Visszajelzés Gyógynövények rejtélye 2. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, lenne egy kérdésem: mennyi az a mag darabszám amíg ebben az eventben 2x2 be ültettek? a csevegő elején azt olvastam, hogy mindenképp 2x2 - be ültessünk, mert úgy éri meg. vagy végig 2x2 marad?
    Köszi a választ előre is.
    ( haladgatok, van még jó pár feladat a felhőkig, ...... van amikor pont azok a magok jönnek, ami kell épp, van amikor nem....a piacon az egekben a magok ára...már ha látom épp, mert viszik mint a cukrot....szóval, haladnék gyorsabban, az enyvesdoboz nem röpköd túl sűrűn....de azért igy is jó a játék :)

.barbi1. és Gio kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép estét mindenkinek!Szép lassan haladok mindkét eventekkel de azért rendesen vannak gondok a röpikkel nálam is.A magokról csak annyit, hogy nagyon aránytalanul jönnek nálam.Valami majdcsak lesz ebből is, bár az utóbbi eventeket nem tudtam megcsinálni fullra.

Gio, libuskafarm, Imi* és 2 más kedveli ezt.
  3. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Ugye milyen könnyű megitélni, elitélni másokat? Előrebocsátom, hogy senkit nem itélek el, és nem akarok megbántani sem senkit. Ha mégis megbántottam előre is elnézését kérem. De miért kell elitélni bárkit is, hogy kiteszi az eventnövényt a piacra és ráadásul nem is olcsón, hiszen az nem bűn. Azt pl. senki nem tudja, hogy miért teszi ki egyáltalán aki kiteszi? És vajon miért termelgeti, ha ő már kész? Több oka is lehet: pl. kevés csp-je van és szerezni akar hozzá, de másképp nem tud. Lehet nincs olyan terménye amit el tud adni, vagy csak olyan kevés csp-ért amiért nem érdemes. Vagy pl. nincs ideje a piacot lesni mikor mit érdemes eladni. Vagy nem ért a piachoz. Vagy rengeteg más oka is lehet rá. De ő inkább termel ugye event növényt és eladja. De nem muszáj neki kitenni, eladni. De nem muszáj neki termelni. Ő kész az eventtel abbahagyhatná és termelhetne mást. Ültethetne esetleg olyan növényt ami a gazdaköribe kell. Vagy kitehetne állatokat amiből kevés van neki. De nem, ő ülteti az eventnövényt, és el is meri adni is és ráadásul drágábban meri eladni. Ráadásul nem is vásárolta, hanem termelte. Az ő ideje volt, az ő munkája volt, az ő területe amin megtermelte. Ugye milyen égbekiáltó bűn? De vajon kérdezem én ki az aki nem veszi meg a piacon az olcsóbb árut azért, hogy később drágán eladhassa? Sokan azok akiknek sok csp-jük van, eventek előtt felvásárolják a növényeket és állatokat, majd event alatt drágán eladják. Tévedés ne essék én senkit nem itélek el, még ha úgy is hangzik az irásom. De arra senki nem gondol, hogy ezzel pl. ő segit másoknak, hogy kiteszi az eventnövényt? Még ha nem is olcsón, még ha drágábban is de segit. Nem csak az a segitség ha ingyen vagy garasokért ad másoknak bármit, hanem az is segitség ha drágábban de tesz ki olyan eventnövényt ami esetleg másnak kell mert valami miatt nem tud termelni, vagy hiánya van. És az vesse rá az első követ aki még sose vásárolt fel semmit azért, hogy később brutális áron eladja a piacon. Mert ne itélj, hogy ne itéltessél.

És az eventről is. Én már kész vagyok, és igen termelem még az eventnövényt és igen ki is merem vinni a piacra és igen el is merem adni, és ráadásul nem is minimum áron. És ha ez bűn, akkor vállalom.

Utoljára szerkesztett: 23.2.19
    JósJónás, kollagen, maszilva és 18 más kedveli ezt.
  4. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

2 percnél többet még egyikkel sem töltöttem el. 7-10 ki-be lépésből volt meg a kincsesláda. Nekem nagyon megéri, mert egyrészt eltaktikáztam az elején, másrészt lesz olyan nap, amikor csak korán reggel és késő este kerülök gép közelbe és a felhőkig szeretnék eljutni.

Gio, libuskafarm és .barbi1. kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Holnap kész a felhő.
    21/75 jelenleg. Kb. ma még 30/75 reális. A másiknál 30 keresés vót.
    A kerékre nézve hízelgő, ha gyalázatosnak nevezem. Nem is tudom, miért nem 12 trágya van rajta? Akkor legalább nem tölteném vele feleslegesen az időt. Már nyernék. Nem?

times84, juliannakoczkas, zsona416 és 6 más kedveli ezt.
  6. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Már csak mosolygok.egy terület szegfű 1x1-en,30 db enyvesdoboz. Az üveg fákból említésre se méltó.Nem váltottam ólakra,így kínlódok még 1 kicsit.Hétfőtől megy a gaz. A baha reggel kész.

.barbi1., Gio, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  7. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Nem szeretnék semmilyen követ senkire rávetni, de még soha nem vásároltam azért, hogy később eladjam, pedig lett volna rá 9 évem. Mondjuk azzal sincs gondom, aki így csinálja. Annyi félék vagyunk sok-sok különféle elképzeléssel és taktikával. Így színes a világ.

8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Én csak a 9 ládát tartom előnyben 27 láda 63 mag...

libuskafarm és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Leho69

Többnyire csak azt adom el, amit veszek. Vagy a piacról, vagy a piros kosár alól. Immár 7 éve.
    Ha valaki kirak semleges időszakban olcsón cuccot, az nem véletlenül teszi. Ha nem kellene neki a csp biztosan nem tenné. Így én gyakorlatilag folyamatosan vásárolok. Amikor meg beüt valaminek a szezonja, nem azért adnak a gazdák valamiért 2-3-...-6szoros árat, mert nincs jobb dolguk. Sietnek, kell a cucc, hogy haladni tudjanak. Időt vesznek. Ha nem érné meg nekik, nem tennék. Tehát nekik is hasznot hoz a dolog, nem csak nekem.
    Persze olyankor, amikor mi piacosok nem készülünk valamivel, és nincs a piacon, akkor meg azért megy a ricsaj, hogy miért nincs? Ha drága és van bőven, akkor miért drága!? Mi lenne, ha a piacra rinyáló termelgetne, és nem a piacról próbálná megoldani azt, amit meg lehet oldani piac nélkül is?
    Általában soha nem azt termelem, ami sláger a piacon. Azt árulom, és már azt termelem, ami pár hét múlva lesz sláger. Azt, amit ma eladok sokszoros áron, miért termelném. Két hét múlva a bevételből háromszor annyit veszek.
    Most az eventgaz sláger lesz piacon. De amikor fullos lesz az eventem, már nem fogom a földbe szórni magokat. Így nem kell azért aggódjak, hogy milliókért kell eladjam, és megszólnak. És azért sem kell aggódnom, hogy beesik az áruk, mert már nem kell senkinek.
    Ha ma lenne 5000 eventgazom eladnám. De mire lenne 5000 felesleges gazom, addigra már nem lesz érdekes. Nekem biztosan nem.
    Nem kell a piacra fújni, ha nem tetszik. Akinek tériszonya van , ne kísérletezzen a síugrással óriás sáncon. Sakkból is van olimpia.

Utoljára szerkesztett: 23.2.19
    JósJónás, times84, kollagen és 18 más kedveli ezt.
  10. lazarre20

lazarre20 Járnitanuló

Sziasztok! Segítsetek légyszives: 1x1, vagy 2x2 földbe ültessek? Az összes (99+1) játékra való felröpim meglett... Egyszerre játszam el az összeset? Köszi ha válaszoltok.

Sali~*.*, Gio és Döbi65 kedveli ezt.
  11. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Üdvözletem!
    Segítsetek, miért nem tudok Ziegfrieddel cserélni, pedig már lecsökkentettem 2:1 arányra.
    Vajon mit nem csinálok jól? Kijelöltem a növényeket, és a darabszám továbbra is szürke marad.

ID: 5397193

.barbi1. kedveli ezt.
  12. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Nem értem, ezt miért nekem címezted. A hsz-em eleje az "Az vesse rám az első követ......" mondatra volt válasz, a második fele pedig elég érthető szerintem. Azért meg hadd ne kelljen lehajtott fejjel közlekednem, mert másképp játszom a játékot, mint te vagy bárki más!

Zsu065 és libuskafarm kedveli ezt.
  13. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Azt hiszem, akkor a piacozás téma elvitte a várt választ:)
    ültetem tovább 2x2,.....
    Üdv.

Gio és Leho69 kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Szia. Egyszerre játszd el, de most éjszakára nem ajánlom hogy elkezd, hacsak nem kelsz fel éjszaka is aratni. A helyedben inkább reggel indítanám hogy beleférjek a 8 órába.Ja és 1x1-ben.

rencsike982, libuskafarm, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  15. lazarre20

lazarre20 Járnitanuló

Nagyon-nagyon köszönöm! Én is így gondoltam, de biztos ami biztos. Mégegyszer hálás köszönet.

Ribiszke, Sali~*.*, .barbi1. és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

A két felhő meglesz én is a piacot választom a piac a lelke ennek a játéknak:)sokan vannak akik a gazdaköribe termelnek én nagyon ritkán rakok bele pár ezer Tp-ért nem rakok bele százezres állatokat ;)van olyan gazdaköri feladat amit szerintem soha nem fogok megcsinálni annyira nevetséges a jutalom amit ad érte................

Gio, libuskafarm, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Tudom. Azért írtam neked, mert akinek inge lenne, az a plafonra mászna ettől. Gondoltam, hogy Te megérted miről van szó.
    Miden kődobálózás nélkül.
    Itt oldalakon, ment, hogy mi mennyiezer meg stb. Annyi, amennyit adnak érte, és slussz. Igaz?:)
    Amiért itt hüledeznek, attól még megy a játék, és a piac is. Teljesen irreleváns, hogy kinek mi a csevegőben a véleménye a piacról. Az nem számít, hanem az, hogy mit csinál a piacon. Márpedig csak csinál valamit, vagy szeretne valamit csinálni, mert másért miért is lóg ott állandóan?;) Fizetett tudósító? Ki fizeti? Belépek én is!

maszilva, Döbi65, libuskafarm és 5 más kedveli ezt.
  18. aranyoska86

aranyoska86 Járnitanuló

Sziasztok!
    Most a piaci lehetőséggel az egymás segítése tök jó, meg minden... Kíváncsiságból nézelődtem...
    Jelenleg azt látom, hogy egymás segítése, egymás lehúzásában kimerül. :cry::cry: Most tényleg???
    :oops::oops:Én nem izgatom magam azon, hogy lesz e felső, vagy sem, ...de aki szeretné, és segítség kell neki, cirka 11 millió csp... 100 gazért?!!!!:eek::eek::eek:

ui. Nem olvastam a fórumot, de látom, hogy nem én vagyok az egyetlen! o_Oo_O

Negedi és .barbi1. kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ugye azt Te se gondolod komolyan hogy majd 1 CSp-ért fogja kirakni az árúját az, aki egész napra lefoglalja a farmját hogy ültessen eventes növényt. Vannak itt igen gazdag gazdák, akik simán megveszik 30 millióért is az árut, csak hogy ne kelljen a felrepivel meg az ültetéssel foglalkoznia. Ezért több a kereslet mint a kínálat.

genka53, juliannakoczkas, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Nincs ilyen válasz.
    Tudod, hogy hány magot tudsz megszerezni? Tudod, hogy hány felröpid lesz?
    500 magot érdemes letudni 2x2n. Utána már látod mennyid jöhet, és milyen bónuszokat kapsz.

Döbi65 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.