Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kicsit sárga ... Kicsit savanyú és keserű is ... De a MIÉNK ... Szóval beosztom .. S remélem nem kell túl sokat várni az igazi ropogósra ;)

Fatther, tina07141983 és patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot kívánok Nektek!
    Kevesebbszer tudok majd jönni....:cry:....átraktak egy másik műszakba....:cry:....állítólag 1 hónap!:wuerg: Ezt valahogyan túlélem,de utána lázadok....>:( Hajni sajnálom,hogy azt a bizonyos illetőt nem tudtad ide visszacsalni a fórumra az októberi találkozás alakalmával!;) Pedig szívesen fogadnánk!:) Virágokkal én is jól állok!;)
    Köszönöm a névnapi köszöntőt!

SZERENCSELOVAG, Fatther és tina07141983 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Először is boldog névnapot !

Azért ha lesz egy kis időd gyere ... Hidd el én is nagyon sajnálom ! Mert NAGYON DE NAGYON örültem a viszontlátásnak !
    Úgy tudom azért olvasó jegyet vált elég gyakran ... csak némaságot fogadott :(

Mit szóltok Valdi új kínálatához ?

patakvera és tina07141983 kedveli ezt.
  4. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Hajni:) A lufist nagyon várom,meg az XXL-s Pitomba remek ajándék.:)
    Te mire hajtasz?:music:

5. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

"...J.C. .... Él még ? Játszik még ? Különleges "piskóta " volt a régi fórumon ...":p

Jó napot mindenkinek, szervusztok.

Bocsánat, amiért áthoztam a hozzászólásod, de nem akartam a pletyiseknél már zavarni.
    Remélem még él, azt hogy farmozik-e nem tudom, de emlékezetem szerint nem ezen a néven volt a regizett farmja.
    Szerintem jó fej volt, szerette a korrekt, igazmondó partnereket, nem szeretett "kertelni".

A hír, csak itt "friss":
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...-a-légtér-a-léghajók-hangárba-vonulnak.13524/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vidra-táp-a-malomban.13540/#post-417941

Jó játékot mindenkinek !

6. -Holdfeny-.

Szia !
    A tojás lesz az első cél .... A Panni csak akkor ha nem jön közbe semmi más ..
    Engem nem villanyozott fel az érkezése ... Az XXL fa meg jön majd titokcsomagból :) ...
    :p
    Élénken él bennem az emléke ...:p Csak kíváncsi lennék mi van a régi moderátorokkal ...:music:
    Szegény vidrát is vega kosztra fogták ..:oops:

patakvera és Fatther kedveli ezt.
  7. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Egy-kettő engem is érdekelne, pl: Krucifix vagy a Marci keresztnevű operátor, aki nem más, mint Kazimír, no és Csubakka.
    Talán kellemetlen emléked volt J.C-vel ????
    A tojás engem is érdekelne, a Panni ráér egy későbbi alkalomkor.

Utoljára szerkesztett: 14.1.16
    patakvera kedveli ezt.
  8. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét!
    Nagy kedvencem volt J.C.,sok mindent tőle tanultam a fórumhasználatról.:)
    Krucifixet és Kazimirt az-az Marcit is csíptem.:)
    Mostani moderátor csapat előtt is elismerésem a munkájukhoz.:);)

patakvera kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Hm ... Van egy olyan érzésem ... kölcsönösen emlékezünk egymásra KUKORICA JANCSIVAL....:pxDxDxD
    Vannak itt néhányan akik emlékeznek a dologra ... Húúú de régen volt ....
    Elnök asszonnyal abban az időben voltunk el megnézni Sopron nevezetes farmerét .... :pxDxDxD
    Olyan jól sikerült a kirándulás , hogy sikerült J.C.-vel összeakasztani a bajszunkat ...:oops:
    No de régen volt ....:music: - Ha Éva áldását adja elmesélem :)
    Krucifix ... mintha az rémlene valahonnan , hogy külhonban kapott állás ajánlatot ... Ha tévedek bocsánat ;)

patakvera, tina07141983 és Fatther kedveli ezt.
  10. patakvera

Köszönöm a névnapi köszöntést!:D Akkor ha olvas előbb-utóbb csak megered a nyelve. Akkor itt üzenem neki: "Halihó! Gyere közénk újra-nagyon örülnénk neked!:D
    Jaj ez a sztory engem is érdekel!;) Kukorica Jancsiról is olvastam már valahol....:sleepy:....de jót nem!8)
    Valdiról még nem tudok....most nincs is időm olvasgatni! Majd 3-kor meglesem!;)

11. -Holdfeny-.

Sajnos már a régi fórumon is némasággal küzdött :( Pedig Én úgy gondolom a mi vidámságunk picit szebbé tudná tenni az életét ;)

Valdi ... : Én egyenlőre várakozó állásponton vagyok vele kapcsolatban ... Elsőre az új tojást tervezem kiváltani ...

patakvera kedveli ezt.
  12. patakvera

Ez így van! Na de csak meghall minket!;):) Milyen event lesz most? Elveszítettem a fonalat? Mihez kell strucc meg vakond?8)

13. -Holdfeny-.

A Strucc szerintem csak dekor elem ... Legalább is remélem .... vakond ?????????? Azt nem tudom ... de ha kell is talán a titkos gazdaköribe db körül .... Horgászat Hétfőtől ...
    Valdi mától ... s talán csere ....

patakvera kedveli ezt.
  14. patakvera

Na jó nagy a keveredés!!! 8) Legalább is az én fejecskémben! Csere akkor almás?:wuerg:

15. -Holdfeny-.

Hát én cseresznyésen szeretem :inlove:.... Most a rózsaszín dolgokra fogok hajtani :music:... Pl beszereznék néhány bájitalfát :music:... meg majd meglátjuk micsodákat :music:...
    Ma kiderül .... :music: vagy beborul :oops: Lesz e ....:p szerintem igen ... :p Jónás nem írta hogy almás lenne :p

patakvera kedveli ezt.
  16. patakvera

Bájitalért én is versenybe szállok ám!:p Ma lesz időm itt lenni sokat,mert kislányom barátnőhöz megy suli után párom pedig este ér csak haza! :music:

17. -Holdfeny-.

Ez jó hír ..... :music: várom a 10 órás event kiírást ... aztán ágyba dugom a kis Herceget :inlove: délelőtti szunyókálásra ...
    Nyugi én csak néhányat szeretnék ... mert mire észbe kaptam az erdőmet elosztogattam :p

patakvera kedveli ezt.
  18. Szomszika

Szomszika Rutinos

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozás-és-kereskedelem-event.13543/#post-418326
    Hajni, a soproni túránkat erősen cenzúrázva elmesélheted :D Eszembe juttattad és most folyamatosan röhögök, alig bírok írni...
    Ha a virág cserélhető, akkor a nótás tulipánból egy egész dalárdám van. Viszont a diszkórózsa nálam hiánycikk.

Utoljára szerkesztett: 15.1.16
  19. patakvera

Húúú-megnyugodtam!:wuerg::wuerg: A virágok nem ajándékozhatók!:cry::oops:

20. -Holdfeny-.

Én még nem láttam frissített ajándék listát :music: Szóval még reménykedek ...:p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.