Visszajelzés Gyógynövények rejtélye 2. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Megvettem, köszi! :)

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A ló az veszélyes állat... elöl harap:wuerg:... hátul rúg:wuerg: és szuperül át lehet rajt esni:oops: Ismerem a dolgoto_O

3. kertmánia74

kertmánia74 Junior szaki

tenyészteni kell ott mind kétfajta felröpi ad.

magdi06, osztrak12 és Evita-55 kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Ha hétvégén nem változik a felröpi száma talán/az első felhő/is kétséges:cry:

szöszi50, osztrak12 és Evita-55 kedveli ezt.
  5. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Javaslatom :

Nem kell hozzá panni elég ha a legenda 28 vagy fölötte van szélre áfonya
    Üveget 1:1 adta nekem, az enyvest a pávaól 90% körül ezt viszont kompenzálja a széleken az áfonya s lehet keverni a tápját is:)

6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Nálam a csiga vidra ilyesmi 0db röpi . Hoszú olakat szúpertápozok jelenleg illetve hosszú fákat gyorsítók valamint szegfűt és rózsát vegyesen amihez él a felhő és nemesítés. Jelenleg a19-bal, illetve a33 játéknál tartok a +1-bonussal. Azaz a balóldal akadozik de a leadás alakul talán a piacra is jut. Nagyjából egyensúlyba vannak a röpik. de a+2 bonus miatt már csak holnap játszók én is keresgélöset.

szöszi50 kedveli ezt.
  7. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Szerintem csak 2x2-n éri meg. 1 vetőmag, szupitrágya, Kacsa Kata 10 db növény.
    1x1-en ugyanezzel a módszerrel 7 db növény.
    Így gazdaságosabb.

szöszi50, osztrak12, Evita-55 és 2 más kedveli ezt.
  8. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! Kérlek segítsetek akiknek van tapasztalata, hogy és hol érdemes használni Jack ajándékát, hogy a lehető legjobban ki tudjam használni az adottságait? (Hova tegyem ki, mikor érdemes learatni, aratógép leszedi-e, stb....)

osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

En a kergén használom, mert ott nem használom a tojásaratót és termőföldet sem foglal. Mivel a sima arató nem szedi le, nincs is bántva, csak ha akarom. Olyankor meg kézzel szedem le.

csio70 és Nelli60 kedveli ezt.
  10. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Köszönöm! Úgy csinálom! :)Már nagyon sok ládát kibontottam,mert állatok adják nekem a dobozt is és a törött üveget is és így tudok keverni elég szépen.
    Arra is rájöttem,hogy a Kincskeresőben ha 1-re rátalálok a ládára,akkor az 9 ládát ad. Abba pedig itt bőséggel ad bizony magot is.
    Nem lehet,hogy a helyes állatot kellett csupán megtalálni és a fák + növény(most már a gaz) röpije egészíti csak ki vagy besegít a mihamarabbi keverésbe?:music:Én ezt tapasztalom,hisz csak 2 állattenyésztésével a Szédültön csinálom,mert Főfarmon Fák vannak és Tölgyesen meg vetve a gazak 2x2-be.-- KáKázni és Sztrágyázni muszáj vagyok,mert lemaradva így is,mint a Borravaló a magoktól.;)Jack ajándéka még mindig nem tudom,hogy mi?

11. miranda7979

miranda7979 Járnitanuló

Enyvesdoboz hiány esete forog fenn....:eek::eek:Ötletek?8)Kicsit murci vagyok..:wuerg:

szöszi50, osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  12. -Kiflicsücsök-

-Kiflicsücsök- Junior szaki

Szia!
    A növények is adják a ragacsdobozt, nullpercezés vagy hosszú növény vetése segíthet. :)

csio70 kedveli ezt.
  13. ×mari$ka×

×mari$ka× Járnitanuló

szia! elnézést az írásért legközelebb figyelmesen elolvasok mindent!! utána már rájöttem! köszönöm az értesitést!

dagi18 és szöszi50 kedveli ezt.
  14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Ne add fel ilyen könnyen, még korán van:D Most én is learatom az első növényeimet, még ha lesz kicsi mag elintézem, utána telerakom törött üveget adókkal, azután holnap meglátom mennyi malomtermékre való jön össze. Enyvesből van 5-rexD

szöszi50 és Ananke kedveli ezt.
  15. ×mari$ka×

×mari$ka× Járnitanuló

köszönöm szépen ! utána már rájöttem!! legközelebb figyelmesebben elolvasom!

16. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Ez már nem tudom mennyi ideje most az én véleményem is,hogy Tenyésztésnél mind 2 db-ot adja és mind 2 állatom.:pVolt több,1-1 ól betéve,de azokat kivágtam a Menübe vissza és csak 2 állattal foglalkozom és onnét jön minden aratásra,mind 2 röpi.
    Jaaa, és nincs 1 db Pannim sem,Null percezni sem tudok és Jack ajándékát sem ismerem,de haladok szépen! Több a magom,mint amit eltudok vetni,így fák az esti aratás után menesztve szomszi asszonyhoz.;)

Utoljára szerkesztett: 22.2.19
    marcsi152 kedveli ezt.
  17. Forradalom

Forradalom Aktív író

Tenyésztés is adja mindkét felröppenőt, 50 % valószínűséggel.

18. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Köszönöm a segítséget! :D

csio70 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A piac még nagyon csendes... pedig már az alapár szépen megy felfelé;)

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:inlove:
    A röpik gyengélkedése miatt, a fákat leszedtem. Most egér és lúd van kint két területen, a másik vegyes. Az egér szerintem jól adja(csak a sima ól) egy területről jött 26 enyves és 25 üveg. :p
    Nem emlékszik valaki, hogy a neon egér kitehető mennyivel csökkenti az érési időt?
    A ludak likvidálva lesznek, mert nem hozták a hozzájuk kötött reményeket.:D
    Az egér, ha így marad jó lehet.....
    Mindenkinek jó röpi gyűjtést...
    Remélem a végén ismét a piacon jótékonykodunk ;)

csio70, -vadocka70-, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.