Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mindenkinek megkezdődik az iskola vagy az óvoda. De tudomásul kell venni, ez van, nincs mit tenni. Az én unokám is újra kezdi majd, de csak holnap, mert épp beteg volt. Ő igen büszke, mert nagycsoportos lett. Én meg lassan elérem a nyögdíj korhatárát. Ez viszont nem annyira jó, de ez ellen sem tudok mit tenni. Az idő kerekét nem lehet visszaforgatni. Nekem még nem sikerült, pedig próbálgattam néha.
    Szép napot mindenkinek!

patakvera kedveli ezt.
  2. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

-.-
    Tliholdas elültetve,megyünk unokázni majd estére is be kukk!;)

patakvera kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Megjöttem a robotból és a bevásárlásból. A legnagyobbik főnököm nincs itthon, virágot vitt ki a temetőbe. Nincs más tennivalóm, mint gazdálkodni. Az idő megjavult, érdemes tevékenykedni a földeken. Ámbár, mire felcipeltem a 3 táska cuccot gyalog az ötödikre, kissé fújtattam. Persze, a kilók meg a kor. Tudom én! Harminc éve simán felfutottam. Most meg a beteg csiga is gyorsabban mászik fel nálam. (Liftjavítás van.)

patakvera és Tündi100 kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Horrorról teljesen megfeledkeztem, így csak 16-kor tudtam horroros gazt vetni.
    Naponta a második emeletre megyek napjában többször is az iskolában, lassan eljutok oda, hogy kissé lihegek...Mondogatom mindig magamnak, hogy a lépcsőn járás az csinosít, ez aztán ad egy lökést és nyomás felfele. Szerencsés alkat vagyok, 50-53 kg körül mozog a mérleg nyelve, ha ráállok. - jöhet a süti Tündi, megvárom!:)

patakvera kedveli ezt.
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ha az én súlyom ennek csak a kétszerese lenne. örülnék. De több. Azzal felrohanni nem megy. 30 éve nem volt ennyi. Én szépen növögettem az idő során, de a magasság helyett széltében nyúlt meg a centi. :(
    Horror. Hát ... hogy is mondjam? Elültettem a hosszú érésűt mérgemben, mert hazajöttem, dolgozgattam és közben elszállt a birtok. Megint. Gobio-ra nem is tudtam felmenni, csak most. Így meg nem látom értelmét horrorozni. Ha nem tudok időben aratni, nincs értelme. Majd csak megjavul a gépem egyszer.
    Két napja fele annyi volt a hőmérséklet nálunk, mint a mai napon volt. Ez jobb. Kellemes volt a nyárias időben kint lenni a szabadban.

6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Annyit szenvedsz a gépeddel, hogy rettenetes. Milyen ámítód van? Asztali esetleg lap-top? :)
    Ugyanis nekem semmi bajom sem a Játékkal sem a fórummal...

Csacskacica !
    Én szóltam reggel, hogy horror lesz...

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Rendes, nagy gép. A hagyományos. Úgy rakattam össze egy szervizben. Az ott dolgozó két tulajdonost még a régi munkahelyemről ismerem. Egy cégnél dolgoztunk. Ők a számítógépközpontban én meg a termelésben. Nem mindig rossz, de egyet gondol és nem tudom elérni a játékot. Olyanokat ír ki, hogy a keresett oldal túlterhelt, próbája meg később. A másik gyakori, hogy nem fogadott adatok. Tudod, ma is területváltás előtt gyanús lett, mert kezdett a vetési művelet akadozni, majd megszűnt. Aztán huss és kiakadt. Szép egyenletesen beszürkült és amikor több perc várakozás után kiléptem, vissza már nem engedett. De már nem idegesítem magam, mert tudom, hogy anélkül, hogy bármit is tennék, megjavul magától vagy a számítógépek koboldjaitól. Mert a rendszer tökéletesen működik, ezt nem is vitatom, csak és kizárólagosan az én gépem szerencsétlen. Én meg birkatürelemmel várom, hogy vissza tudjak jönni.

8. Csacskamacska

Tudod Kopi, reggel még félig aludtam....
    Nem mondom Tihamér, szép súly....Nekem mindig mondták, hogy majd ha eléred a negyvenet, hízni kezdel aztán elértem és nem híztam. Akkor meg azt mondták, na majd 50 után meglátod!- nem láttam meg, szerencsére nem hízom.
    Látod, mondtam én, hogy küldtük a meleget!:)

patakvera kedveli ezt.
  9. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Oké,megy a süti!
    15-én 10,45 DEOEC I telep főporta.Ha ott leszel lesz süti.Ha nem tudod hol van írdbe a böngészőbe DEOEC.hu:D

Csak lassan a rohanással! Mi is a 4 emeleten lakunk.Kilókról meg annyit 16-57 éves koromig 67-68kg voltam mostmár nyaldosom a 80-vanat.:(talán itt megállok.

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.9.14
    patakvera és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Kialudtam magam. Munkába indulni még korai, jöttem körbenézni a farmokon.
    Kicsi feleségem házasságkötéskor 46 kg-ra lefogyott. A sógorommal megígértük neki, ha nem lesz 50 kilo 3 hónap alatt, dagadtra verjük! Nem kellett, elérte. Aztán szült 2 fiút és beállt a súlya. 50 éves koráig 57-60 kg között mozgott. A ruha mérete nem változott. Jött a változás kora (besegített egy nőgyógyászati műtét is) és változott a súlya is. Mire észbekapott, 80 fölé csúszott a mérleg mutatója. Gondterhelten nézte sokszor. Olyankor mindig szomorú lett. Aztán megédesedett, pedig előtte is ő volt az Irma te, édes, illetve Irmike, mert az Irma a világ legrondább keresztneve. Mondja ő. (Más nő ismerősemtől meg más neveket hallok. Majdnem mind a saját nevét utálja. Nekem a saját nevemmel nincs gondom.) Kezdett cukros lenni, ezért kevesebb kenyérféle, kevesebb édesség, sütemény és már rég elhagyta azt a bűvös 80-s határt. Szép lassan megy lefelé. Nem bánja! :)

Utoljára szerkesztett: 5.9.14
    patakvera és Csacskamacska kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Tündi, tudom hol van, közel lakom hozzá, csak annyi a gond, hogy dolgozom......vagy viszem a 32 gyerkőcöt is??xD
    Súly, súly súlyos gondok, DE ha van lelki béke és elfogadjuk magunkat olyannak amilyenek vagyunk, akkor nincs gond. Egy ami nagyon fontos, az egészség!! Szülés után én is voltan 45 kiló. hallottam, hogy zörög a csontom, de az "öröklött genetikának" köszönhetően, így a hatvan közelében is 36-os, 38-as méretű ruhákat hordok. Sokan kérdezik, hogy sportolok? - hát nem, néha rászánom magam és felpattanok a szobabiciklire, meg lépcsőzöm rendszeresen a munkahelyemen, de semmi rendszeres sport. Lusta vagyok! - nem tagadom. Amíg tartom ezt az 53 körüli súlyt, nem is fogok semmit csinálni. Amúgy mozgékony vagyok, állandóan jövök-megyek, tüsténkedek.
    A nevemet szeretem, /Judit/, csak azt nem , ha "Juciznak," de szerencsére erre nagyon ritkán kerül sor. Közel negyven éve hallgatom: Jutka néni, vagy Judit néni...a gyerekek így szólítanak.

patakvera, PityuGeri és Tündi100 kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szép jó napot mindenkinek!
    Szép idő van nálunk. Én is jól érzem magam a napsütésben. Csak az tesz kissé kedvetlenné, hogy holnap reggel megint mehetek be a munkahelyemre, túlóra lesz. Nálam van genetika a többletsúlyban, de alapjában az a baj, hogy szeretek enni. A volt orvosnőm megkérdezte, hogy szeretem-e az édességet, az ilyen-olyan egyebeket. Mondtam neki, nem vagyok édesszájú, én enni szeretek. Az baj!, mondotta. Attól sajnos nem tudom eltiltani. :) Én jól érzem magam ebben a meglehetősen nagy bőrben. Nincs identitászavarom.

patakvera, PityuGeri és Tündi100 kedveli ezt.
  13. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Haha! :D Az lett volna szép ha dokinő bemondja hogy akkor egyél kevesebbet vagy egyáltalán ne :p Jól néztetek volna ki [​IMG]

14. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Agyerekek lehet hogy örülnének a tortás kirándulásnak.:D
    Nekünk az lenne legalább három torta, egy 16 szelet,2 torta gyerekeket betakarná de akkor valaki még hiányzik.Övé 1. Az annyi mint 3x8=24
    Névvel úgy vagyok gyerekkoromba nem tetszett mert mindig mondták/Lajos........olajos.Most már mondhatják akár a nők is,megvan rá a válasz.Szorzás nem a szeleteket jelenti.Az valami egészen más:cry:
    Karácsonyra kaptok virtuális SK tortát!

Utoljára szerkesztett: 5.9.14
    PityuGeri kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Kinek mit mondtak gyerekkorában. Nekem is mondták, én is mondtam másoknak a nevéhez "illőt". Ha nem volt, hát közösen kitalátunk egyet. Általában az érintettel együtt. Szerintem ez a gyerekkor velejárója. Mi a ... dehogy! A többiek mondták nekem: Tihamééér! Neked sz....k az egééér! Nem sértődtem meg, ahogy a többi sem, ha neki mondták. :) Sajnos olyan régen voltam már kisgyerek, hogy a magamén kívül nekem is csak a Lajos/Alajosnak a mondása ugrott csak be. (Lásd, mint fent!) Eltelt az idő.
    Azért szerettem volna látni, mit szóltak volna az elsősök, ha tanítás helyett a tanító néni sétálni visz őket és közben még ki-ki egy szelet tortát is kap. Lettek volna kikerekedett szemek, az biztos! Szerintem minden nap mennének ilyen közös süteményes sétára. :D

patakvera, Tündi1001 és PityuGeri kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Szép jó reggelt!
    Az biztos, hogy kérnék naponta az ilyen sétát! Nem is olyan rég volt az, mikor beceneveket adtunk egymásnak. PL. itt a topikban, a régi topikban, mi adtunk egymásnak, Koppantyúból is így lett Kopi, vagy most Pityurinak neveztem Pityut. Engem is szólítanak Csacskának, Csacskacicának...stb. Nem olyan rossz dolog ez!
    Így fél kilenc magasságában azt hiszem ideje munkához látni a valósban is.

Tündi1001 és PityuGeri kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én fél hat óta robotolok. Annyit tudok csinálni pluszban, hogy néha idepillantok. De a munka az első. Otthon majd többet tudok fent lenni.
    Borús nap van, Nap nincs. Ellopták megint. :(

18. Csacskamacska

Dehogy lopták el, csak eljött ide, mert tudja, hogy mindjárt teregetem a kimosott ruhát és annak száradni kell. :)

Tündi100 és PityuGeri kedveli ezt.
  19. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép jreggelt szebb napot!
    Már megint esik.Voltak ragadvány nevek is.Földrajzórán szovjetunióról szinte semmit nem tudott a tanuló,súgták neki hogy kamcsatka hát lett belőle kanmacska:Dbiztos farsot kapotta szó.Úgy rajtmaradt mint szamáron a fül.Nem is nagyon
    szólitottuk másképp.
    Titok ólat nem vettem a három farmon van annyi farmarany hogy fél kakasra futná,sütve nem is lenne rossz.xD

Csacskamacska kedveli ezt.
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

A kokast ha idősebb akkor levesnek szeretem, ha fiatalabb volt mikor még élt, akkor inkább pörköltnek. Rántani kevésbé, inkább csak a fiatal csirkéket. Tölteni meg sütni már a jérce jobb.

Tündi100 és PityuGeri kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.