Gondűző teaházi csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 27.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Ó én mindig gyözök:)

csio70, -W-595-, Magdusnéne és 2 más kedveli ezt.
  2. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Sziasztok,20 órás fákkal kezdtem és mamutfákkal,élőlegenda és Pannikkal 196 felröppenő.
    Az első 10 területre 5 felröppenő.
    A következő aratásnál 90 területre 38 felröppenőt adott.Kellemes további játékot mindenkinek.

kissme6, csio70, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Két terület bevetve 1x1-en.Még ma 2x aratható: fél hétkor és tízkor.Malom beizzítva 10 db-al és az első feladatból 2 beadva.Megy ez mint a karika csapás. Ha a felröpi is így repkedne!Én tettem 10 kör 0 termelést, egyenlőre így jól állok, a többinek folyamatosan érkeznie kell.Megyek, küldöm a szomsziknak a teafiltert,tőlük már kaptam minden félét,csak egytől teafiltert.Lehet nem is tudják,hogy van event.Nem sokan járnak közülük a fórumba, de azért még szépen haladnak ők is.Bocsi, 1 órával elírtam, de mindegy is.Utolsó aratás ma 23 órakor.

Utoljára szerkesztett: 28.6.16
    Gio, anci091551, Magdusnéne és 3 más kedveli ezt.
  4. Zitike17

Zitike17 Utánpótlás-írogató

5. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    122 felroppenovel kezdtem , keves novenyt kell termeszteni , lesz ido kicsit lazitani, piacozni , a felhosornak en orulok es a sok szupertragya es a csillag is jol jon a kovetkezo tarolokhoz, csak halkan megjegyzem meg mindig nincs furom :(
    Mindenkinek sok felroppenot es jo gazdalkodast kivanok :)

Utoljára szerkesztett: 28.6.16
    emocy91, marcsi1957, Leho69 és 8 más kedveli ezt.
  6. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Óltároló 1db fejlesztés nélkül xD 4db ól
    1. farm 98.szint, x2 panni (ami nem hat rá), full legenda 3 hattyú 1 tatu - 2db eventes felröppenő
    2. farm 96.szint, panni nincsen, 29-es legenda 4 hattyú - 2db eventes felröppenő
    3. farm 96.szint, panni nincsen, 29-es legenda 4 hattyú - 2db eventes felröppenő

csio70, Gio, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Sziasztok
    119 teafilterel kezdtem

kissme6, csio70, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  8. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Szia!
    Nekem 10 nagykockás eventes 5 röpit adott. Szerintem jó.

Sziasztok! Az eszem megáll. Mit ki nem találtok! xDItthon hülyének néznek, hogy farmozás közben mit lehet ennyit vigyorogni. :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.6.16
    kissme6, csio70, mani2004 és 9 más kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Én is null perceztem,csak a komfortról feledkeztem meg.Sehogysem lett O!
    Esküszöm,6 év után puskát készítek,és aszerint csinálom az elejét.
    Első kör 1x1 bevetve,de 2. vetést biztos elalszom,amilyen formában vagyok.

kissme6, csio70, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  10. H-Anita

H-Anita Aktív író

Sziasztok! Gondoltam beköszönök! :music:
    Valahogy az agyam kihagyott és az derengett, hogy csak szerdán kezdődik az event, ám ma reggeli teliholdas aratása után esett le a tantusz, hogy hoppácska ma van az a holnap! Szóval már bakival kezdtem, titokállatok voltak két farmon és a tölgyesben pedig 8 órás. Így 98 felreppenővel indítottam.
    Hogy a bakisort meg ne törjem, elültettem a 10 magvacskát, megszórtam mindenféle földi-jóval őket, kivéve az egyiket, mely kimaradt a locsolásból és ugyebár aki nem áll ki az eső alá, az meg sem nő. Na szóval maradt a 9 terület. Aminek pontosan az egyharmadát learattam, mire ráeszméltem, hogy hát a csatni!!! A RACSniba! :mad: Na szóval igen, a 75 kiscsoda ment vissza a földbe, 90 helyett. *vállonveregetimagát*

Egyébként az event könnyűnek ígérkezik, legalább tudom csinálni a bahamás gazdaköriket is. (pirospontafejeseknek) Remélhetőleg több bakit ne ejtek, mert már ez is igen nagy veszteség. -.-

Üdv: a kezdő *mégegyvállonveregetéstmegérdemlek*

csio70, Meellcc, mani2004 és 14 más kedveli ezt.
  11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    három terület learatva:98 röpcsi:) 0 percezés után 850:D:inlove:
    nem érek rá nagyon holnaptól,így muszáj volt a biztosítás 8)
    az aratás is reggel-este lesz,így valószínű komfortban lesznek nevelgetve a növénykék;);)
    mindenkinek sok röppentyűt:inlove::inlove::inlove::inlove:

kissme6, csio70, emocy91 és 9 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Kicsit megkésve és több bakival kezdtem, mint eddig általábanxD olyan későn döntöttem el, hogy csinálom-e az eventet, hogy csak 6 db magot tudtam elvetni, helyhiány miatt. Mostanra értek be a 20 órás fák. 141 felröppenővel indítottam. Persze elfelejtettem megnézni, hogy a vadaskert adott-e felröppenőt:eek: na majd a következő aratásnál, nem szedtem ki, bár nincs fejlesztve, de mégis jó hogy van, neonos ólakat tettem bele.
    A tölgyest egyenlőre nem szedem le, majd meglátom hogy haladok, tempósan v csak nyugisan:p a felröppenők nem igen jöttek az eventnövényből, így éjszakára talán rózsa v valami hasonlót ültetek.
    Mindenkinek jó eventezést és vidám tea szürcsölgetést kívánok! Ne felejtsétek ki belőle a citromot és lehűtve v jégkockával érdemes fogyasztani:p;)

csio70, Cyra65, emocy91 és 8 más kedveli ezt.
  13. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Második körben a 90 db. 2x2 adott 26 filtert.
    Legenda fullos ... nem kevés ez? ;)

Leho69, Gio, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  14. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Attól függ. Én a 10db 2x2-es területre 2-3db-ot kaptam, ezzel számolva 90x(2x2)=360/26=13,846db / 1x1-es parcella / 1db eventes felröppenő -> ennyi belefér szerverbeállításkülönbségnek...

Gio, bindi5454, Amateur* és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Bábicsek002

Bábicsek002 Járnitanuló

A vadaskert mindhárom farmomon adott 4-4db felröppenőt 24 órás ólakra. Az végül is nem rossz egy területről. ;)

Peszi2, taga1, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
  16. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Már 1x1-be vannak elültetve a tealevelek, meglocsolva, még ma egyszer aratok, és ha időben ébredek akkor még hajnalba munkába indulás előtt is újra aratok és vetek. ;)

csio70, Peszi2, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  17. barikafarmer93

barikafarmer93 Járnitanuló

No, most értem haza, úgyhogy most sikerült aratni. 137 felröppenő jött 3 területről. 40 óránál hosszabb barkácsólak voltak 1 területen, komfort talajban foghagyma a másikon, (Cukorjuhar a széleken) és mamutfák és xxl ek a harmadikon. Jó lett volna egyenként megnézni, melyik terület hogy ad, de nem tettem. Ez a felröppenőszám nekem akkor se rossz, ha minden terület ad, a növény gondolom gyorsan meglesz, aztán visszateszek ólakat, és szerintem meglesz.

Peszi2, kutyaszálló, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Holnap reggel aktiválom a +1termést, csatni ad hozzá +2 db-ot. Remélem 4 kört sikerül csinálni, nem jön közbe semmi. Nem szedtem le a fákat és a vadaskertet sem.

csio70, Peszi2, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Már mindhárom területen Tea event növény van már.:inlove:
    11 tea készül a malomban éppen .:p

A csoda az lesz , ha ettől a hatalmas koffein mennyiségtől , ami a teában van , nem pörög túl a malom :D

Peszi2, kutyaszálló, kovacstne és 7 más kedveli ezt.
  20. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Kosz ezt a kis segitseget es ,hogy velunk is megosztottad!

csio70, Peszi2 és pifepöfe kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.