Visszajelzés Gombafarm eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 9.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Szia.
    Gratula.Nálam még 2 óra 15 percet várni kell a termesztett gomba mennyiség letermelésének elkezdéséhez.Akkor érik be az utolsó kör édeskömény és azzal megvan a 3990 db.Engem speciel egyáltalán nem zavar ki mikor és mit vásárol.De attól hogy valaki pl. kosarat vesz ugyanúgy taktikázni is kell az eventtel.A kosárvásárlás is a taktika számítás eredménye.És hogy felteszi hogy milyen hamar végzett?Az sem probléma.Miért is lenne az?Azok a gazok amiket megvásárolnak nem termeli le saját magát.Azt ugyanúgy ültetni aratni kell mint ahogy nekünk is akik nem élünk a kosarak vásárlásával.De pénztárca nélkül is elég sok eventet le lehet gyorsan zavarni ha ez megnyugtat.Növényekhez és fákhoz is vannak érésgyorsítók amivel nagyon jól lehet haladni.Gazdakörikből is hozzá lehet jutni rengeteg szupitrágyához kkt-hoz.Mondjuk gombaeventhez csak víz és trágya használható most.

jutka190226, Nagyii58, ulmo12 és 3 más kedveli ezt.
  2. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nekem sem probléma, és nem is bosszant, hisz kk., szupitrágyát, szupitápot, titokólat, titokfát én is veszek néha felhősort is, ha kevés a felröpim azt is, de ha olvastad valamelyik hozzászólásban, ott nem problémázott, csak megemlítette a témát, erre válaszoltam. Mindenki annyi kosarat vesz amennyit a pénztárcája engedi, azért akkor könnyebb ez event befejezése ha kosarakat vesz., mert a kezdő magjai és hozzávalói megvannak..

Nagyii58, ulmo12 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  3. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Én is csak azért írtam le piciny véleményem hogy eloszlassuk már végre valamennyire azt a tévhitet hogy itt csak úgy lehet haladni ha vastag a pénztárca.Egyáltalán nem így van.Én például pont azért vagyok sűrűn fórumon mert a különböző topicokból össze tudok szedni annyi infót a régi rutinos gazdák írásaiból amivel saját haladásomat könnyítem meg.Főleg a számomra ismeretlen új eventekkel kapcsolatban.Mit miért hogy csinálnak.

Gio, jutka190226, Nagyii58 és 7 más kedveli ezt.
  4. krimhildus

krimhildus Járnitanuló

Köszönöm a választ, de nem gyalulom le a pályát, mert így is egy aratásnál, legalább háromszor kell frissíteni, mert
    olyan lassú a terület váltása!

szili48, soresne és ho-hoboy kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Így van;) Tényleg meg lehet az eventek alap részét vásárlás nélkül csinálni;)
    Tervezni kell... s tudni ismerni az időnk, a farmunk határait;)

krimhildus, Gio, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  6. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Szia

Én is elterveztem tegnap mit fogok ma csinálni.Ki is számoltam mennyi felröpi aratás kell.Gazdasági válság állt be hajnalban mert ilyen kevés felröpit még nem kaptam egyik helyen sem.Erdei tisztást learattam és kaptam 59 felröpit.De nem gond.Kérek agrártámogatást pályázat útján.:D Hátha megkapom.Csak még azt nem tudom kihez nyújtsam be agrártámogatási pályázatomat vízcseppre.:):p

7. -Holdfeny-.

Pályázni itt nem lehet;) Vagyis deeee PáncélPanni hadsereg tud segíteni;)
    Viszont kitartás.. messze még a vége;)

8. DZA001

DZA001 Fórumszaki

A vége eventnek tényleg messze van még,de már egyre közelebb a cél.4050 édesgyökér pajtában.Ma összejön a hiányzó vízcsepp.Már csak az a 2400 termesztett gomba hiányzik és végig be tudom adogatni feladatba a cuccokat.

Gio, Nagyii58, -Erbrow- és 5 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Aztaaaa , én ahogy terem , már adom is be...
    Kicsit le vagyok maradva... de azért a végén csak meglesz;)

jutka190226, Nagyii58, -Erbrow- és 2 más kedveli ezt.
  10. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

Bejöttem kicsit olvasgatni, hogy ki hol tart...csakhogy tudjam hol tartok én...xD...most termelés közben mindig beadom az aktuális növényt és most tartok a két db elba titokólnál...hogy ez mennyire jó még nem tudom eldönteni...a felröpik megvannak már és mivel néha összekevertem a növényeket így a gombából a következő beadáshoz már majdnem megvan a fele...de még az ólakhoz kell 500 db édesgyökér, az holnapra lesz csak meg...és akkor ezen kívül kell még 1405 db édesgyökér és kb 1000 gomba...hááát ez még soknak tűnik...kitartást mindenkinek és további szép napot:)

ulmo12, jutka190226, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Szia!

Kb itt tartok én is;)
    Még sok idő van!

-Fülemüle-70, Nagyii58 és zsona416 kedveli ezt.
  12. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Egy kicsit én is el vagyok csúszva 1535 termesztett gomba és 1405 édesgyökér kell. Folyamatosan adom be a megtermelt gazt pontosabban amennyit kér a feladat. Ma még 3 aratást tervezek a gombából éjszaka mehet a gyökér kétszer beérik reggelig. Utána megint a gomba elméletileg holnap meglesz az 1495 utána megint ültetem az édesgyökeret, ha nem jön közbe semmi legkésőbb vasárnapra megvan. Célom a teljes event, de ha az utolsó 300 gomba lemarad nem fakadok sírva. A hétvége necces, mert többen vagyunk a 3 gépre ezért ott szokott kimaradni és mivel nem kell hajnalba kelni vasárnap ott is kimarad egy ültetés. Olvastam egy gazdatárstól, hogy Ő bizony felkel éjszaka is aratni. Én nem tenném ha nem volna muszáj, de mivel hajnalban kell kelnem a munka miatt így nyilván a gépnél iszom meg a kávémat. Szerintem mindenkinek sikerül kosarak nélkül is. Csak ne feledkezzünk meg a teliholdas eventről sem közben. Én sokszor hajlamos vagyok elfelejteni, hogy az is megy. Jó játékot és sok sikert mindenkinek.

PZoli64, zsona416, mamszi5107 és 3 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Bizony bizony jön a teliholdas is;)
    Nálam tegnap kimaradt egy-2 aratás.. mert egyszerűen elfelejtettem...
    A felhő meg lesz a többit meg majd meglátjuk;)

Kuzdern, zsona416, jutka190226 és 3 más kedveli ezt.
  14. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Sziasztok.
    Reggel felszabadítottam esőerdőt a fáktól.4050 édesgyökér,1240 vízcsepp várakozik arra hogy meglegyen a még hiányzó 1300 termesztett gomba.Ahogy az is elkészül az összes feladathoz megvan a mennyiség és már beadásra is kerül minden.

15. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Én is benézek olvasni ki hol tart, visszaigazolásként, hogy én sem állok rosszul. Ahogy olvasom legtöbben kb. ugyanott tartunk, pár száz darab különbséggel, még mindig nagyon sok időnk van, meglesz szerintem végéig neked is:D és nekem is :D.

jutka190226, Kuzdern, zsona416 és 3 más kedveli ezt.
  16. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Üdv. mindenkinek!

Lehet, hogy rossz helyre írok, de már olvasgattam egy csomó helyen, sehol nem találom, hogy hol is kérdezhetném meg ami most kissé gondot okoz nekem. Szeretnék ültetni a kis külön területen, de nem enged! Hiába próbálom meg a gyors ültetést, folyamatosan megjelenik felül az édesgyökér, azt ki kell törölnöm, és egyenként beültetni, ismét törölnöm kell a megjelenő ikont, és úgy ültetni. Nem értem, ma már ültettem rendesen, most mi történt vajon?
    Ha valaki tud, kérem segítsen, köszönöm!

21 perce írtam, hogy mi a gondom, de szerencsére magától megoldódott, így most boldogan ültetgetek! Semmit nem tettem, mégis elhárult a hiba, csoda történt a farmomon! Kívánok mindenkinek szerencsés eventezést!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.3.21
  17. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Rettenetes ma az egész farm. Már indulásnál lefagy. Utána úgy érzem két percenként leáll egy percre. :(:sleepy:
    Nem sok kedvem van ideülni. Ennek megfelelően "haladok" a hangyással, még a medúzás titokólak előtt állok.

-Fülemüle-70, vihence, zoldert és 4 más kedveli ezt.
  18. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Csatlakozom,én is így állok.

-Fülemüle-70, ulmo12 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. mija

mija Járnitanuló

Sziasztok ,én is hozom , hogy állok az eventel . Ma szerintem befejezem 10 feladatott ,másik növényt kell csak már le termelnem .A vízcsepp már meg van ami kell . Felhő az már biztos hogy meg lesz , én nem viszem végig.Nekem 2 egyforma kitehető nem kell , így ara jutottam a neon ládáig viszem ,azzal be érem .

20. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Szia, én is kb. ott tartok ahol te, a következő aratással lesz meg a 10. feladat, nekem sincs szükségem a 2. kitehetőre, de mivel azon a területen úgysem tudok mást ültetni és idő is van bőven rá, valamint az már csak 2 ültetés, így végig viszem az eventet, elfér az is a raktárban, talán egyszer majd jó lesz valamire, ahogy édesapám is szokta mondogatni anno.

maszilva, -Fülemüle-70, vihence és 2 más kedveli ezt.
  21. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    A nehezén túl vagyok a felhővel készen vagyok.
    Természetesen az eventet a végéig folytatom, akkor lesz teljes.
    Sok sikert kívánok mindenkinek a befejezéshez!

maszilva, ulmo12, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.