Visszajelzés Gyógynövények kirakója csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 26.2.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nem sok extrát használtam, meg is lett az eredménye.. :D

ildiko44, vampire_hunter, Mica67 és 5 más kedveli ezt.
  2. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Szivesen segitettem volna,de én a 39 en vagyok

3. dzsozef1

dzsozef1 Járnitanuló

Milyen szerencsés aki veled van egy piacon,jólelkű vagy, a 15 piac vásárlói halálra vannak ítélve, 5 napja 2szer volt 100 as tétel, amúgy full szürke, vizibogyó semennyi...de nem vagyok dühös, úgy tűnik a baloldal meglesz,annyit tanultam,hogy legközelebb már ennek az eventnek sem állok neki,hasznosabb időtöltést keresek....

4. ZSUZSA21

ZSUZSA21 Járnitanuló

na apja nekem ez tökéletes lenne a fa meg ól nem is kellene

5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Írj rám és megoldjuk.:inlove:
    Szerintem 1 egyszerű,de nagyszerű eventnek lehettünk részesei. Nem árt néha 1 kicsit gondolkodni is.
    Jelenleg 25 db komfort érik vegyesen még most is.:D Szinte már csodálom a játék szépségét és a magam kitartását is.Nem óhajtottam ilyen messzire eljönni,de "Evés közben jön meg az étvágyunk!";)xD

Utoljára szerkesztett: 3.3.20
    ildiko44, Puszpang, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Jennyke60

Jennyke60 Törekvő

szia engem érdekel

7. czutika

czutika Fórumlakó

22-es piacon völgyit és vizit rakok ki 9 órakor!Talán segítek!

Puszpang, osztrak12 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  8. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok! Ma délelőtt én is végeztem. A következő volt a taktikám: ahogy jöttek a felröpik, kevertem az ankh-t. Folyamatosan be is adtam, ahogy elkészült. Tudom, volt olyan, ami pluszt adott, arra figyeltem, hogy ne este találjam megnyerni. :D Mindig kiléptem, ha nem sikerült 1 perc alatt összerakni az alakzatokat. A végén szinte mindegyik sikerült elsőre, belejöttem. Mindig 2x2-be vetettem, víz+trágya+szupertrágya+KKtrágya. (a végén már nem volt KK) 1x sikerült +1-es bónuszt forgatni, 1x pedig 200%-ost a szerencsekeréken. Közben néha 1-1 db-ot is sikerült elcsípnem a piacon is, de nem sokat lendített a haladásomon. Az Öreg Tölgy tisztásán leginkább ólak vannak, a kicsi fennmaradókon hosszú növény. A bahán néhán ól, de leginkább növény volt/van, azok adták a felröpiket, a fák csak alig.
    A felhő megszerzése után felgyorsultak az események, mert ott minden játék után volt plusz mag. Miután végeztem, a felröpikből még mindig összehozok néhány eventnövényt, a maradékot és ezt a pluszt a piacon eladom, nem maximális áron.
    A titokólak és fák nem hoztak semmi újat :(
    Lehet, hogy valamelyik technikai csoportba kellene írnom, de a piaccal kapcsolatban van egy észrevételem: amikor egy olyan tételre kattintok, amelyiket egy másik gazda már előbb megvásárolt, nem tűnik el, nem frissül. Jó lenne, ha ezután el is tűnne, mert így ha gyorsan kattintok-veszek, kattintok-veszek, ugyanazt az eladott terméket akarom újra és újra megvenni. Ez egy kicsit bosszantó.
    A másik technikai észrevételem, hogy újabban ismét előfordul, hogy az a felhő, amelyik kiírja, hogy éppen melyik farmterületre léptem be, ottfelejtődik még több ideig, kitakarva éppen a farmmunkások ablakát.

rencsike982, ildiko44, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  9. osztrak12

Szia!
    Én ma sokat voltam gép előtt. Azért nem szóltam,mert azt hittem,hogy nálam a hiba. De akkor nem. Egész nap szinte Napraforgót kergettem.Gépet úgy nyomtam ki,mert kilépni sem engedett. :( Utána 1 misével engedett be,akár 2x-ra vagy többed szerre.
    Borzalmas volt játék a mai napon valóban!:sleepy:
    Hittem Én balga,hogy csak észre veszik, jelentik és csinálnak valamit. No,ez lett volna a luxus!:D
    Most már estére kelvén pokoli állapotok uralkodnak. o_O Ha tudok az éjjel aludni,akkor biztosan Napraforgóval álmodom,mert ennyi pörgő szotya virágot ?:mad:>:(:cry:
    Ott leszek és várlak.:D Egyetlen baj,hogy 19 perccel elmúlt 9 óra. Ez a vonat is elment!;) :inlove:No,de tudjuk,hogy Mi 1 piacon vagyunk!xD

Ditti58 kedveli ezt.
  10. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! 14-es piacra tudok kitenni növényt, szúros 1077, vizib.98, rózsa 721, ha valakinek segit szóljon.

Puszpang, Mica67, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  11. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Bal oldal teljesen kész. Jobb oldalon 73-is eljutottam, utolsó 2 ajiért már nem küzdök. 87 vízibogyó ment a piacon valakinek, arra már nem volt szükségem. Remélem mindenkinek összejön a terve, én a FA-at nagyon akartam, ezért hajtottam eddig, de most megállok, és kifújom magam, mert ez az event kivette az energiámat, meg lecsapolta a készleteimet. Visszatöltés indul :)

osztrak12, Puszpang, -Erbrow- és 2 más kedveli ezt.
  12. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

este nálam is volt egy fura dolog, kiírta, hogy nincs internetkapcsolatom... minden led világított mindenhol, ahol kell, a többi lap működött, csak a Farmerama vágott ki, mint én a torkos macskámat szoktam. Aztán kicsit vacillált a beengedésnél, de azóta megy.

juliannakoczkas és osztrak12 kedveli ezt.
  13. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Ügyes vagyok! :music:Már csak 31 vizibogyó és 148 völgyi rózsa kell :D Éjfélig tényleg meglesz! :p

14. kissme6

kissme6 Törekvő

Akit érdekel mind a piacon van.xD

15. yucy

yucy Utánpótlás-írogató

El se hiszem!!:) Kész a jobb oldal!:D Pedig tegnap még nem nagyon volt rá esély. Igaz ma én is többet tudtam a gép előtt ülni, a szemem kicsit ki is akadt, szerintem álmomban is jojózni fog a piacozástól, meg kattintgatni fogom gondolatban az egeret. o_O
    A sok 1-es ajánlat tényleg nagyon idegesítő volt egy idő után, na de gondoltam aki a kicsit nem becsüli... és meglett a kitartás eredménye. Egyébként a 16-os piacon ma este egész szépen rakosgatták a növényeket (nagyobb tételben is ;)) hálás köszönet nekik!

16. osztrak12

A 22-es Piacon is zajlik az élet. Elnézegettem most,hogy 6.800-6.900 csp között megy a rózsaszín növény. A másik 2-nek nem tudom még árát,de itt inkább ma vevő kereső volt,mert másként így felvinni árat serc-perc alatt? :music:Áááá!!!
    2x raktam ki,de 1 pillanat alatt eltűnt. Már csak 04-én 12 óra körül teszem ki,ami megmarad .:inlove:
    E pillanatban vegyesen megy nekem, minden jóval, 27 komfort kockában és még ez sem a vége lesz!:wuerg:

juliannakoczkas kedveli ezt.
  17. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Jól gondoltam hogy éjfélre kész lesz a jobb oldal , bár még érik pár darab a farmon konfortban az még kell hozzá! :)
    Nekem is jojózik a szemem fájnak az újaim , nem tudom a háziorvos az inhüvely gyulladást tudja-e kezelni xDxDxD
    Most biztos jót alszom , kifáradtam , de élveztem:D Köszönet azoknak akik szépen rakosgatták a növényeket:inlove: , nélkülük nem végeztem volna!
    Jó Éjszakát mindenkinek , aki még küzd annak sok sikert!

orfisxo, DevilMókus, yucy és 7 más kedveli ezt.
  18. osztrak12

Nekem meg folynak könnyeim még a kezdő hsz-d miatt.xD:cry:xD Ha elmész Háziorvoshoz,akkor mit mondasz neki?:p
    Az ugráló völgyi rózsa miatt van ez doktor úr!:DÚgy ragadt hozzád,hogy nem győzted ujjaddal pöckölni?xD:cry:xDxD
    Jó éjszakát neked is,azonban defektes ujjal nem fogsz tudni aludni.;):inlove:

DevilMókus, yucy, Szabi451 és 5 más kedveli ezt.
  19. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

írj üzit.

osztrak12 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  20. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Jó reggelt.:)
    Kényelmes kis event volt, csak a piacos részét sajnálom. Kár érte.
    A jobb és a bal oldalt végigvittem, habár nem ez volt a szándék.
    Maradt még növényem 1000-1000 db (völgyi rózsából csak 320).
    Az 5-ös piacon vagyok, ha valakinek kell, jelezze bagolyban.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.