Visszajelzés Gombafarm eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 9.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

10. feladatba termelem a gombákat - sosem fogok velük végezni - éjszakára pedig a gyökeret ültetem. :music:
    A felhő még nagyon messze van, de nem történik semmi ha nem sikerül megszerezni.
    Kitartást és jó hétvégét!

:).

-katalinjani-, apa1971, Nagyii58 és 12 más kedveli ezt.
  2. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok:)

Kicsit irigykedve olvastam, hogy van aki már kész van...gratulálok nekik:) én még csak most tartok a bónuszládánál, nagyjából a fele van meg az ide beadandó növénynek...úgy számoltam, hogy talán vasárnapra leszek kész, ha nem jön közbe semmi. Néha bemegyek a területre és nézegetem ahogy a hangyák szorgalmasan masíroznak, de ettől sajnos nem érik gyorsabban egyik növényem sem...xD

-katalinjani-, Nagyii58, szida57 és 5 más kedveli ezt.
  3. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20210319v01vrikpq.png

Gombafarm befejezve , en mar oda nem megyek nem ultetek semmit sem :DKicsit uncsi volt mar es egyben izgi is lesni mindig ,hogy mikor kell aratni itt es a teliholdon , kicsit kimerultem ebben :D Parszor ejjel arattam amikor szolitott a ........... pedig en nem vagyok egy ejjel aratos es nem szoktam felkelni :D 1465 vizcseppem maradt es a 2 novenybol majd 200 .
    Ido van meg boven annak aki meg dolgozik vele sok sikert , gratulalok a vegzoknek!

-katalinjani-, Nagyii58, Hahacska és 14 más kedveli ezt.
  4. hele03

hele03 Utánpótlás-írogató

most arattam az esőerdő fáit 40-ből 7 vízcseppet adott a titokzatos erdőből 43 ból16 ot én ezt nem értem

-katalinjani- kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Event befejezve! :) Vízcseppem most épp 999 db van feleslegben. Miután a bahára olyan fákat raktam ki, amelyek terméséből kevés van, így ott is maradnak még egy darabig. Ez azt jelenti, hogy még a vízcseppek gyarapodni fognak.
    Ugyan növényre már nincs szükség,én azért még vetem. Zavar, hogy üres a terület. Persze már nem szaladok időben aratni, de amennyi növény összejön, annyit majd beváltanak.
    Gratulálok az eventet befejező Gazdáknak, aki még termel, annak jó játékot, sok vízcseppet! :)

-katalinjani-, aida2330, vihence és 8 más kedveli ezt.
  6. hele03

most vettem páncél pannit,azt se adta,pedig kiléptem beléptem ez nem az én játékom....

-katalinjani- kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia hele03!
    Ha problémád van és segítséget kérsz, akkor azt tedd meg egy segítségkérő topikban a farmnév és ID számod megadásával.
    Az ID számodat a webes felületen a farmkereten, alul, középen találod.
    A kliensben az ID számodat így találod meg:
    A játék beállításainál [​IMG] a standard fülön [​IMG]
    a jobb felső saroknál találhatod a farmnevet és az ID számot.

Nagyii58 kedveli ezt.
  8. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. 87 édesgyökér érik még, és teljesen kész az event. Kitettem 8 elba tenyészetet, sajnos a medúza máshol talált menedéket, és még áhítozhatok utána. Vízcseppem 800 van plusszba, én eddig gyarapítottam a gyümölcskészletemet, most átálltam a növényekre. Ma elértem a 220 as szintet, úgy hogy lehet felkötni a felkötnivalót, de rajta vagyok. Ültetni, még minden farmon ültetek, mert sok kicsi sokra megy, és csak egy két kattintás az egész.

Nagyii58, Hahacska, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyon nem szeretem ezt az eventet, nem okozott semmi féle örömöt ez a játék. Kivéve ezt: az egyik legszebb neon ólat kaptam a ládából: neon pillangót bontottam :) Még eldöntöm, hogy folytassam-e az utolsó beadást a dekorét vagy sem, sok kedvem nincs hozzá.
    Sikeres befejezést kívánok mindenkinek. Gratulálok az eventet befejezőknek :)

10. hele03

köszönöm a választ,szinte csak xxl es fáim vannak de úgy látszik valóban be kell az egész területet fákkal ültetni...ezt nem akartam de ha másként nem megy ez van szép napot

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. mija

mija Járnitanuló

Sziasztok az event le tudva. A felhő aktiválva , meg van Neo láda is . Kicsit lassú event volt . Aki még csinálja kitartást , és jó játékot.

12. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Gratulálok,azoknak,aki már végeztek :) Én még most termelem a bónuszláda növényeit.Elég lassan haladok,a telefonos belépés hiánya érezhető.Én feladtam,mert ha be is tudok lépni nagy nehezen és még aratni is sikerül,akkor újra vetni nem enged de a felhő biztosan meglesz. Röpivel egyáltalán nem volt gondom,mindenhol fa,szépen csordogálnak.
    Sok sikert mindenkinek!

13. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

,Sziasztok! Holnap én is befejezem vízcsepp marad bőven most jól jöttek a röpik. Nem egészen értem, hogy van akinek hiánya van belőle. Valószínűleg nem figyelt eléggé az ismertetőre meg a tanácsokra és nem fákat tett ki az érintett 2 területre. Még tovább ültetek én is ha végeztem a fák is maradnak csak cserélem arra amiből hiány van. Sok mindenből van hiány de most arra gondoltam, hogy mivel 3 terület van mindenhol az egyiken fákat hagyok a másikon ólakat a harmadikon meg ültetek. Ez addig működik amíg nem kell bontani egy újabb event miatt. Sok sikert mindenkinek.

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elértem a felhőt;) Termelgetek tovább;)

-katalinjani-, Mica67, jutka190226 és 5 más kedveli ezt.
  15. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Sziasztok.:)
    Ezzel is végeztem. Végre vége... xD

Kellemes hétvégét, jó pihenést mindenkinek! :)

-katalinjani-, Mica67, spagetti24 és 14 más kedveli ezt.
  16. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Úgy látom nem vagyok egyedül aki tovább kapál.:D:D:D
    Most már csak szépen komótosan vízzel (mert a prémium miatt az korlátlan) trágya nélkül.
    A fákat néhány kivételével leszedtem, a helyükön ólak és növények vannak.

Aki végzett azoknak gratulálok, a többieknek sok sikert és kitartást.

Mica67, spagetti24, ulmo12 és 9 más kedveli ezt.
  17. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Cuki event volt! Külön öröm, hogy pár napja a kapott ólakból végre lett medúzám :)

-katalinjani-, soresne, Mica67 és 16 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Végre én is végeztem az eventtel. A kapott ólakból semmi új nem fejlődött ki.
    Aki még csinálja, annak kitartást! :)

-katalinjani-, Mica67, spagetti24 és 7 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nem csak, hogy medúza, én kettőt látok belőle.. :D ;)

-katalinjani-, ulmo12, Nagyii58 és 4 más kedveli ezt.
  20. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Igen, ikrek lettek:)

mamszi5107, jutka190226, Evita-55 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.