Visszajelzés Gyógynövények rejtélye 2. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 20.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nacis58

nacis58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Komolyan elgondolkodtam ma azon, hogy mi is volt a játék készítőinek a piaccal kapcsolatban az elképzelése. Véleményem szerint nem arról szólt, hogy egyik , másik gazdatársunk dagadtra tömi a tarsolyát. Itt lehetőséget teremtettek, hogy a lenti szinten játszók is meg tudják szerezni a felhőt. Mivel ott még nincsenek hosszú érésű növények, tehát a felröpik is gyéren jönnek.
    Benéztem és ájultam! Milliókat kértek 100db növényért. Ez a "harpagon" szemlélet nagyon elkeserített. A megmaradt kevéske növényemet ár alatt. A kiírt összeg feléért raktam fel. Gondolkodjatok el ezen, és aki hasonlóan gondolkodik , kérem kövesse a példámat.

-kaktuszable-, ildiko44, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Miért is kéne úgy kirakni ? :p
    Úgy tudom , 0,1 CSP a legalsó határ . Ezt tudom , mert a búza és a trágya is volt annyi már . A trágya ma kb annyi volt .
    A legfelső határ asszem 100 millió lehet . Ezt néhány aranyállatnál láttam .
    Szóval , ha valaki 0,1 CSP és 100.000.000 CSP között rakja ki , ami a játék szabályainak megfelel , akkor mi is a probléma ?

3. takimazsi

takimazsi Utánpótlás-írogató

Vettem a piacon magokat (ha jól rémlik kb 15-20 db/mag)... de továbbra is nulla a készletem... a pénzem viszont lenyúlták... akkor most hogy is van ez?

Utoljára szerkesztett: 25.2.19
    Kuzdern és osztrak12 kedveli ezt.
  4. gyongy80

gyongy80 Utánpótlás-írogató

Probléma az nincs! 64500 az egyik növénynél a max. - 38- 40000-ért adnak 1db. Melyik 40- 50-es szintű játékos képes ennyit kifizetni?
    Ismerjük a mondást " a pénz nem boldogít" Próbáljunk egy kicsit segíteni, nem mindig csak a magunk hasznát keresni!

ildiko44, osztrak12, times84 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. takimazsi

Talán az volt a gazdatárs mondandója, hogy a piaccal nem a gyors meggazdagodást, hanem az elérhető, de már feleslegesen eladható termékek révén másnak is esélyt teremtsünk a játék befejezésére...

A gazdatárs nem a játékszabályt firtatta... hanem az emberséges kollegalitást...

maszilva, taga1, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Szia
    A kosárban a búza 1 csp , a piacon nálam 90 CSP .
    Vegyél a kosárkákból növénykéket és add el a piacon
    Egy portéka addig nem tekinthető szemérmetlenül drágának , míg van legalább egy vevő , aki megveszi :p

Ribiszke, Lillapilla73, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  7. takimazsi

Szia! Valahogy teljesen magamra ismertem a posztod láttán... három műszakban mezom... a farm pedig lassan ott van, hogy ha folyamatosan a gép előtt ülsz, akkor se sikerüljön az event event hátán... annó volt minden eventben egy kis játék... és élvezetes volt kivitelezni... meg volt pár nap szünet... most meg van hogy 4 event megy párhuzamban...

Sajnos már ez se a valamikori Farmerama... már itt is csak arról szól a fáma, hogy pénzt költs a játékra...

Ribiszke, a1a4, Boccio71 és 2 más kedveli ezt.
  8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Tulajdonképpen a bal oldal utolsó 47 kincskeresése felesleges, ha a jobb oldal előtte elkészül. Na jó, majdnem. Csak a tp-ért nincs értelme ültetni és pazarolni az időt.

Nagyon nagy felfedezést tettem. :D

9. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

A piacon nem magokat vettél, hanem növényt. Ezért nulla a készleted. Magokat csak a ládából kaphatsz.

Ribiszke, Lillapilla73, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  10. nacis58

nacis58 Utánpótlás-írogató

Nagyon sajnálom, hogy nem értetted meg azt amit írtam. Az emberséget az ember, a neveltetése közben szerzi meg. Lehet, hogy te még túl fiatal vagy és az empatikus képességeid még fejlődnek. Aki gondolja lehet, hogy inkább a segítség felé megy, és nem a " mindent nekem!"irányba. Mindenki maga dönti el! A témát a magam részéről lezártam!

genka53, -kaktuszable-, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  11. Puszpang

Puszpang Rutinos

Nem a magot árulják a piacon.....a növény biztos a pajtádba került.

osztrak12, egyprobatmeger és Gio kedveli ezt.
  12. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Sziasztok!
    Elnézést, ha volt már ez a kérdés! Több betakarítási bónuszt is felhasználhatok egyszerre?

Kuzdern és osztrak12 kedveli ezt.
  13. Puszpang

Puszpang Rutinos

ami nem foglal rekeszt abból igen,a többi a szabad rekeszedtől függ(gyémánt,arany....)

Kuzdern, osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Szia
    Én most arattam , és nem lett 2,5 millió TP . :eek:o_O:cry:De előző oldalon elolvashatod jobban :p

Utoljára szerkesztett: 25.2.19
    Ribiszke, genka53, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  15. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Köszi szépen! :) Remélem, amit az event alkalmával nyerhetünk, nem fog rekeszt igényelni! :)

16. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    így gondolnám én is.
    Meg is állok, úgy döntöttem, ahogy tüzetesebben végignéztem a bal oldalt (nevetséges), pedig 75 kincset kerestem már. A jobb oldalam pedig kész. Akkor minek strapáljam magam eventnövénnyel, amikor más jobban kell. A kincskereséssel is csak a 9 láda kellett, alább nem nagyon adtam. A tp pedig nem kell, hisz mire elérném a 300. szintet, már játszani sem tudok. :(, olyan öreg leszek.

Bennem akkor összetört valami a tp iránt, amikor megjelent az új szintrendszer. Kb 1 hónap kellett még hozzá, hogy elérjem a 200. Amit annyira vártam, s küzdöttem érte rendesen. Nekem olyan "mennyeinek" tűnt előtte.
    Aztán az új rendszerrel minden kipukkadt. Elveszett az örömön, valami összetörött bennem.
    Azt hittem valami mással, valami taktikásabb dologgal emelnek majd szinteket, s nem csak egyszerűen tp-t emelnek, valami olyan dolgok elérésével lehetne szintet lépni, ami tényleg a tevékenykedést tükrözné. Hát ez elillant. Dobnak szintnek ide-oda, hasracsapva tp-t?. Ezért nem kellett semmit megerőltetni a fejükben. Most én meg gürcöljek most valami végeláthatatlan dologért. Na nem.

A kapott tp nyereménykuponok is szépen gyűlnek, még 1et sem indítottam el.

Szóval akkor kész az event nekem. :D

Szia Neked is!

Nem kísérletezek én az biztos. Tudom Neked ez jól áll :)

Nekem annyit nem ér, hogy tovább nyomjam az enövényt.

Csinálom a dolgaim már mostantól, kincskeresés elfelejtve :)

17. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szerintem felesleges a piaci árakon rugózni. Az annyi amennyi.
    Ha kimegyek a Fény utcai piacra és 600 Ft/kg - nem fognak nekem 200-ért adni az emberség miatt.

Aki elad, az megdolgozott az árujáért. Munkával, valós pénzel, szerencsekerékkel - természetes hogy a legtöbbet akarja érte kapni. Ha van aki megveszi adja annyiért. Ha túl sokan fogják úgy gondolni, hogy ennyiért nem viszik meg, vagy túl sokan lesznek akik eladni kívánnak - esni fognak az árak. Persze sokan lesznek akik akkor sem fognak egy bizonyos szint alá menni az eladással, ha ez az alacsony ár még sokszorosa a beváltási árnak és így sokat buknak rajta. De ez a sok nekik csak filléreket jelent, nem érdekli őket, meg sem érzik. Jó lesz figyelni erre azoknak akik az utolsó napon olcsó áron történő beszerzéssel szeretnék a jobb oldalt befejezni.

Most egyébként (22:40) néhány piacon ismét felfelé araszolnak az árak.

18. HéricsBáró

Szia
    Gondolom azért , mert sokan elmentek aludni , és nincsen aki rakná ki , csak veszik és veszik és veszik :p

19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Karate pandát 118.000.000 CSP-ért raktam ki előző hónapban. CSP felső limit nincs a piacon szerintem, ez alapján.

Ribiszke, genka53, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  20. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Általában az árak kitárgyalása nem ide tartozik - arra ott a piac csegejője.

De annak az eventnövénynek a piaci tárgyalása, trendek követése - amit forgalom(piac)képessé tettek - amelynek mennyisége, termelése, vétele, eladása nagyban befolyásolja az event jobb oldali oszlopának teljesítését szerintem ide tartozik.

genka53, -kaktuszable-, Szabi451 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.