Gondűző teaházi csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 27.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Arra még nem gondoltak azon Gazdák, akik a 0 percezés birtokában vannak, de mindig azt írják, hogy el szeretnék kerülni a használatát, hogy a BP tud a 0 perces "bakiról", de mivel rengeteg gazdát "megkárosítottak " volna, ha kiveszik a játékból, ezért meghagyták.....és adtak az eventeknek egy csavart, rengeteg eventes felröpit kérnek és majdnem kikapcsolták a felröpigenerátort....ergo aki szeretné befejezni az eventeket, használja a 0 percezést(azzal tuti megvannak a felröpik), ahhoz pedig szupertrágya kell, tehát aki annak idején nem feküdt neki a "fátszállítóvasutaseventnek" és lemaradt a mamutokról, annak vásárolnia kell szupertrágyát....szépen ki van ez találva....a káposzta is megmarad, a kecske is jóllakik;)?

Megfigyeltem, hogy majdnem minden event előtt hopsza van egy mini akció, szupertrágya és KK szupertrágya vásárlási lehetőség, amit aki akar és áldoz rá, az kihasználja, akinek van Mamutfája az nem vásárol, hanem a meglévőt áldozza be az eventen.
    Nem kellene annyit hangoztatni azon játékosok részéről, akik később kezdték a Farmeramat és nem szereztek be ilyen bónuszokat, hogy könnyű azoknak, akik annak idején bezsákoltak a Mamutokból és hosszú hónapok alatt kinemesítettek növényeket azért, hogy 0 percezzenek, mert úgy járhatunk, mint anno a répás almás csatni-töklekvár kombóval, addig áradoztunk róla, mások meg addig "nyürrögtek"miatta, hogy eljutott a BP fülébe és egy reggel arra ébredtünk, hogy nincs már "rétestésztaszerűen nyúló" RACS-TÖKLEKI kombó. Puff neki!!
    Mindenki abból főzzön, amije van, és örüljön, hogy a másik gazda jól megérdemelten hamarabb fejezi be az eventeket, mert évekkel előtte küzdött azért, hogy most itt tartson, ahol tart, vagy "urambocsá" vásárol aktuális event kosarakat.

UI: fenti írás nem abból a célból íródott, hogy megsértsen bárkit, aki most mérges az event miatt, mindennemű rosszhiszeműség kizárt az írásból és csak mint tény lett közzétéve:p

fregolinyi, maszilva, Lina2016 és 16 más kedveli ezt.
  2. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Párat paszírozz már át a kerítés alatt :D vagy legalább a lombjukat :D Amúgy kész vagy Ach ?

osztrak12 kedveli ezt.
  3. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Dehogy vagyok:D

hallod ez egy vicc:D

-szida-, Peszi2, Gio és 4 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Gongűző teja event
    Megvan a felhőm :inlove:
    Most malmozok éppen , és dobálgatok be mindent a küldetésbe

Aloha Amateur

Ez tök egyszerű :)
    Minden játékosnak , van baloldalt a képe. Arra csak simán rákattintasz egyszer.:p
    Minden alap adat bejön a játékosról .:inlove:
    Nem írom le , inkább nézd meg. ;)

5. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Kár volt előre örülni!!!!! A felreppenők miatt nem végzek!!!!! Nem jön, pedig naponta 3-4szer aratok, aratnék. Még ilyen nem volt a közel 6 év alatt, hogy a nekifogott eventet ne tudjam megcsinálni. Persze saját erőből, nem FA.-annyal megvásárolt kosarakkal!!!!:cry:

-szida-, magdalena1967, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  6. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Az csak amit irtál azt jeleniti meg mikor regisztrált a forumra:) nem a játék kezdet valódi idejét adja meg:)

Peszi2, Gio és HéricsBáró kedveli ezt.
  7. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Mennyi felreppenőd hiányzik?

mebajah és Leho69 kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Achmed1122

Oké , ez igaz. :oops: Félreértettem . :cry:

Peszi2 és Cyra65 kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Báró :)

Örülök, hogy sikerült ez event, gratulálok :)

Viszont van egy bibi, a kép alatt lévő regisztrált idő megtévesztő, mert nem a Farmerama játékba való regisztrálás dátumát írja ki, hanem a megújult Fórumban való regisztrálásét, tudod, hogy a Fórum megújult kb. 2 évvel ezelőtt.

10. kalimera75

kalimera75 Járnitanuló

Majd hozzá szoksz mint én. Sajnos 6 felhősorom van már egy ki tehető hiánnyal.

-szida-, Alexa123. és tereza6517 kedveli ezt.
  11. muksika

muksika Fórumlakó

2014-ben újra meg kellett adni az adatainkat a fórumra. Ez a dátum látható. Már vagy 6 éve játszom, ha jól emlékszem, de 2014-et mutat.

-szida-, ViriTündi, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  12. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello!
    3 faron csináltam és egyiken sem jött össze késő délutánig a szükséges felröppenőmennyiség (szint 98-96-96 kupák 30-29-29 bizony 2 kör "0" percet be kellett iktatni). 30 vagy 29-es kupák gyakorlatilag tök mindegy nem okoz jelentős különbséget felröppenőügyileg. 1-2 panni kitenni is fölösleges (saját tapasztalat) ugyanis kizárólag ott adja mindig a legkevesebbe felröppenőt. Mindegy milyen régen vetettél valamit vagy milyen népszerű (rózsa, szegfű) mert a szegfűre, rózsára, póréhagymára, nősziromra gyakorlatilag órára leosztva nem nagyon van jelentős különbség (tudom, mert írni szoktam).
    Megszűnt az event elején és végén is kicsit magasabb felröppenő mennyiségi beállítás.

Amit igazán tisztességtelennek tartok a felröppenő mennyiségét még a teljes 5 területre tesztelve és megállapítva majd 3 területre csökkentve és még a röppentési mennyiséget látszólag nem emelve úgy eventet tenni ezen befejezése utánra közvetlenül gyakorlatilag folyamatába, hogy arra készülés az ottani kizárólagos fás felröppenő miatt (tudom nem kötelező, de ha jól repül mondjuk az ottani felröppenő akkor jelentős pajtamegtakarítást is okozhat) amit már ma este ki kell tenni, hogy az indulási fél napon is aratható legyen pont jelen futó event 1 hosszú vetésének a felröppenő dbszáma hiányát okozza ami az event esetleges teljes befejezésének gátját szabja.

Fakalapács karfiolra: ha már kellett 1 kör 3 területes karfiolt komfortba fakalapács nemesítési ikon aktivitással 96.szinten 29-es kupával panni nélkül 3+2+2=7db fakalapácsot eredményezett.

kalimera75, maszilva, -szida- és 11 más kedveli ezt.
  13. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

A francba ezekkel a felröppenőkkel. Ennyire nem kellene visszafogni, még csak a gyenge reményt sem hagyják meg, hogy talán sikerül teljesíteni egy ilyen eventet azoknak, akik nem tudnak költeni rá vagy nem tudnak elég időt tölteni a gép előtt, stb.
    Miért ne írhatnák a 0 percezésről vagy bármi másról? Visszavonni vagy megszüntetni dolgokat, mert nem éri meg az üzemeltetőnek? Akkor ez tipikus esete annak, hogy amit ad a jobb kéz, majd elveszi a bal.
    Na igen a pénz világában élünk, ami elveszi a lehetőséget vagy a varázsát bárminek, ha úgy kívánja a profit.
    Írom ezt úgy, hogy 2010 óta játszom, költök a játékra, meg van egy-két bónuszom stb. és meg tudom csinálni az eventet.
    Természetesen az jó, hogy nem olyan egyszerű teljesíteni egy eventet, na de, hogy ennyire. Hol van az arany középút?

Remélem nem bántottam meg senkit, ne haragudjatok rám.

kalimera75, Peszi2, -szida- és 9 más kedveli ezt.
  14. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Én is készen lettem az eventtel, összejöttek a hiányzó felröppenők. A fokhagyma nálam nagyon jól adta.
    Mindenkinek hajrá-hajrá, sikeres eventbefejezést.

Luca_511, Peszi2, erzsike511 és 5 más kedveli ezt.
  15. BBke

BBke Fórumlakó

Szerintem simán be lehetne fejezni az eventet mindenkinek, ha nem "lehetetlen" időben lenne vége. Sokan nem irodában dolgoznak mint ahogy én sem, hogy fel tudnak menni a farmra. Az a pár óra plussz sokat tud ám jelenteni. Aki nap közben nem jut géphez, maximum a munkába való indulás előtt tudja befejezni, reggel 5, 6, 7, óra... de délután 2 óráig még lenne egy csomó ideje. És nem hiszem el, hogy más országokban nem így van... ott is sokan úgy dolgoznak mint nálunk. Nem is értem, hogy miért ragaszkodnak ehhez a délután 2 órához. Sokkal jobb lenne szerintem, ha a később kezdődne az event, és mondjuk este 8 vagy 10-kor érne véget.

maszilva, Peszi2, -szida- és 7 más kedveli ezt.
  16. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Az útobbi 3 évben minden eventet be tudtam fejezni, 1-2 nappal a lejárta elött, most bezzeg még majd 100 teafilterem hiányzik,és már csak a holnap délelötti aratás van vissza, de ennyit ott nem kapok.semmit sem tudok tenni már, sajnos a felhőre mentem, az meg is lesz, de a harmadik kitehető sajnos nem. Sajnálom a sok szupertrágyát és a kacsa katát amit ebbe az eventbe tettem. Ez már nem játék,aki nem tud 0 percezni, annak nemigen jön össze ez az event.
    Elment a kedvem , csak úgy mint már néhány szomszédomnak is. Jobbnak látom másik játék után nézni.

kalimera75, Sutyika2000, -szida- és 7 más kedveli ezt.
  17. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Nono ... ez tök nem így van. :)
    Minden "régi"' motoros 2014.08.25-ös dátummal szerepel,
    csak az ez utáni vehemens fiatalok térnek el ettől az időtől.
    Ráadásul ez a fórumba való regisztrálást jelenti és nem a játék kezdetét.
    Teccik érteni? :D

Peszi2, Melan, Cyra65 és 3 más kedveli ezt.
  18. muci555

muci555 Járnitanuló

A o perceset nem is értem.

19. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát erről irok régóta a süket füleknekxD

fregolinyi, Peszi2, -bobe55- és 2 más kedveli ezt.
  20. jancsika12

jancsika12 Utánpótlás-írogató

Sajna én sem tudom befejezni, hétköznap csak reggel és késő este tudok játszani 50 teafilter fog hiányozni a felhőhöz:(de nem hagyom abba a játékot:)

maszilva, Peszi2, juliska12 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.