Visszajelzés Gombafarm eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by mamarygen, Mar 9, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. krisz0907

krisz0907 Utánpótlás-írogató

majdnem két hét az event, napi háromszori aratással meg lehet a felhőig csinálni

2. swarek

swarek Törzsjátékos

Áhhh, inkább hagyjuk.....

Leho69 and Éva0315 like this.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A piacon többet adnak érte;)

4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!

Körönként 158-as hozammal:

Édesgyökér (06:30 – vízzel trágyával 04:40): 3990 db - felszaporítás után 25 kör
    Termesztett gomba (05:00 óra – vízzel trágyával 03:36): 2790 db - felszaporítás után 18 kör

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hali!
    Gondoltam egy Pannit teszek fel rá, hogy holnap nem fogsz végezni az eventtel. :D Aztán belegondoltam, hogy mégsem, mert lehet vennél annyi kosarat, hogy behúznád... :D ;)

6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Igen.:) Igazság szerint a jobb oldalba se adnám be a 400 datolyát és az 500 olívabogyót, de a Kártyavár kitehetőből csak egyet kapunk, a többiből kettőt, amit nem is értek. Így azokat kénytelen vagyok beadni a felhő miatt.

7. -Holdfeny-.

Bizony erre figyelni kell;) Mert a felhő szürkén nem sokat ér:music:

8. kukori80

Szia Kata, köszi a számolást. :) Kiszámoltam és nekem elég szűkösen fog kijönni az aratások miatt, főleg az Édesgyökér miatt. Éjszakára azt fogok ültetni, nappal meg a Gombát, vagy reggel is Édesgyökeret, utána a Gombát, estére megint Édesgyökeret, éjszakára megint Édesgyökeret. Majd valahogy ki kell sakkoznom, mert nem sok üresjárat fér bele.

9. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Szia!
    Egy lehetséges megoldás a sok közül.
    Én így csináltam
    A feltétel : 4 darab gyapotfa és egy 100%-os 24 órás fabevételi bónusz
    Csak a gyapotfára vetítem :
    első kör : 4 gyapotfa = 16 termés
    második kör : 4 gyapotfa kacsa katázva = 16 + 16 = 32 termés
    harmadik kör : 4 gyapotfa kacsa katázva a kezdéskor = 32 termés + 4 gyapotfa = 16 összesen : 48 termés
    negyedi k kör : 4 gyapotfa kacsa katázva a kezdéskor = 32 termés + 4 gyapotfa kacsa katázva = 32 összesen : 64 termés
    ötödik kör : a 100%-os termésbónussz a negyedik kör szerint.
    Utóirat :
    Csak két gyapotfával rendelkeztem, az egyik szomszéd cserenapkor kisegített, cserenapkor kölcsönbe adott két gyapotfát, amit a következő cserenapkor visszaszolgáltattam.

10. -Holdfeny-.

Köszönöm a számolást!
    Akárhogyan nézem ez sok:wuerg: nem a gaz sok... az aratás...:music:

11. kukori80

Addig számolgattam, hogy közben leadtam az igényemből. :D Csak a felhőig számolok: édesgyökérből 3590 kell, gombából 2490. Jó lenne a neonos ládát is kiszedni, ha marad idő: akkor kell még 400 Édesgyökér.

12. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Hova kell a gyapotfa termése? Nem találom, pedig már háromszor átnéztem az ismertetőt. Vagy nem látom a fától az erdőt?

13. kukori80

Szia, nem kell sehova. Valaki gyapotfát szeretne kirakni kezdésre, mert csinálná a gazdakörit is közben.

14. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Sziasztok! Ha jól tudom,eddig az alapfák adták jobban a felrepit. Változott valami? Adják a fafejlesztések is rendesen?Milyen fákat tegyek ki? 20 órásakat,v XXL-t?

Éva0315 and -Fülemüle-70 like this.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én mindig XXL- t rakok ki, optimista vagyok. Hát, ha egyszer az adja jobban. Viszont így több gyümölcsöm lesz. ;) Engem ez jobban felizgat. :D

16. kukori80

Szia, 20 órásat, vagy 20 óra felettit, pl. Sivatagi rózsa, Kínai datolya.

17. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia:)
    Én 20 órás fákkal várom az eventet, s utána átváltok XXL es fákra.
    Mivel prémiumos vagyok, így csúsztatott aratással többször tudom aratni az xxl es kitett fáimat, emiatt fogok átváltani erre.
    Ha nem vagy prémiumos, akkor mint fentebb írta Kukori úgy csináld.
    Ha rendelkezel páncél pannival azt is vesd be.

18. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Köszönöm a gyors választ,már rakom is.

19. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Köszi,prémiumom nincs,de pannim van 6.

Éva0315 and -Fülemüle-70 like this.
  20. kukori80

Nincs mit.:) Ha van Füvészkerted, azokat is rakd ki az Esőerdőbe is és az Erdeire is.

Thread Status:
Not open for further replies.