Visszajelzés Gombafarm eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 9.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Ez a csiga tempójú event nagyon lassan halad..
    A 10. feladat ma meg lesz;) ha a 11. felreppenős akkor az is;)

-katalinjani-, jucus100, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  2. mija

mija Járnitanuló

Szia 11 feladatba édesgyökért kell termelni majd 1005kell , és majd utána jön csak vízcsepp 340 db.

3. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Derűs a hajnal.
    Mivel tegnap jól bealkottam kimaradt két termesztett gomba köröm.De még két kör gomba és kész van teljesen az event.Eggyel kevesebb gondom lesz.

4. -Holdfeny-.

Köszönöm;) Szóval akkor a 11. feladat nem ma lesz kész;)
    Ráérek van idő....

5. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Kész az event:)
    https://i.imgur.com/ffHptnY.png

Gratulálok az event sikeres teljesítéséhez! A képet linkre cseréltem, mivel a fórum szabályzata alapján a megengedettnél (550x300 pixel) jóval nagyobb, 1144x622 pixel méretű.
    Havasi Gyopár

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.3.21
    maszilva, zsona416, Baby72 és 18 más kedveli ezt.
  6. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Gratulálok Neked, és mindenkinek aki már túljutott rajta:D Nálam még középen is kell 12 db gyökér:pxDxD

-katalinjani-, Baby72, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  7. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Ma is sikerült alkotnom egy ügyeset így picit elhúzódik a befejezés.Már csak az utolsó feladat van hátra.Neon ólak ládájából pedig lett egy neon medvebarlangom.

-katalinjani-, zsona416, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  8. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

KÉÉÉÉÉSZ!!!:D:D:D

Bár tegnap és ma is kimaradt egy aratás, de sikerült végeznem.
    Az édesgyökérből 2 db, a termesztett gombából 13, a vízcseppből 581 db maradt.

Egy kicsit meg is lepődtem a beadásnál, mert az édesgyökérből az utolsó darabokat nem
    engedte beadni. 3-4 kísérlet után jöttem rá, hogy egyesével kell bepötyögni.

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/image/AW83

További jó játékot mindenkinek.

-katalinjani-, maszilva, zsona416 és 13 más kedveli ezt.
  9. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Sikerült megszerezni a felhőt, eddig jó. Azután beadtam az összes édesgyökeret, mert benéztem a növényt, de nem baj mert majd kapok 5 db valamikor. Viszont eldugtam a hangya bölcsödét valahová, így a felhő beüzemelése még várat magára.

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Event kész, én a felhőt szokás szerint reggel aktiválom.:)

-katalinjani-, zsona416, Baby72 és 10 más kedveli ezt.
  11. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Gratula.
    Tegnapi körhinta üzemmód nálam ma is kifejtette hatását így a hiányzó 85 db termesztett gombát csak 3 óra múlva tudom beadni hogy totál kész legyen az event.(én már kész vagyok mint a matek lecke) Felhőn helyére került minden és be is izzítottam,mert nem tudom miért.

-katalinjani-, zsona416, Baby72 és 5 más kedveli ezt.
  12. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Én csak azért reggel, mert akkor van a mindennapi nagy aratásom, az esteli hozzá képest csak piszkálódás.:):music:

-katalinjani-, vihence, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  13. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Most már rájöttem miért izzítottam be.Beleláttam a felszereléses ládába és tudtam hogy egy démoni bokrétát akar nekem adni mert arra van szükségem.Majdnem így történt,de tényleg bokrétát adott a láda.

Baby72, PZoli64, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  14. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Event befejezve, felhő aktiválva! xDxDxD
    További jó munkát gazdatársak! :)

15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok mindenkinek aki kész van az eventtel.Szép munka volt.Mai nap én is készen leszek,ha nem jön közbe valami hiba.Kivártam,hogy semmi nemű segitséggel mikorra fog sikerülni.Igy mindenkinek sikerülni fog, ha rá ért időben vetni és aratni.Persze kivétel a dolgozók azok kissé kevesebbszer tudtak aratni, de remélem nekik is sikerülni fog.Még van idő!Sok sikert!

17. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Hozzátok képest, én nagyon le vagyok maradva, 10. rész lesz meg következő aratással. De hétvégén próbálok időben aratni, bevallom, volt hogy el is felejtkeztem oda bemenni.

18. hele03

hele03 Utánpótlás-írogató

Sajnos se az esőerdőmben,sem az erdei tisztáson levő fáimról csak néhány ad esöcseppet,pedig azt írja az event ,hogy mindegyik ad. Így aztán erőlködhetek,hiába

-katalinjani- és magdi06 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Talán holnap meg lesz a felhő.... :music: már nagyon unom ezt a csiga eventet:wuerg:

-katalinjani-, Nagyii58, kovacstne és 6 más kedveli ezt.
  20. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Én ezt a két területet megtöltöttem – többnyire – xxl-es fákkal, így most kb 1000 db vízcseppem van pluszban. Mivel készen vagyok az eventtel, másra használom a két területet. Szerintem, mivel még van idő, te is megtöltheted fákkal a két területet. Aratásonként – reggel és este – 120-120 csepp jött átlagban. Az testvérek között is 240 db naponta. Csak a széleken várni a felröppenőket, kevés.
    Egyébként a leírás nem azt írja, hogy mindegyik fa ad, hanem a felröppenő a fákból jön. Viszont mindegyik típusú fa ad felröppenőt.

Nagyii58, zsani_apja, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.