Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Minden hozzászólásnak legalább 3 szóból kell állnia. A mosolygó, síró stb. arcok 1-1 szónak felelnek meg. A modik nem szeretik a 3-nál rövidebb hozzászólásokat.

2. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Köszönöm szépen de nem volt időm válaszolni :D:D
    Nem baj most másik helyre tedd:)
    Köszi kedves vagy! Neki is elmondtam;)

patakvera kedveli ezt.
  3. patakvera

patakvera Fórum félistene

;):p Már én is közelebb vagyok a 40-hez....:(xD
    xDxD Na igen! A jó rejtekhelyet egy szemfüles gyerek mellett nehéz találni! Nálunk is csak az ágyneműtartó a biztos...még...mert nem tudja felemelni!:)

Fatther kedveli ezt.
  4. *PalMa*

*PalMa* Járnitanuló

SZERENCSELOVAG és patakvera kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Tegnap húsvét előtti piac bejárást csináltunk a családdal .
    Vettünk törpe nyuszit , nagyon cuki . A kicsi lány egész nap szeretgeti , s figyeli mikor hozza meg az ajándékokat ;)
    Voltunk az Etó parknál is , s rég nem látott ismerőssel találkoztam : FEKETE ILI üdvözöl mindenkit .
    Kb 2 éve szakadt meg vele a kapcsolat . Akkor azt hittem többet nem beszélünk . Jó volt újra látni , beszélgetni . A régi sérelem nem szűnt meg - megbeszéltük - , de győzött a viszontlátás öröme . Ő már nem farmozik ... unokázik ;)
    Végig kérdezett mindenkit . - Remélem lesz még alkalom találkozni vele is ;)

patakvera, PalMa és Szomszika kedveli ezt.
  6. Szomszika

Szomszika Rutinos

Örülök,hogy Ilivel összefutottál. Ha jól tudom iker unokái vannak. Ha megint találkozol vele, én is üdvözlöm :)
    El tudom képzelni szegény nyuszit. Mire húsvét lesz, azt is elfelejti hogy ő a nyuszi, nem még azt, hogy neki ajándékot is kellene hozni :D :D
    Csepp is itt volt hétvégén. Mondta, hogy mese...kukurikú. Ilyenkor meg kell nyitnom a farmot és ő nézi az állatokat. Amit felismer, annak mondja a nevét vagy utánozza a hangját. Percekig képes bégetni :D

7. -Holdfeny-.

Bizony Bizony 8 hónapos kislányok Nagymamája :)
    A Nyuszit Dolfinak nevezte el :) - A nagylány Adolfját finomítottuk ;)
    Remélem tudja mennyit és mit kell enni ;) mert most pl legórépát szedtem ki a ketrecéből ;)
    Nálunk Öcsi herceg még csak ugatni tud ;) de azt nagyon ;)

patakvera, PalMa és Fatther kedveli ezt.
  8. patakvera

Dolfi? A mi kutyusunk is Dolfi / Adolf hitler után/! Várjátok a húsvétot? Mi megyünk hétfőn a Balcsira 3 napra! Igaz Lillust ki kell vennem a suliból-mert év elején kaptak egy tervet és abban a tavaszi szünet hétfőig tartott-és így aszerint fizettem be az utat.... na de túléli!xD

Fatther kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Nálunk is Adolf Hitler után lett .... Dolfi ;)
    Jó pihenés a Balaton mellett ... - Szerintem még nem lesz alkalmas a pancsolásra ...:p
    A gyerekek ritkán betegednek bele az iskolai hiányzásba ;) - vagy inkább soha .... :p

patakvera és Fatther kedveli ezt.
  10. alx528

alx528 Fórum mestere

patakvera és *PalMa* kedveli ezt.
  11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Meghitt, örömteli szép húsvétot kívánok!

12. patakvera

Fürödni nem fogunk-legalábbis a Balcsiban nem...;)...most nézegetem a programokat,mert esőt mutat az időjós...>:(
    Viszont kívánom!

grilleprof és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  13. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt mindenkinek:)

Boldog húsvéti ünnepeket kívánok ezzel.:)

14. Rianás63

Rianás63 Utánpótlás-írogató

sziasztok bocs hogy zavarlak beneteket hol lehet szomszédot keresni

15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

16. patakvera

Szép napot Nektek!

Hazaértünk....Az idő nagyon kegyes volt hozzánk!:music: Szuper volt minden! A 12. emeleten volt a szobánk-szuper kilátás a Balcsira!:) Jövőre megyünk újra-ezt már eldöntöttük!:) Remélem mindenkinek jól telt a húsvét?

*PalMa* kedveli ezt.
  17. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Sziasztok mi a helyzet ???:);)

patakvera kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Szia Vera !

Húsvét eltelt .... Ingyen cirkusz megvolt vasárnap :( Hétfőn az állatkertbe töltöttük az időt szuper volt ;)
    Ültetgetem a papirusz:music:t ... lassan szaporodik:wuerg: .. pláne úgy hogy éjszakára répát vetettem ...:oops:
    Mostanság csak megszokásból lépek be:eek: ... Nincs meg a régi lendületo_O ... Visszatér vajon ?:music:

patakvera kedveli ezt.
  19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek az aláírásodat módosítsd az ide vonatkozó szabálynak megfelelően.
    Aláírás
    • Az aláírásoddal egyénivé teheted a hozzászólásaidat. De mindig vedd figyelembe, hogy az áttekinthetőség egy fontos szempont, ezért be kell tartani egy szabályt: az aláírásban max. 1 banner megengedett.
    • A max. méret 500 x 200 px; ezt a méretet a német VDZ (Verband Deutscher Zeitschriftenverleger – Német Lapkiadók Szövetsége) határozta meg a reklámbannerek standard méreteként. Ha a reklámszakembereknek sikerül ezt a méretet betartaniuk, akkor ez a számotokra sem lehet gond. Ha úgy érzed, kevés a hely, hagyj ki néhány képet.
    • A kép mellé max. 4 szövegsor és két üres sor csatolható. Figyelem! Egy nagyobb betűméret csökkenti a rendelkezésekre álló sorok számát!

BOGIgazda11 kedveli ezt.
  20. patakvera

Szia Bogi!
    Látom szereted a lovakat. Nálad hogy telt a tavaszi szünet?
    Szia Hajni!

A cirkuszban anyós volt a fő produkció?:pxD Melyik állatkertben jártatok? Mi a Veszprémiben voltunk szerdán. Eventet csinálgatom-húsvéti kimaradt...de hát jobb dolgom volt.

BOGIgazda11 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.