Visszajelzés Gyógynövények rejtélye 3. csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 12.6.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok!

Lejátszottam az összes minijátékot (120 db körül..), pörgettem 230 db party-t, lett 2 db 100%, és 1 db +1-es bónusz (+lett még barkácsólakra 2 db +1es, ólakra is lett 2 db +1es, pedig most nincs rá szükség)

Felhasználtam egy 200%-os bevételi bónuszt, egy +1es enövény betakarítás növelőt, aktiváltam Rackó +1bónuszát, szórtam KK-t is a növényekre.

Sok magot kaptam, így 1x1es területre vetettem a magokat: Bő termés:music:

http://keptarhely.eu/view.php?file=20190614v00q5lg7z.png

Beus85, maszilva, Kuzdern és 17 más kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Nekem is +10 bónuszom, de ha a 2db 100 % terménybónusznál a 2*2 talán jobb?A komposzt persze max a vízibogyónál..
    Csak ötlet, azt persze neked kell tudni hogy ha piacra szánod mennyire ér rá a letermelés...o_O;)

Kuzdern, Melan, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  3. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Úgy értitek, hogy kincskeresés közben kiléptek? És nem veszik el a lehetőség? Nahát, erre nem is gondoltam, de ki fogom próbálni. Köszi az ötletet. Nagyon idegesítő, ha csak 4 láda jön a nehezen megteremlett lehetőségből:)

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  4. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Szia!

Ha 200+ magod van, akkor szerintem érdemes 1x1ben ültetni (vagy nem? nemtudom)
    Viszont igazad is van, maradt még pár db magom ebből is-abból is, és ugyanúgy 1x1be tettem :oops: pedig 2x2be jobb lett volna, mindegy, nem késtem még el vele, mert folytatom tovább, reggel 7ig tart a 100% bónusz, addig van idő:music:

12ezer kékbogyó, 8000+ rózsaszín, és másik kék gazom van:music: ha piacra viszem, ami nemsokára meg is történik, akkor ez fix 2 milliárd lesz eddig:inlove::music:

genka53, maszilva, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  5. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Szóhoz sem jutok:D Gratulálok:D:D

Kuzdern, Gio, DevilMókus és még 1 ember kedveli ezt.
  6. DevilMókus

Szia! Először is Gratulálók szép eredmény!;):pNagyon sok összetevős a történeto_O A +1 és az event-bónusz hatóideje alatt én is ennyi magnál az 1/1 választanám:music:. Azaz szerintem érdemes ezek lejárta után 2*2 -re váltani ha marad mag?:music: Persze lehet hogy röpiznék is tyúkokkal vagy inkább tenyésztenék esetleg hogy a 100% bónuszukat kihasználjam..:eek: ;) Talán a hosszabb érésű magok 1*1-en és a és a rövidebbek nagy kockán később lehet a jó alternatíva?o_O De a pontos számokat csak te látod.:)

Kuzdern, Melan és asdfghjkl7373 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

:oops::oops: csak a felét tettem ki annak ami van:oops::oops::DxDxD

8. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Bocsánat már rá jöttem, hogy hol követtem el a hibát. Mégegyszer bocsi

vm68, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és még 1 ember kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Végeztem: [​IMG] [​IMG] :D:inlove::D. A maradék növény megy a piacra, a bal oldalt nem viszem végig, nem látom értelmét, a CSP nem vonz annyira.
    Hasonló sikeres befejezést kívánok mindenkinek :)

maszilva, Kuzdern, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  10. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Ha megengeded: ez a nap szava: Pannibank. xD

Nekem kettő van, egy a Tölgyön egy a szántón pörög. Felröpi gondjaim ettől függetlenül nincsenek. Jelen eventben a cicák és a kenguruk, kiegészítve a hiúzokkal, szépen adják a röpiket. Haladok szépen.
    Vigyázzatok magatokra ebben a nagy hőségben. Csak semmi hirtelen mozdulat. :inlove:

-vadocka70-, Fuhur, almáspite48 és 11 más kedveli ezt.
  11. DevilMókus

Szia! A két felhő nekem is aktiválva.;) Valamennyit kerestem de 100 milla alatt,o_O:music:úgyhogy nem domináns..:music:Mindenesetre röpizek még,lassan jönnek az állatók de szerintem holnapi vagy a holnaputáni napot rászánom azt kb ennyi:music:

Kuzdern, Melan, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  12. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia !
    Köszönöm szépen a tanácsot,ez is megoldás.

Utoljára szerkesztett: 14.6.19
    Kuzdern kedveli ezt.
  13. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    A két felhő még tegnap este meglett hála a 2 db. 100%-os termésbónusznak, amit előző este sikerül kipörgetnem több más tegnapi bónuszokkal együtt:D. jobboldali beadásoknak most értem a végére. Túlnyomó részt a piacról teljesítettem, úgy hogy közben a 2 drágábban eladható növényt termeltem és az 1 olcsóbbat meg megvettem. Most egyelőre 170 millió mínuszban vagyok, de messze még a vége, estétől csak a piacra termelek:D 53 kincskeresésen vagyok túl, úgyhogy van még mit keresgélnem. Megelégszem a 7 ládával és az majdnem mindig meg is van 4 lépésből így keveset kell kilépkednem, hamar le lehet tudni a kesesgélést és néha beesik 1-2 9 ládás is. Röpigyűjtéshez attól függően, hogy mikor tudok aratni különböző érésidejű ólakat használok és "legyártottam" 0 percezéssel pár 100 enyvesdobozt is. Mindenkinek jó taktikázást és sikeres befejezést kívánok! Puszi: Gio

genka53, maszilva, kovacsniki84 és 12 más kedveli ezt.
  14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Már látom a felhőket, a bal oldalitól csak 2 játék választ el.

maszilva, Gio, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nagyon ügyes vagy, gratulálok :)

Gio, Kuzdern, Sanyat és még 1 ember kedveli ezt.
  16. vm68

vm68 Rutinos

Segítség!
    Sajnos időhiány miatt nem tudok visszaolvasni
    Vasárnap estig végeznem kell az eventtel ( kórházba megyek)
    Millió dolgot kell addig elintéznem.
    Mit rakjak a szántóra hogy jöjjön ez a fránya enyvesdoboz?
    Sikerült szalonképesen fogalmaznom :D

Gio, Kuzdern és Evita-55 kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Szia Az enyvesdobozért az a leghosszabb növény a jó amit le tudsz aratni majd amikor visszatérsz;):p

Utoljára szerkesztett: 14.6.19
    Kuzdern és vm68 kedveli ezt.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    VACIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :inlove::inlove::inlove::D:D:D
    Tök jó az event! Lett pár bónuszom, haladgatok is, piacolok is;), egy rakás gyerek bandázik a medencében:D, minden szinten boldogság van! Amíg tartanak a bónuszok, a maradék magokat elültetem, be is adok és el is adok a termésből, aztán estefelé jön az újabb röpigyártás. Nem baj, ha nem végzek hamar, most már 100000 felett van a magok ára, adogatom el őket apránként, majd ráérek akkor az eventre, ha megtelik a piac...nem emlékszem, meddig ment fel legutóbb a gazok ára, de most jól keresek vele, megéri.:music:

genka53, Gio, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  19. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Szia!
    Ültess ki nemesített hosszú érésü növényeket,esetleg null percezz/krókusz/ha van rá lehetőséged.

vm68 és Kuzdern kedveli ezt.
  20. vm68

vm68 Rutinos

Köszönöm, vasárnapig kell végeznem az eventtel.
    Hétfő reggeltől 1 hét kórház

Gio, Kuzdern, Evita-55 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.