Visszajelzés Gyógynövények rejtélye - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 7.8.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Szia! Próbálom megfogalmazni magamban, majd leírni, hogy mi az, ami nem tetszik ebben a játékban és mindazokban, amelyekre sok a panasz. Tény és való, hogy bonyolult, taktikára ösztönöz, ha el akarunk érni valameddig, akkor bőven kell adni az extrákat. Ami nem tetszik, hogy megint ilyen "nyögve-nyelős", folyamatos jelenlétet feltételező játék. Ha eredményt szeretnék elérni, itt kell dekkolni, mert nem egyforma érésűek a növények (egyáltalán minek 3??), mert a felröpik hektikusan jönnek, mert a termésbónuszokat naná, hogy akkor kapom meg, amikor már learattam, stb. A piacozás meg egyenesen hajmeresztő, magam előtt is szégyellem, hogy hosszú perceken, vagy még tovább képes vagyok kattintgatni, hogy elcsípjek 1-1 eladó akármit, mert különben a termesztéssel nem tudom teljesíteni a szintet - és persze, lecsúszok szinte mindről, mert lassú a gépem.
    Hát, igen... a teljesítmény-kényszer az emberben benne van, csak nem mindig mérlegelünk, hogy megéri-e, vagy tényleg ezt akarom-e vagy inkább mással foglalkozni (nekem is inkább ki kellene menni a kertbe gyomlálni!) Tehát a játéknak ez a korábbi (vagy a "jó" eventeknél tapasztalható), hogy "ha ráérek, odaülök a géphez, ha nem érek rá, akkor se veszítek semmit" szórakoztató része nincs meg, ez (és a hozzá hasonlók) szinte állandó jelenlétet igényel, ez nem tetszik.
    Voltak már jó, aranyos, light-os eventek, szerintem nyárra is ilyet kellett volna inkább. Vagy ennek az egyszerűbb változatát. Ez inkább olyan téli estékre való, amikor más lehetőség kevés a szabadidő eltöltésére.

Pharmer500#2, spagetti24, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  2. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Végeztem , meg vannak a felhősorok,ez most egy jó kis event volt. Igaz sok szupertrágyát, és kacsakatát szórtam el , időhiány ,miatt de most meg érte. Aki még nincs kész annak kitartás!! a maradék növényeket piacra dobom. :)

Gio, spagetti24, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  3. face611

face611 Utánpótlás-írogató

Szia!Még ma befejezem,és én is így fogom felrakni a felesleget.

Gio, spagetti24, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  4. zebraful

zebraful Fórumelemző

Készülök a következő eventekre, ezért rengeteg fát és állatot kiraktam. Jön a felröpi!! Keverem és rakom ki a piacra. Remélem egyre többen fejezték be az eventet és ugyanezt teszik.
    Részemről jó pszichológiai tanulmány a csevegő. Az egyszerű, ültetős, felröpis eventnél sok panasz: ez mechanikus, sablonos, miért nincs bonyolultabb. Kicsit bonyolultabb event: ezt nem lehet megcsinálni, nincs időm, taktikázni kellene, csak pénzre megy a játék stb.
    Én szeretek játszani, event kezdés előtt pár nappal már figyelem mi várható. Felkészülök. Elolvasom az event kezdéskor a javaslatokat, meglátom mit tudok hasznosítani és az szerint játszom. Minden eventet befejezek , pénzt eventre nem költök. Persze idő kell mindehhez. Valamit- valamiért.

Gio, Pharmer500#2, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  5. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

52 vízibogyó választ el az event végétől, a továbbiakban termelt növényeket piacra fogom tenni. Elhasználtam pár száz szupertrágyát és kacsakatát, de az általam felállított terv csak így volt teljesíthető. Visszaolvasgattam a fórum korábbi hozzászólásait, csodálkoztam, kuncogtam, hahotáztam, tátott szájjal és kerek szemmel hitetlenkedtem, szomorkodtam, néha még a sírás is megkörnyékezett... Kommentálni nem szeretném egyiket sem, csak azt mondogatom magamban, hogy nem értem, hogyan válthat ki egy JÁTÉK ilyen szélsőséges reakciókat...

Gio, Pharmer500#2, spagetti24 és 4 más kedveli ezt.
  6. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Szia!
    Nekem szükségem lenne rá, legfőképpen vízibogyóra, de semmilyen eventnövényt még nem láttam a piacon.

7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Azért ezt az eventgaz eladást nem lehet úgy felfogni, hogy csp-ért piacozik bárki. 2 alkalommal raktam ki többszáz darabot mindhárom növényből, még max árom sem lett volna 20-30000 csp-nél drágább 1-1 2-300 darabos adag, ami totális vicc a piac áraihoz viszonyítva. Persze, lehet érteni az egyik oldalt, aki keresi, nekik jó lehetőség az eventet a könnyebb oldalról teljesíteni... nem veszkődni a röpivel, a malmozással, a minijátékkal, csak morcosan bújni a piacot és panaszkodni, hogy nem raknak ki eventgazt a smucig többiek. De azért valljuk be, a többiek, akik meg itt "jótékonyan" pakolják ki a piacra...ők már teljesítették az eventet, Ezúttal még kicentizni se kellett a számolást, ha túltermelte valaki, kidobhatta a piacra. Sokan, én is, azért tolt le még pár kört a röpiért, hogy még párszáz magot összeszedhessen a minijátékkal és elvethessen oda, ahová már 1-2 napja mást vetne és segítsen másoknak a letermelt növénnyel. Sokan szívesen segítenek, de nyilván, ha már rég végeztem, nem fogok teljes erőbedobással tovább eventezni, hogy egy rakás eventgazt ingyen tegyek ki a piacra, mert az mennyire jófejség. Nálam is bejött még vagy 15-20 minijátékra való röpi, malmoztam, ültettem, arattam, kidobtam a piacra, elvitték. Most kb. megint van vagy 15 minijátékra való röpim, de már nem foglalkozom vele, egyrészt, mert nem azért igyekszem az eventekkel, hogy utána még a semmiért eventezzek, másrészt, ritkán járok ugyan a csevegőbe, de most benéztem, hogy mennyire kell a maradék növény és azon kívül, hogy néhányan már lassan elmerülnek az öntömjénezésben, hogy mennyit raktak már ki 0,1 csp-ért, újabb néhányan meg csak panaszkodnak, hogy nem lehet növényt kapni, érdekes módon, olyat nem olvasni, vagy csak nekem kerülte el a figyelmemet...hogy hű, köszi gyerekek, most vettem 120 vizibizét jófejgazda79-től, jaj de jól jött, köszi ismeretlenül is. Szóval kicsit kétélű dolog ez az eventgazeladás...és bocs, de van egy olyan gondolatom, hogy aki meg akarja venni és nem letermelni, az ne az árát nézze, hogy mennyire olcsó, vagy sem, hanem örüljön, ha kifogott párszáz darabot...akármennyiért. Aki meg segíteni akar és veti még mindig az eventgazt, annak meg ne legyen kellemetlen, ha nem 0,1-ért, hanem akár max áron rakja ki, mert a segítség ugyanaz, párezer csp senkit nem vág oda.

zsona416, Gio, SzabadEurópa és 14 más kedveli ezt.
  8. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szia!
    Nézd meg a piacodat, ha látsz engem a fent írtaknál, (Örméh, szellemes strucc, ) akkor írjál a farmomra!

genka53 kedveli ezt.
  9. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Én árdrágító vagyok, mert 0,1 helyett 10x-es áron 1 csp-ért fogom kitenni a felesleget. de csak estefelé, hogy akik dolgoznak azok is hozzájuthassanak némi növényhez. Cora-nak, imi*-nek hiába ajánlanám, ők már eladók voltak. De magdi06, imre 71, kusztocsacsalád lehet vevő rá - ha még játszanak.
    Sok sikert a még küzdőknek!

Sajnos semmi reakció nem érkezett a modiktól, arra a javaslatra, hogy megnéznék - saját célra vásárolják-e fel a vevők az eventnövényt, vagy emelt áron továbbadják.

Ennek ez eventnek a legjobb ötlete az eventnövények eladhatósága. Ezt azzal a megkötéssel tenném, hogy erre csak akkor van lehetőség, ha valaki már befejezte az eventet. Az árat is rögzíteném a visszaváltási ár 5-10x-ében. Ez még nem olyan nagyon magas ár a vevő részére, és az eladó is érdeket volna a piacra dobásban.

Ja, és nem engednék vásárolni azoknak, akik már teljesítették az eventet. (Persze ezt viszonylag könnyű kijátszani)

Azért az öntömjénezés elég durva megfogalmazás.

Utoljára szerkesztett: 13.8.18
    spagetti24, maszilva, CoraQueen és 2 más kedveli ezt.
  10. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

Ha legalább lenne a piacon e növény. De folyamatosan szürke!

11. katica063

katica063 Törzsjátékos

Szia!
    Nálam eddig még mindig üres volt a piac!!!
    Pedig vásárolnék!

bukta-agi54 kedveli ezt.
  12. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Nalam mar 1000 korul jar az eventnoveny darabja.

Inkabb termelek, mar csak kb.500 kell.

genka53 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  13. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Kösz szépen. Nagyon régótra játszom, de nem tudom, hogy kell megnézni.

14. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Köszönhető ez annak a nem kevés gazdának akik 1-2-5-sével rakják ki a növényeket.Így verik fel az árakat,de még így is üres a piac.

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  15. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nem tudom mit szúrtam el az üvegházakból már 15-el pluszba vagyok de nem kapok annyi bogyót amennyire szügség lenne az utólsó ládát még nem vettem ki hogy ne veszítsem a plusz 3 event növényt még csinálok pár üvegházat remélem kapok elég bogyót,hogy meglegyen az event.

genka53 kedveli ezt.
  16. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szia!
    Ha látsz árulni a piacon az őrméhnél, vagy a szellemes struccnál, akkor írj a farmomra!
    Ha nem látsz, azt jelenti, nem egy gyékényen árulunk!
    Legyen szép a napod!

genka53 és Sikka1 kedveli ezt.
  17. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Utolsó előtti helyzetjelentés szerintem: 60/37-en állok, ennyi. Nincs több felröppenőm már ennyi lett. Mivel most is evetnövények vannak kint, az se lesz meg de ezt már tudtam.
    Hisz minden a malom termék felröppenőjén múlt az eventben. Volt akinek jól adta és volt akinek nem ennyi.
    Piacot nem is említem, mert max egyszer láttam növényt rajta, azt is elvitték előlem :) De ez van aki kapja marja.
    Így arra se lehetett építeni, hogy vásárol az ember. Igaz tudom aki rofumot olvasta talán leeset valami de az inkább 1% esélyt adok rá :) Mivel nem mindenkihez jutnak el az ajánlatok sajnos :(
    Az event még egyszer megjegyzem attól még tetszik, jó megoldás. Max idő kevés rá meg a felröppenők se jöttek ez van.
    Pedig még a sztrágyát se kíméltem se a kacsakatát se. xd

De egy valami jó 1 felhősor már megvan. A növényes talán fele lesz meg. Ennyi. Ennyit lehetett összehozni. :)
    Jó tudom olvastam voltak megoldások stb. Meg sokan tudták hogy kezdjék mondjuk állatokat raktak ki elején. Most olvasva ezt is tudom legalább legközelebb már.
    A minijátékot nem is említem, hogy hányszor kellet csinálnom hogy 2-ből kijöjjön. Egy biztos kezem leszakadt mire 31 összejött, meg vagy 1 óra ráment 24 db összeszedésére :) Mivel érdekes volt hogy egyik nyíl erre mutatót a másik meg pont ellentettjét. Na így találja meg a ládát valaki. Röviden inkább mázli és kivárás kellett hogy eltaláld a helyét :)
    De akkor is kicsit szomorú vagyok hogy időt beleültem megint és nem jött össze. Ez van. :)
    Én is azokhoz tartozok inkább akik nem eventnövény legyen a fontos, ne felröppenőn múljon a dolog :)
    Jobb is lenne ez a felröppenős részt minimalizálni inkább ha lehet majd a jövőben :)

Amúgy hálásan köszönöm a sok információt leírásokat, nélkülük nem haladtam volna bevallom. Mivel nem a farm már nálam az első játék az életemben xd (De attól még szeretem beleadni a dolgokat és ha lehet 100% megcsinálni free, ha lehetséges :) )

De egyenlőre ennyi. Remélem lesz még valami kis haladás. Talán :)
    Pedig az event ötlet jó alap lenne, de még finomítani kell rajta hogy mindenkinek sikerülhessen, főleg azoknak akik időt szánnak rá :)

spagetti24 és maszilva kedveli ezt.
  18. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sajnos a tisztességes gazdák helyett ma bankárféléknek áll a világ. Én azért "öntömjénezve" magam, estefelé 1 csp-ért fogom kirakni a maradékot a 16-os napernyő alatt.

spagetti24, genka53, Ditti58 és 5 más kedveli ezt.
  19. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Mivel én nem tudom melyik piachoz tartozom kevés esélyt látok a befejezésre.Olyan nevekkel találkozom piacozásaim során akiket még véletlen sem látok a fórumokon ráadásul sok a külföldi.

20. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

A jatek meg holnapig tart. Tegyel ki allatokat, azok mind a ket felropit adjak es igy hatha meglesz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.