Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Természetesen mindig ő a főszereplő ... - még szerencse , hogy csak 10 perces műsort adott ;)
    Veszprémi állatkert ;) Mi is tervezzük a meglátogatását ;) A heti program udvar felrobbantás ....
    Jön a munkagépes feltúr.... lebont .... elsimít és épít .... csütörtökön kezdődik a móka ...
    Új kapu , kocsibejáró , járda , sziklakert és teknőskifutó lesz ...

*PalMa* és patakvera kedveli ezt.
  2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Ez nálunk is tervben van....csak tesóm húzzon el itthonról végre!!>:( Sajnos mi nem vagyunk túl jóban! Szépen lassan megvásároltam a nem itthon lakóktól az örökségüket-már csak ő van hátra....:mad:....de nem akarja elengedni anyuka szoknyáját!:mad:Anyukám jó anya,de már neki is jobb lenne,ha nem itt lakna! :sleepy: Na mindegy! Kapott még egy évet! Addig pedig csak tervezgetem én is a kert alakítást! Gyerekek jól vannak? És te Hajni?

3. -Holdfeny-.

Hát az biztos könnyebb és jobb messziről szeretni ;) Mi a húgommal amióta csak ritkán találkozunk ... jól megvagyunk ;) ha egymás mellett élnénk szerintem minimum nem beszélnék . 50 km minden rokontól számunkra ideális távolságot jelent . - Én többet is el tudnék viselni de a Csuhást a munkája Győrhöz köti ... Még ....
    Gyerekek ... Királylány Megvehagyma túrára ment ... Amióta az Elnöksszony felhomályosított , hogy milyen finom is a medvehagyma pl krémlevesnek azóta ez kötelező túra neki ;) A két picurka már közösen talál ki rosszalkodást ;) Öcsi herceg még nem beszél hiszen csak 14 hónapos ... de bármit elmagyaráz a nővérének ... az pedig segít megvalósítani a huncutságot ... Pl másszunk be a szekrénybe ... a Hercegkisasszony szerez hozzá kekszet a spejzből :music: ... morzsa nélkül nem lenne igazi móka :p...
    Én : Itt vagyok ... Nem visz el olyan könnyen az ördög ;) - Mondtam neki gondolja át még néhányszor ... mert konkurencia lennék neki a pokolba 8)

patakvera és *PalMa* kedveli ezt.
  4. patakvera

Ez a beszéd!!:D Huncut gyerekek,de így az igazi!xD Nekem egy kicsit fáj a fejem...frontinentális vagyok!:wuerg: Se a meleg-se a hideg nem tesz jót!:( Az állandóságot szeretem itt is-ott is!;)

5. -Holdfeny-.

Fejfájásra létezik gyógyszer :pxDxD:music: Frontok meg jönnek mennek ... Én meg maradok ... Hiszen állandó vagyok ;):p
    Leánykád még hittel várta a nyuszit ? Vagy már nagylányosan ?
    Nálunk közös tojásfestés után a nyuszi hozta a csokit ;)

6. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Nagyon jól , igen imádom őket:)

patakvera kedveli ezt.
  7. Okostojáska

Okostojáska Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Gondoltam benézek. Tatai vagyok, és kiváncsi voltam, hogy milyen lesz ez a csoport. Remélem nagy élet lesz, és majd sokat beszélünk!

patakvera kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Szia ;) Szinte a szomszédban vagy ;) Ács city :p a tanyám .... Gyere gyakran :music:... beszélj sokat :music:.... Azt nem írom , hogy légy hű a nevedhez ...:pxDxDxDxD

9. patakvera

Nem vagy túl bőbeszédű....:) Mit is tanulsz most? Lehet,hogy már írtad,de én meg feledékeny vagyok...:p
    Helló!!
    Gyere sokat és írj magadról-amit tudni lehet.....korod,nemed,mivel foglalkozol,gyerkőcök....kíváncsiak vagyunk ám!:p

BOGIgazda11 kedveli ezt.
  10. zsuzsko1017

zsuzsko1017 Fórum-zöldfülű

Szia én dombóvári vagyok 35 éves anyuka szivesen játszom a játékkal devolt egy kis idő amit kihagytam de most ujjult erővel visszatértem

patakvera kedveli ezt.
  11. patakvera

Szia!
    Én Mosonmagyaróvári vagyok és szintén 35 éves anyuka. Mennyi idős a gyerkőc vagy a gyerkőcök? Nekem egy 10 éves lányom van.

12. zsuzsko1017

Szia nekem 3 gyerkőcőm van egy 12 éves fiu és kettő csajszi az eggyik 6 éves a legkissem az 3,6 éves csajszikám

13. patakvera

Jaj de szép nagy család! Akkor sosem unatkozol! Bár én az 1gyel sem bírok néha....o_O

14. zsuzsko1017

Hát nem kell melletük unatkozni mindig csinálnak valamit ami miat ugrálhatok de őrőmel teszem még ha kicsit mérges is leszek rájuk de igy szeretjük őket Nálunk most a fiuval van néha probléma szeretne nagyfiu lenni

patakvera kedveli ezt.
  15. patakvera

Na igen-kezdődik a tini kor! Az én kislányom is egy ördögfi,de imádom nagyon. Életem most naplót ír és-hát tudom csúnya dolog-de belekukkantottam....és elsírtam magam,ahogy rólam ír. Tudod ő nem szeret puszizkodni-ölelkezni és nagyon ritka pillanat,amikor kifejezi a szeretetét...de jól esett,hogy leírta: nagyon szeretem az anyukámat!

Fatther kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Szemtelenül fiatalok vagytok ;) Én ha,marosan töltöm a 4.x-et ....
    Gratulálok ;)
    Nálam is 3 rosszalkodik ;)
    Bizony bizony 12 évesen már majdnem felnőttnek érzik magukat ;) Legalább is azt hiszik ha a szájuk nagy akkor már elég érettek :pxD
    Nem szép dolog:wuerg: ... ezt tapasztalatból mondom:p - mármint a beleolvasás :)
    Minden gyerek másként mutatja ki ... s azt tudni kell értékelni ;) Néha jó lenne több sokkal több pozitív visszajelzést kapni ....
    A minap jön haza az én 8. osztályos nagylányom ... Lóg az orra ... Mondja : Anya most nagyon ki fogsz akadni ... Húha - leizzadtam ... Ha ezt előre bejelenti akkor nagy gáz lehet ... Gyere mesélj ....Erre Ő: Röviden mondom ... beleestem a budiba ... :eek: MI vaaaaan ? Összetört alatta a toalett ... s ki kell fizetnie ... Itt megjegyzem nem kiakadtam hanem röhögtem .... mert vaságyastól van a csajszi 40 kiló ;) Önként felajánlotta ledolgozza a javítás árát:eek: ... Lehet kezd felnőni ??:music:

patakvera, Fatther és anami1980 kedveli ezt.
  17. Okostojáska

Sokat leszek! :) Hidd el hű leszek! :p:p:p
    Hát... Hol is kezdjem? :) 16 éves lány vagyok, és mérnöki pályára készülök. Imádok írni, bár nem vagyok olyan jó benne. :) A hobbijaim... Nagyon szeretek futni, és tornázni. Már 4 éve RG-zek. Szerintem ezek a legfontosabbak, de ha valamire még kiváncsiak vagytok, akkor nyugodtan írjatok! :) :)

patakvera kedveli ezt.
  18. patakvera

Nahát Hajni! Te nagy öreg a 4.X-eddel! Arany szívem...biztosan megijedt! De miért kell kifizetni? Talán csak nem rosszalkodás miatt törött el az a budideszka?:p
    Mérnök? Akkor tanulj sokat!!! Sajnos én csak negatívan tudok nyilatkozni a munkahelyem mérnök diplomásairól! Néha a hajam égnek áll,hogy kik nem kapnak diplomát! Illetve a kérdés inkább,hogy mire kaptak diplomát? Tehát ha szabad javasolni: a józan paraszti eszed megmaradjon ám!;):D

Fatther kedveli ezt.
  19. Okostojáska

Köszi a javaslatot! Majd igyekszem!!! :) :) :D

patakvera kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Profi vagyok a helyzet kezelésében ... van egy 14 éves okostojásom itthon :pxD:music:
    Budideszka ... Kb 10 ugrándozót kibírt :music:... a csajszim alatt beszakadt ,,,,:oops:
    Milyen mérnök leszel ?

patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.