Gazdák Dunántúlról! - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Fontos a háttér ;) Néha fontosabb mint maga a játék ;)
    Várom a holnapi játékismertetőket .... főleg az ólválogatás érdekel ;)

patakvera és kóbicfarm kedveli ezt.
  2. kóbicfarm

kóbicfarm Járnitanuló

Így tervezhetőbb a játék... Sokáig bosszankodtam, ha késő este vettem észre pl. a bébis eventeket, és bevállaltam egy éjszakai vasalást, hogy begyűjthessek pár plusz állatkát.... :)
    Mióta "felfedeztem" a naptárat, könnyebb... :D( a kamaszfiam a felfedezésemre csak annyit reagált a maga vállvonogatós módján, hogy "aszittemtudod"...... :p)

BOGIgazda11 és patakvera kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Ez jóóóóó aszthittemtudod ..... áááááá
    Jó az a naptár ... csak olyan sűrű , hogy már nincs is benne üres nap ...

patakvera és kóbicfarm kedveli ezt.
  4. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Hajni:) A csigabizniszt milyen sikerrel zártad?:music:
    Ha elárulod,miből mennyivel zártad színek szerint?:music:

patakvera kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Nem jött össze az 1000 .... csak 800 valamennyi ;) de még nem váltották át ..... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

patakvera kedveli ezt.
  6. patakvera

patakvera Fórum félistene

Halihó!

Megjöttem én is ám!;) Szuper volt a Balcsi...jól le is égtem...csodaszép helyen volt a szállásunk-gyönyörű panorámával! Amit leadtam 2kg-vissza is szedtem!o_O

Sajnálom,hogy lemaradtam...:cry:
    Helóka!:)

kóbicfarm és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  7. alx528

alx528 Fórum mestere

Én is elárulhatom ? :)
    1597 csiga , 7norvég elghund , 9 füles-1 maszkos kakukk , 1 határmenti-6 páva pulyka , 7 motoros- 1 hirlapi kacsa ,
    1 bögyös- 8 kendermagos tyúk .

kóbicfarm kedveli ezt.
  8. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

Sziasztok, végre haza értem !! Itt mi a helyzet???:music:

9. alx528

alx528 Fórum mestere

elég korán :) este v hajnalba kellett volna :) gyűjtögetjük a kukacot xDxD

BOGIgazda11 és patakvera kedveli ezt.
  10. Hechingen

Hechingen Rutinos

Hát ezek a kukacok:eek: De had kukacoskodjak amig várom a kukacokat:music:Senkit nem akarok megsérteni,megbántani mindenki sikerének szívböl örülök:) De a mostani event adott arra lehetöséget hogy egy labdát visszadobjak:) Én ugy álltam neki az eventnek hogy kiveszem ami számomra fontos és fertig:) Anno sokat szenvedtem 50-60 szinten hogy legalább 1 eventet sikerüljön végre befejeznem ami hosszu ideig nem jött össze.Én csak játszani szerettem volna és legalább egy eventet sikeresen elkönyvelni:) Persze azóta sikerült..De akkor tisztelet a kivételnek rengeteg segítökész játékos állt mellém,de sok volt az is akik azt mondták mit akarok én ezen a szinten?? Semmit nem akartam csupán sikerként elkönyvelni a napi 12 órás játékom,vagyis valami eredményét is látni..Most mit olvasok a csevegöben?Azok nagy része sír és abba akarja hagyni a játékot akik anno engem piszkáltak:) Pedig 90-100 feletti játékosok.Egyszer üt be a krakk nem teljesít és sír..Nekem meg osztotta az észt:)Most akkor legalább átérzi amit én éreztem minden event után milyen bosszantó és idegesítö amikor nem tudod teljesíteni bárhogy is kapálodzol:)És hangsulyozom semmi kárörvendöség,semmi hasonló nincs bennem csupán kikivánkozott:)A csevevöt nem kartam szétoffolni vele hát ide írtam a gondolataimat:)

alx528, patakvera, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Hm ... Hm .... Nem szép dolog a kukacoskodás ;)
    Az eventes csevegőben mindig ugyanazok a nagyok sírnak ;) s mégis mindig befejezik ;) Ugyanazok segítenek .... Mert ők így játszanak ;) Ha 100 hozzászólásból kellene a te 10 hozzászólásod megtalálni ... Szerintem sok fórum olvasónak sikerülne ... ;) Pont úgy mintha az enyémet keresnék ;) S ez most nem kukacoskodás ;)

patakvera és Fatther kedveli ezt.
  12. Hechingen

Hechingen Rutinos

Ugy olvasom a soraidat mintha magadra vetted volna:)Pedig pont nem neked szántam:oops: Te valósan segítettél,hol dorgálással,hol ajándékokkal,hol jó szavakkal.Ez arrol szolt vagyis azoknak akik semmilyen uton -modon nem adtak haladásra irányulo jotanácsot,csupán csak lenézést mit is akarok én:) Most viszont ugyan azt teszi nagyszinten mint én anno:p

13. -Holdfeny-.

Dehogy vettem magamra ... csak ma Kukacoskodós kedvem van ;)xDxDxD Bocsi érte :p

patakvera, Fatther és Hechingen kedveli ezt.
  14. Hechingen

Hechingen Rutinos

Jajj különben eszembe jutott valami emlékszel amikor a terepjáros témám volt?xD Megvan ámxD Nem tudom te vagy Cygnus kért képetxDSzépet sikerült:)

http://kepfeltoltes.hu/view/160719/IMG_20100111_014355_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/160719/IMG_20100111_014018_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/160719/IMG_20100111_014407_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Fatther, patakvera és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Nem Én kértem ;) Én csóró vagyok ... nekem / nekünk csak nagykorú autóra futja :p Újról egyenlőre nem álmodozunk ;)
    Szép autó ... Nem bírom megállni , kukacoskodás nélkül .... Sokat vadásztál rá a parkolóba mire lencsevégre tudtad kapni ;)
    ÁÁÁÁÁÁ bocsánat:music: .... de nem bírtam kihagyni :p... Ma érzem a vesztem:wuerg: ....

patakvera kedveli ezt.
  16. Hechingen

Hechingen Rutinos

Hát tény hogy sokat vártunk rá,de ha a rendszámot megnézed láthatod az enyém:) HCH- Hechingen ahol lakom...KW-Így engedték csak Kovácsné Vámos -és 81 sajnos ennyire vagyok öreg akkor születtem:) Viccet félretéve valóban sok munkánk van ebben a férjemmel.Válalkozásunkhoz kell:) Mi sem számítottunk rá hogy Mercit tudunk venni de a szerencse mellénk állt:)

17. -Holdfeny-.

Ügyesek vagytok ;) Jól van na .. muszáj ma kukacoskodnom ;)
    Én ma arra tudok vállalkozni , hogy kukacoskodjak ;)

patakvera kedveli ezt.
  18. BOGIgazda11

BOGIgazda11 Fórumlakó

ÉN is gyűjtögetem őket,Pesten voltam cirkuszban:)

19. Hechingen

Hechingen Rutinos

Azt is kell néha...Belölem is kikivánkozik néha xDNök vagyunko_O

20. -Holdfeny-.

Ja Ja .... sőt még a Keresztnevünk is ugyan az ;)
    Cuki a baba a képen ;) Ő is közös vállalkozás gyümölcse ?

patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.