Gondűző teaházi csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 27.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Inkább nyomjunk bele rumot a citrom helyett, hátha igy látunk fúrót is.

H-Anita, bogisaci60, Meellcc és 5 más kedveli ezt.
  2. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Ami nagyobb azt le kell metszeni......de a felső határ legyen 160 cm.....:):):):):):):)
    Ami ettől kisebb szabadon nőhet.....:D:D:DxDxDxD

genka53, Leho69 és HéricsBáró kedveli ezt.
  3. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    tetszik az event, a 8000 db event növény nem olyan sok 3 területen ültetve, talán meglesz munka mellett is, remélem.
    az 1110 db teafilter ..... hm...azt sokallom, de hátha jól fog repkedni.
    most letakarítom a farmot és kirakom az összes 20 órás fáimat.
    A fák mellett kint hagytam a béka ólakat a létra készítő műhellyel, holnapra érnek be a hódfa üzemek és a ragasztó műhelyek is.
    Mindenkinek jó teázást kívánok. :)

Utoljára szerkesztett: 27.6.16
    k.barni85, Meellcc, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  4. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Betettek valami korlátot, ha jól emlékszem.

Meellcc, genka53 és -W-595- kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Fel lehet 3 csatnit használni egyszerre, de nem több termést ad, hanem háromszor annyi ideig tart a hatása. A 3 csatni hatása 54 óráig tart, ha erre eszel egy Pinkie Pie sütit is, akkor 70 óra lesz.
    Én is mindig többet eszek egyszerre, így is előfordul néha, hogy csatni nélkül aratok.:D

Szupertrágyás megoldáson nem gondolkozom. Annyira egymásba folynak az eventek, hogy nincs is időm mamutokat tartani a farmon.
    Fakalapácsra gyúrtam eddig, most meg kiraktam a fákat. :)

Igen, a Pinkie pie süti által nyújtott bónusz maximális érteke 200 óra.

iboly54, Meellcc, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  6. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! A korlátozás az elfogyasztott termék össz ideje + pinkie 30% maximális ideje 200 óra - az e feletti rész levágandatik.
    Forrás: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/2013-04-29-my-little-poni-napok.2271/#post-6377

iboly54, genka53, Domos52 és 6 más kedveli ezt.
  7. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

A tea letermelése nem gond, 2-3 nap alatt lazán végzek, ha szinte csak néha látogatom is a farmot....:)
    A gond nekem mindig a felröppenőkkel van... :oops:
    Félek, hogy kevés lesz, s emiatt leszek esélytelen a befejezésre..... :cry::cry:
    De ha a remény szárbaszökken, lehet, hogy felröppenő rengeteg rejtezik a tea ültetvényeken....:D
    Bízom benne, hogy a kemény munka meg fogja hozni a jutalmát....:)
    Mindenkinek jó játékot, és rengeteg felröpit!:)

kissme6, Meellcc, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  8. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

10 db-ig biztosan jó, mert annyit már tettem be egyszerre ...

PS: Bocs, most olvastam vissza és látom, hogy már idejét múlta a hsz-om. :)

Meellcc, genka53, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Vannak dolgok, amiket időben el kell tudni engedni. Például: egy nagy fehér cápa. Lehetőleg még a teaidő előtt.

kissme6, bogisaci60, Meellcc és 7 más kedveli ezt.
  10. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Akkor nem nagyon figyeltem a korlátozásra, de most elolvastam, és jobban járunk, ha kiszámoljuk, hogy mennyit érdemes egyszerre betenni, ha ki akarjuk használni a pinki által megnövekedett időmennyiséget. :)

kissme6, Meellcc, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Leho69

Szilvássyt kell beletenni legalább egy kötettel.
    3száz akárhány óra a korlát. Jól emlékszel.

kissme6, Meellcc, Kata_rzis és 4 más kedveli ezt.
  12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát a felröppenőkkel már régóta baj van, most szűkítik a lehetőséget. Lassan le kell szokni az eventekről, nem vagyok elájulva az ajándékoktól ugy látszik a kuponok és a szupitáp kimennek a divatból. Ha a bp több pénzt szeretne elkönyvelni bevételként szerintem inspirálóbb ajándokakat kellene dobálni.;)

demeter03, kissme6, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ez a tea event soha nem érhet véget

Ültess ajdinát nekünk szépet
    Igyál velünk valamit a szerelem szárnyán
    Indul az eventt , csak erre vártál
    Ha indul az event , hát tedd fel a kezedet,
    Mozgasd az egered és rázd meg a csatnidat,
    Felejts el, gyerünk, most minden eventet!
    Na ez az az event , ami izgalomba hozhat.

Gyönyörű kitehetők és menő felhők,
    Mindenki itt van, mindenki boldog,
    Buli van a Gangon, a Fórumon , és a csevegőben,
    Hétfő este van, nem lehet más dolgom

H-Anita, iboly54, bogisaci60 és 11 más kedveli ezt.
  14. bikuci

bikuci Junior szaki

Sziasztok!Elkerülte a figyelmem,vagy nem írták,h. hány kezdő mennyiséget adnak az eventnövényből.Tudja valaki?

Meellcc és _Cygnus_ kedveli ezt.
  15. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

A Gondűző teaháznak inkább a
    Gondhozó nevet kellett volna adniuk :p...
    Mondom ezt azért, mert a nyeremények nagyon szegényesre sikeredtek, az érte beadandók pedig igencsak gazdagra... :D....
    Mert már az sem jó ómen :eek:, hogy csak a farmos területeken termelhetünk :p, ezzel még gond sem lenne xD, a felröpivel viszont lesz :oops:...

Ugyanis, ha nézzük az eddigi felröpi beállításokat, sajnos, nincs ahogy megszerezni három területről ilyen hatalmas mennyiséget...:p..
    Sokan szeretnénk 8), ha az eventeket mindenféle segédeszközök nélkül is tudnánk teljesíteni ;)... És a lényeg ezen van ; mert miért kell Kacsa Katát, szupitrágyát, nullapercezést használnunk minden eventhez ???? :p !!!! Nekem pl. 0 perces növényem nincs is..!
    Az optimális az lenne, ha mindezen jó dolgok bevetése nélkül is teljesíthetőek lennének az eventek 8)...
    Persze tudom, Mindenkinek fenn kell tartania magát ;).

Aki belevág, annak sok sikert és sok felröpit kívánok ;).... Hogy valóban messze szálljanak a gondok :)...!!!

További szépeket :)...

Foltosbéla, szida57, demeter03 és 19 más kedveli ezt.
  16. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

No akkor!
    Két kocsma közt, átfutottam az event ismertetőt!
    A gazzal, nem lesz gond, de a felröpi!!!!!!!
    Nem beszélve arról, hogy a Bahamás rész nem fog felröpit adni!
    Remélem, amott szórja majd, mint bolond fodrász a nullás lisztet! :D :D :D
    A kezdő mennyiség titkos, vagy csak én nem látom????

demeter03, H-Anita, Luca_511 és 10 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Az elmúlt napokban bebizonyítottad, hogy ha pályát akarsz módosítani akkor a rendőrt és a jóst messziről kerülnöd kell.
    Eme vers kapcsán a poéta szakmát is elkerülheted.
    Eléggé homályos nekem, hogyan lehet tömegben a szerelem szárnyán italozni, olyan event közepette amitől izgalomba lehet jönni. Amely event nem a reggeli kávé előtt és nem is a késő esti pezsgő után van.

Foltosbéla, kissme6, Meellcc és 13 más kedveli ezt.
  18. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Jelen esetben az eventnövény ha napi 1 alkalommal van vetve akkor is megvan (ha nem akkor 1 nap 2 vetés kell) és mellette mehet a hosszabb érésű amivel lehet javítani a felröppenő mennyiséget. Így nem kell letermelni az eventnövényt (nem rohad ránk mert a beváltás esetén kevesebbet adnak érte 5:00 növény lévén mint a salátára ami 0:05 perces /db) csak annyit amennyihez lesz felröppenő.
    Én azért szeretnék optimista lenni, hogy 3 terület korlát miatt azért kicsit emelnek a szokásos felröppenőmennyiség %-án vagy "véletlenül a gép szelleme" mégis röppent eventest a bahamán is.

Meellcc, genka53, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nóci:)
    Ha arra gondolsz, hogy esetleg a nullázással a TOP-ra is gyúrsz akkor is drágának találod? Ha nullázok olyan növénnyel teszem amit vagy eladok (nálam 300 csp-s átlagban vannak a magasabb szintű növények a piacon óvatos becslés szerint is, vagy drágábbak), esetleg arra gyűjtögetek, hogy anno majd beadjam:). Mostanában kb két hónapja már nem használtam a nullázást, bőven elég volt a Panni is. Ez alól csak egyszer tettem kivételt, amikor Jónással a fakalapácsról beszélgettünk és kipróbáltam pár kör karfiolt, hogy mennyire adja ezt a ritka szerszámot:). Az eredményt meg is írtam a gangon.
    Soha sem döntöm el előre, hogy használom-e vagy sem megvárom az aratások eredményét és szükség szerint döntök a a felhő bevetéséről, vagy mellőzéséről:)

20. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

A Baha nem fog adni felröpit az biztos, ki is van jelentve, az eventismertetőbe is le van írva :p...
    Mostanában, azért mindenkit megizzasztottak a felröpik ;)... persze, fő az optimizmus 8)....
    Amúgy hangsúlyoztam, hogy nem az eventnövény mennyiséggel lesznek gondok....
    -.-.

demeter03, kissme6, Meellcc és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.