindenkinek! :)

6. Andzsi1971

Szia! Bocs:) egyébként tényleg mindegy, lényeg a csapat! Örülök , hogy neked is jók lettek a fák!

tina07141983 és patakvera kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Szép napot Marika ;)
    Azért gyakrabban is koptathatnád a tolladat ;) Örülnénk neki ;)
    Nálam kitört a Nátha .... Alig látok ...

Az előbb néhány percre magára hagytam a laptopot ... a kanapén ...
    Valahogy leugrott a szőnyegre .. és az én pont ma 8 hónapos szőke hercegem ráült a billentyűzetre ... és élvezettel mozgatta a monitort ... áááá de ha csak mozgatta volna .. ráncigálta... és közben azt mondogatta : " Hőőőő Tedőőőő "
    De szerencsére túl élte a gép ;)

8. Szomszika

Szomszika Rutinos

Szia Marika!
    Örülök, hogy Te is itt vagy (még mindig) :) Mivel kezdő vagyok, és nekem semmiféle fagyűjteményem nincs, így vettem 1-1 csomagot. Bódogszág van mostan!! Ti még ilyen szép fákat nem láttatok, mint amilyenek az én kertemben nőnek :p Csak egy bibi van. Nincs hozzátartozó gazdakörim. Pedig én még kicsi vagyok, és jár nekem a Délutáni szunyókálás....vagy nem? Most válaszolt a kérdésemre egy modi, 40. szinttől van a gazdakörben. Tehát hamarosan láthatom :)

9. -Holdfeny-.

Ha ilyen gyorsan haladsz a szinteken át ... még a végén megelőzöl ;):pxDxD

tina07141983 kedveli ezt.
  10. Andzsi1971

Sziasztok! nálunk csak a neveletlen lánymacska ül rá néha a billentyűre:)

11. -Holdfeny-.

Három gyerkőc mellé , nálam katasztrófát idézne elő egy macska ;)

tina07141983 és Andzsi1971 kedveli ezt.
  12. Andzsi1971

Nálam két gyerek van, mikor megszülettek, viszonylag idős macskáim voltak, azok már tudtak viselkedni:)Szegény öreg macskáim már meghaltak, most van ez a kettő másfél éves rosszaság. De most elképzeltem a két ifjonc macskámat a te 8 hónapos hercegeddel együtt, na, az lehet, hogy katasztrófa lenne:)

13. -Holdfeny-.

Ma egy sündisznónak tartott edzést a kis Herceg ;)
    Alig tudtam megmenteni ... Őket egymástól :p
    Ami mozog azt üldözőbe veszi ... S ha elkapja ... megszorongatja ... megnyalogatja és megrágja az egy szem fogával :pxDxDxD

Fatther, tina07141983 és Andzsi1971 kedveli ezt.
  14. alx528

alx528 Fórum mestere

Sziasztok!!! hát közbe-közbe én is idetévedek :)
    Éva ha van még lehetőséged akkor küldj baglyot ,és dobok 1 pirosodó szomszédomat :)
    Andzsi1971 : 1030 hsz-edhez inkabb nem szolok hozza DDDD pedig Tieden kivul tina07141983 cicajat is megnevelnem :oops: ;)

Utoljára szerkesztett: 22.10.15
    Andzsi1971 és tina07141983 kedveli ezt.
  15. tina07141983

tina07141983 Fórumfelvigyázó

Szia.Netán Te macskaidomár vagy??? :DxD:p. Nekem csak igazi nagymacskák kellenének,de a szomszédunknak van vagy két tucat macskája ,ha gondolod küldök Neked postán ,hogy tudj gyakorolni...;)

PalMa kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Szia !
    Nem nem Ő nem macskaidomár ... Ő kenguruvadász boldog apukája :pxDxDxD
    Szia !
    Szívesen látnálak egy alkalommal amikor Éva is jön hozzánk ... -Persze macskák nélkül ;) - csakis a macskák védelmében :pxDxDxD Majd egyeztessünk Bagolyban , Telefonon .
    Mondjuk egy karácsony előtti mézeskalács sütésre ;)
    Ha valaki csatlakozna kérem jelezze .

Andzsi1971 és tina07141983 kedveli ezt.
  17. alx528

alx528 Fórum mestere

hát pont elkelne 1-2 :) ( azért irtalak kettotoket mert Nektek van a kepen macskatok ;) bar az egyik meg cica , a masik meg vad :oops: )

18. -Holdfeny-.

Hopsz tényleg ;) már emlékszem ....
    De jelentem a kenguru azóta már 2 szer meggyógyítva ... De a két pici nap mint nap nyúzza ... strapa bíró egy kenguru ;)
    Hogy álltok a horror gazok termelésével ?

alx528 kedveli ezt.
  19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

20. Szomszika

Szomszika Rutinos

Sziasztok!
    El vagyok havazava, sok a meló. Eventtel sem úgy haladok, ahogy szeretnék, a felröpik nem jönnek. Szomszédom nem piroslik, nem tudok már felvenni senkit.

Andzsi1971 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.