Visszajelzés Gyógynövények rejtélye - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 7.8.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. textilmánia

textilmánia Törekvő

Reméljük nem

2. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

nekem tezszik

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A beérett növényt nem tudod visszaültetni!!! Újabb ládákat kell nyitni a vetőmagokért.
    Kérlek olvasd el az eventismertetőt.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyógynövények-rejtélye.16948/#post-898771

HéricsBáró, genka53, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  4. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Hát izé...
    56 láda kinyitva ( 1x8,1x48 ) 4 órás vízibogyesz 6+25
    6 órás völgyi r. 0+12
    8 órás szúrós g. 6+23
    Lehet egyenként kellene nyitni mert ez így elég kevés ?

5. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Toma, jó hogy itt vagy :) köszönöm a sok-sok jó tanácsot, így fogok haladni :)

6. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

13 játék után számolgattam egy kicsit:
    Tehát kaptam eddig 45 vízibogyót, 40 szúrós gombát és 71 völgyi rózsát. Ezt 60 játékra vetítve várhatóan kapok 207, 184, illetve 327 magot. A rózsát elég rendesen szórja nekem az event. Ez azt jelenti, hogy a magokat aratásra 14-re, 15-re, illetve 8-ra kell felszaporítanom, ha nem akarok 60 játéknál többet játszani (és én nem akarok).
    ez nem lehetetlen küldetés, a terménybónuszokkal simán menni fog. Sőt a rózsa már bónuszok nélkül is kitermelhető.
    Persze ez csak 60 játék 21 %-ből lett számolva, de számomra így is pozitív az eredmény!:D;)

zsona416, SzilvaG és Gio kedveli ezt.
  7. cserfibaba

cserfibaba Törzsjátékos

44 ládából 66 magot kaptam összesen. Ez 1,5 ös átlag ládánként :(
    ennél azért többre számítottam

Marika312 kedveli ezt.
  8. mementori74

mementori74 Fórum félistene

A ludak beváltak 2 területen kb 80 db üveg jött.

Rylee86, taga1, vízinyuszi és 15 más kedveli ezt.
  9. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Szia! Milyen színű ludakat raktál ki?

Sikka1 kedveli ezt.
  10. Kincső52

Kincső52 Haladó

Köszönöm, Neked és Encyberama-nak, hogy felhívtátok rá a figyelmemet, azt hittem, hogy a bal oldalon látható számozás mutatja a lejátszandó játékok számát, pedig a kincses ládákra van ráírva. Alul pedig valóban a lejátszott játékokat mutatja.

genka53, -Encyberama- és Sikka1 kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nagyon jó feladatot sikerült készíteni nekünk.Élvezetes, számolós, halad is,bár én már bevetettem az 1x1-et is.2 bónuszt kaptam,pörgettem 2x+1et és 1x+2 termést. KacsaKata is van hozzá.Halad ez, de sok időt igényel.A ládákból csak a 8 db-os válogattam,azaz addig lépegettem ki,be, míg másodikra jött a kincs.Mindenkinek sikeres eventet.

taga1, genka53, soresne és 10 más kedveli ezt.
  12. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Az egerek is adják egy az egyben mind a kettő felröppenőt, nagy aratás után azokat tettem ki. A felhősorokkal egy egeres kitehetővel és egy valentin napi cseréppel 3 óra alatt volt az érésidő. Egy játékot lejátszottam közben, a 8 ládából kaptam 2 gombát, 6 bogyót és 2 rózsát.

-Fülemüle-70, ursa11, brekkencs. és 8 más kedveli ezt.
  13. katicabogar43

katicabogar43 Aktív író

A gesztenyés felhősort is le kell zárni!

zebrina04 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  14. yukka56

yukka56 Fórum-zöldfülű

Olvasom itt a hozzászólásokat és rájöttem, rajtam kívül mindenkinek tetszik. Nekem nem!!!!!!!!!!!!! A sokkal egyszerűbbel sem szoktam végezni, ezzel meg végképp nem. Miért nem teljesítek? Mert - bár szeretek farmozni, nem ülök állandóan benne. Nincs meg minden földterületem, mondjuk ehhez igen, de a Zuhatagokból csak kettő terület van meg, a Gombaerdőből egy. (azért említem ezeket, mert arról írok, miért nem tudom általában teljesíteni.) Mivel semmilyen kosarat nem áll módomban beszerezni, így marad a sikertelenség. Ha játékot indítotok, erre nem gondoltok? Nem kemény vagyok, csak keserű....

drunyi kedveli ezt.
  15. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Simákat.

16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Pont ezt ecseteltem az előző eventben is, hogy aki nem tud sokszor aratni, az ne akarjon sokat, mert nem lesz sikerélménye. Nekik kell apránként kitűznie valami célt aminek örül, de sokan félreértették amit mondani akartam és megtámadtak. Nekem meg már nincs energiám mindenkinek egyenként elmagyarázni. Aki érti az érti, aki nem, az nem. Egy játékhoz kell a sikerélmény, ez benne van az emberben. Ha játszol a gyerkőcöddel, ott is szeretnél néha nyerni, bár felajánlod neki a nyerési lehetőséget, mert attól vagy boldog ha ő örül, de igazából ott is szeretnél nyerni. Itt nem kell felajánlanod senkinek, viszont tisztába kell lenned a lehetőségeiddel. Itt pl. arra gondolok hogy hányszor tudsz aratni egy nap, milyen segédeszközöket tudsz/illetve akarsz bevetni egy eventbe és még sorolhatnám. Ha ezekkel tisztába leszel akkor nem fog annyira fájni ha nem tudsz befejezni egy eventet, inkább kezdjél el minden eventet és vegyél ki belőle mindent amit tudsz. Azzal is segíted a farmodat. Ha szorgalmas vagy és nem megy el a kedved, akkor el fogsz jutni oda ,hogy simán megcsinálsz minden eventet. Ehhez kívánok neked sok sikert és nem feladni semmit, soha.

Cyra65, drunyi, kovacstne és 15 más kedveli ezt.
  17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Bannered mérete nem felel meg a fórumon engedélyezettnek.

Kérlek módosítsad a 200x500 maximális pixel mértre.

genka53 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  18. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ne légy keserű, szánj rá egy negyed órát és gondold át, hogy hogyan tudod a Te életviteledbe a leghatékonyabban beilleszteni a farmozást - hiszen szereted! Nem kell éjt nappallá téve itt ülni, hogy meg legyen, amit szeretnél. Bár nem írtad, hányas szinten vagy, de sztem 90 fölött bármit lehet teljesíteni egy kis odafigyeléssel és irányítással.
    A Zuhatag még most sem szerepel minden Bahás eventben, és 2 terület az már majdnem a fele. A kis farmjaimon nekem sincs több (bár azokba csak ritkán járok, egyéb teendőim miatt), mégis, ha akarok, azokon is sok mindent el tudok érni. A 2. sz. farmomon most váltottam ki a Gombaerdő 2. darabját, addig nekem is 1 volt. Ha lassabban, de ott is haladok - ha be tudok lépni Horror-time-ban.
    Szóval: vess számot azzal, hogy mit szeretnél és ehhez mik a lehetőségeid. Időben, anyagiakban, egyéb segítségben (pl. a családod, barátod stb. hajlandó-e 1x-1x aratni, ha valamiért fontos). Ha úgy érzed, valami meghaladja az erődet, válassz egy köztes célt, ami neked még vonzó tud lenni, és arra hajts! Pl. nekem a 2. farmon most csak az 1. függöny jött össze a Macidzsinnel (pedig ott már megvan a teljes Zuhatag), plusz a 30-as kütyü, nagyon örültem, hogy el tudtam addig jutni. A gyárra rögtön ráraktam a függönyt és néztem, h. mennyivel több TP-t ír ki. És elégedett voltam.
    Erről az eventről annyit, hogy az elején kiírták, hogy Nehéz, bonyolult. A köv. hsz-ben pedig "megvédték" a készítőket, hogy néha a "nagyok" számára is kell kihívást nyújtó feladat, hogy ők se "unatkozzanak". Régen (és a Gazdakörben még most is) az olyan feladatot, amihez nem érted el a szintet, azt még nem is látod! Mondjuk, az újak 21. alatt most sem látják a tenyésztős eventeket. Erre mindig akkor jövök rá, ha a csibéimnek akarok írni.
    Szóval ne keseregj, találd meg a szépségeket és élvezd a játékból, amit meg tudsz szerezni és ki tudsz venni/használni, hisz ez JÁTÉK, így, nagy betűvel. És pont az a szép benne, hogy nem mindenkinek kell ugyanúgy játszania ahhoz, hogy haladhasson.

Gio, genka53, brekkencs. és 8 más kedveli ezt.
  19. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Szia!Panni volt mellé?

20. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Köszi!

Tarlórépa locsolva, szupertrágyázva (nemesítve szupertrágyaimádatra) 1 óra alatt 35 2x2 földbe 31 enyvesdobozt adott 8 pannival.

Gio, genka53 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.