Visszajelzés Gyógynövények kirakója csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 26.2.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

tudom és azt teszem, csak közben gondoltam, hogy hátha a piacon összejön a hiányzó. Még soha nem próbáltam, most kisérletezem vele közben, amíg várok, hogy az új kirakás mit fog hozni.....

2. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!Számomra nagy csalódás ez az event,az elejétől kezdve a völgyi rózsa mag csak csordogált,mindig arra kellett várni a beadásoknál.Tegnap óta azért küzdők,hogy az utolsó 300 meglegyen,változás nincs pl:8 magból 5 szúrós gomba 2 völgyi rózsa. Teljesen mindegy,ha nagyobb tételben váltottam be,akkor is ez az arány.A piac pedig valószínű,hogy az az ügyeskedők területe,mert ha nagy ritkán sikerül belépni,már a 2.oldalon is lehetetlen venni belőle.Azt hiszem meg leszek a piros zerge nélkül,nem idegelem magam tovább!

kovacstne, Ribiszke, Fenyvesi1010 és 11 más kedveli ezt.
  3. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Sziasztok, teszek ki a 25-on mindenikbol

4. D-in-a

D-in-a Járnitanuló

Sziasztok

Mi lehet a baj a felhőre kattintva bedob az event ablakba holott már elvileg meg van ???( Balsor 50, jobb 46nál tartok )
    Mért nem enged pakolni a felhőre?

juliannakoczkas és ildiko44 kedveli ezt.
  5. Szama

Szama Fórum veteránja

Event kész. Ami plusz növényem maradt, az majd megy ki a piacra. Esetemben a 30-as piacot érdemes nézni majd. Mivel külföldön voltam az event idejének felében, így az első napokban csak a felröpi gyűjtés ment, érési idő csökkentők mellett minél hosszabb növényekkel. Napi két aratás fért bele mind a farmon mind a bahán. Vasárnap volt egy kis időm foglalkozni a minijátékkal, de csak 1 órában, így hétfőre maradt a közel 50 db minjáték lejátszása, és csak azután ment az eventgazok termelése. Mivel igen kevés volt erre az időm, így nem kevés szupitrágya, és kk trágya bánta+jack, de nem tudtam, hogy mikor lesz igazán időm foglalkozni az eventtel. Ezért inkább bevállaltam, hogy extrákat is használok. Extrák nélkül valószínűleg még mindig a növényeket termelném, és tolnám a minijátékot magokért.
    Mindenkinek sok sikert!

Atali, vihence, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  6. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Ki kell tenned a kitehetőket és azok aratása után majd fel kell szedni és akkor lehet csak a felhőre rátenni!!!!!

7. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

azért ,mert előszór a termőföldre tedd ki

juliannakoczkas kedveli ezt.
  8. D-in-a

D-in-a Járnitanuló

Köszönöm újra beléptem megjavult, a random helyekre se engedett tenni, természetesen a többi 3 kitehető már a farmon van várom hogy kimerüljenek.

juliannakoczkas, Ribiszke és drunyi kedveli ezt.
  9. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Nem esélytelen,mert ahogy röpikkel szenvedünk a 22-esen, most ezt mutatja meg sokaknak a 3 féle gaz és nem hiába szoktam rinyálni. :p Ugye, milyen sz*r érzés,ha nem az eventet,hanem csak 1-1 dekort vagy éppen a Felhőtől választ el, 1-2 vagy éppen csak 100 db. Én már buktam felhőt 1-2 db és több ezernél, akár 100 db miatt is.:sleepy: Volt bizony olyan is,hogy számomra hihetetlen volt,hogy Leho69 ezt megtudta és 1 órán belül totál kész lettem 13 óra után,azaz Zárás előtt. :wuerg:
    Idegőrlő,mikor tudod,hogy végig küzdöttél és hiába.:( Dekorok itt porosodnak a Menüben, pl. Repülőgépes,......., Mozis,......... stb.
    Idegőrlő,mert Piacra sem mehetek, hogy ott hátha ......
    Benne eventbe a rengeteg munkám, időm és hiába minden.
    Most már raktam Én is ki piacra nem is 1x, 46/40 az állásom,de nem Vá. még szerintem,hisz most kel a rengeteg komfortban és még van vetni valóm is. De jön minden aratásnál még,még,még.........
    Raknék Én ki többet is,de 22-es Piac Koronás és szerintem Zárva tart. :DKis farmom, ami röpi küldő inkább,azt nem tudom melyik állomáson.
    De minden igyekezetem hiába való, mert írásom sokak úgy sem értik és ezért szoktam a megjegyzéseket, gúnyolódást kapni.;):inlove: Netán, most mégis értenék,hogy mi és hova megy ?xD:cry:xDxD

ildiko44, Kuzdern, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  10. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

Miert nem lehet malomtermeket keverni a malomban?

osztrak12 kedveli ezt.
  11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Gratulálni szeretnék az event alkotóinak. Csodás megoldásnak tartom hogy a bal oldalon a 60. beadás után már csak 4 rejtélyes bimbót ad. Jelenleg 400 db "Szúrós gombára" és 72 db "Vízibogyóra" lenne szükségem, de a 34-es piac ahol vagyok kong az ürességtől az event növények terén. A "Völgyi rózsá"-t 30 db-vel túltermeltem. 10-et feltettem a piacra, de időm sem volt megnézni, úgy elkapkodták.

ildiko44, DevilMókus, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  12. ppiiccii

ppiiccii Utánpótlás-írogató

Bárki bármit mondhat, addig amíg egyesével vannak feltéve a növények esély nincs a befejezésre. Egy pillanat alatt elkelnek. Így legalább sok ember nem tudja befejezni, míg nagyobb tételben legalább egy halvány remény megmaradna. Annak aki kitartó a kattintgatásban sok sikert, türelmet kívánok.

ildiko44, osztrak12, Döbi65 és 4 más kedveli ezt.
  13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Milyen terméket nem tudsz keveri?
    A malom szűrő funkciója mire van állítva?
    Javaslom a minden kategória legyen kijelölve rajta.

14. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Ma sikerült befejeznem a teljes jobb oldalt.:p Tegnap 187 db völgyi hiányzott a teljes befejezéshez.Piac az esélytelen volt,így ment még egy kör egymagvú.Hú, ez a csere,a magokra "fájt"de szerencsére csak a 3:1 arányig kellett beadnom termést,hogy elég magom legyen.Most beadom a maradék növényt,nem sok van de megy a 9-re.
    Sikeres befejezést kívánok mindenkinek!

osztrak12, Kuzdern, Fenyvesi1010 és 3 más kedveli ezt.
  15. Mykuszy

Mykuszy Törekvő

Sziasztok! Már csak 6 bahás felröpi kell és megvan a felhőm! Hihetetlen!:)

jófarmerlány, osztrak12, Döbi65 és 5 más kedveli ezt.
  16. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

a 2-es piacon vagyok és 120 kék vizibogyóra lenne szükségem. Valaki tudna segiteni;

zit67 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  17. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Én befejeztem az eventet, mert esélytelen végigvinni.Hiába zsákolok tovább, keveset ad, hogy kitermeljem, ami kell.Az én piacom szinte halott, felugrik esetleg 1-1 darab, vásárolni is lehetetlen. Nem kínlódok tovább,amit fontosnak találtam, addig eljutottam. Szinte minden kirakót egy-egy kivétellel 4 pontosan kiraktam,de a teljes eventre valót nem lehett összeszedni. Nem volt egy érdekfeszító event!! Kár. Aki még reménykedik, annak dukkolok.

bakosagi54, Döbi65, czutika és 6 más kedveli ezt.
  18. Cecőke

Cecőke Utánpótlás-írogató

Nekem egyáltalán nem volt a piacon semmi. Egyik farmomnál sem. A múltkor tudtam legalább egy keveset venni. most egyet sem.

Norella404 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  19. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

A 30-as piacra vittem több event növényt, mire meg akartam nézni, már sehol sem volt, megvették! Nekem sikerült végig vinni, igaz Kacsa Katáztam.

ildiko44, Fenyvesi1010, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  20. skybermama

skybermama Utánpótlás-írogató

Egyre többet csalódok az eventekbe és a gazdaköri feladatokba keményen fosztogatós talán ezt a nevet kéne adni,vásárolj és ülj a gép előtt látástól vakulásig akkor se lesz meg. :( bocsánat ha sértő de számomra elkeserítő.....

drunyi, ildiko44, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.