Visszajelzés Gyógynövények rejtélye - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 7.8.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Puszpang

Puszpang Rutinos

raknék este ki növényt én is újra,ha szüksége van rá valakinek.,egyeztessünk. Raktam ki egy elegáns békát,aki látja,azzal egy piacon vagyok.

genka53 és bukta-agi54 kedveli ezt.
  2. Caccus

Caccus Fórum veteránja

itt a piacon a búza jelenleg 91, kb. 20 perc múlva rakom az árukat, jelentkezem amikor ki akarom rakni.

bukta-agi54 kedveli ezt.
  3. -róka01-

-róka01- Junior szaki

itt a búza 94,69, rakom ki a gombát 96 db-ot akinek kell vigye

bukta-agi54 kedveli ezt.
  4. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Nagyon keves volgyi rozsat adott eddig, a mas kettobol mindjart meg piacra is jut, sajnos ez nem lesz meg mind mar 41 ladat kiastam es csak 41 feladatot tudtam teljesiteni.

stellácska26 és cathyp86 kedveli ezt.
  5. -róka01-

-róka01- Junior szaki

figyeld a picot hamarosan rakom ki a caccusról, búza jelenleg 91

bukta-agi54 kedveli ezt.
  6. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok !! Hol tudom megnézni , hogy hányas piacon vagyok ? Még nekem is kellenek eventnövények . Az elején elbénáztam !! Köszi a segítséget !! biborka63

7. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

pingu10 az utolso a buzanal nalam

8. **Atesz**

**Atesz** Utánpótlás-írogató

Honnam tudom melyik piac, mert nekem is van eladó növényeim.

stellácska26 kedveli ezt.
  9. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

piac esélytelen nálam, de már nem is izgat! Nem fogom magam felidegelni, a végéig nem tudok az idén végigérni! Passz!Köszi, aki segíteni próbált!!!!;);););)8)8)8)

stellácska26 kedveli ezt.
  10. hannelora

hannelora Fórum-zöldfülű

Hali! Kedves vagy, nekem is nagyon kellene, sok-sok csengőpengőm, de a növények csak felvillannak és már el is tüntek az éterbe. Hogy ki ilyen rettenetesen ügyes, irigylem. Sok száz mindent elhasználtam, de még nyolc beadás lenne. Úgyhogy a piacról ennyit.

Puszpang és stellácska26 kedveli ezt.
  11. **Atesz**

Búza Artuze, 1 perc és rakom.

12. **Atesz**

Remélem tudtam segíteni. Amennyiben a többi is beérik küldöm kb egy óra

13. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Sziasztok!

Raktam ki egy búzát .lacko1002 néven 158,92 CSP-ért. Aki egy piacon van Velem, írjon, mert szükségem lenne még mindegyik növényből kb. 1000 darabra...

14. -csingiling-66

-csingiling-66 Utánpótlás-írogató

szétvet az ideg!!! Nem elég hogy egy láda megkeresése elvesz perceket , és az is aki nem olvas vagy csak néha fórumot elveszett egy csomó magot a kapott 1-2 láda miatt, most üljek egész nap a piac előtt?? Nem most kezdtem nem az első eventem de unom hogy lassan szabadnapot kell kivenni ha be akarom fejezni!! Régen miért lehetett ez a játék kaland és kihívás most meg szenvedés????

stellácska26 és Etus47 kedveli ezt.
  15. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Lejátszottam a 60 kincskeresést, csak néhányszor alkalmaztam, hogy ha negyedikre nem jött, akkor kiléptem és vissza. Egész jól kaptam a ládákat, volt azért néha 2 ládás játékom is. :) Ha jól emlékszem kb. 250 ládám lett így, mindenesetre három lépésben tudtam nyitni őket. Summa summárum kaptam 166 db szúrós gombát, 169 db völgyi rózsát és 193 db vízi bogyót. Mindent bevetettem: aktiváltam a gesztenyés felhősort, ettem karácsonyit és fehér ártatlanságot, 1x2-be ültettem vízzel, trágyával, szupertrágyával. Mindegyik bónusz megy, amit a játékból szereztem (kivéve a +1-es, azt véletlen eltoltam korábban). Gondoltam, amíg érnek próbálok még bónuszokat szerezni a kerékről. Sikerült is egy 100%-os és egy 200%-os kb. 110 partipöriből -> ez volt, amit be kellett áldozni érte, így 1-1 körből meglesz mindhárom növény és még marad is a piacra.
    Ja, mégsem vetettem be mindent, nem kacsa katáztam meg az ültetvényt. xD Sebaj, több marad máskorra.
    A piacon tudtam venni tegnap 21 völgyi rózsát, láttam szúrós gombát is többször, de mire kattintottam, elkelt, szóval a piac elég reménytelen.

16. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Kellett a tegnapi siránkozásom a szúrós gomba miatt,utána a ládák dobtak annyi magot,hogy letermelhettem az 500 hiányzó növényt,így elkészültem az eventtel!:D Most ültetgetem a kb.80-80 vízi bogyó és völgyi rózsa magot és ha kész,folyamatosan kidobálom az ebédidős piacra!;)

stellácska26, spagetti24, Arwen69 és 3 más kedveli ezt.
  17. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

és akkor kész!!!!! ennek is vége.....szép napot

genka53, nyuszika215 és ulmo12 kedveli ezt.
  18. margareta0716

margareta0716 Utánpótlás-írogató

Havasi teve 116 000 CSP. margareta0716, ha ezt megtalálod a piacodon és event növényre van szükséged, írj.
    Melyik lehet a legjobb időpont szerintetek, amikor célba érhet egy ilyen segítség? Mikor vannak legkevesebben?

nyuszika215 és ulmo12 kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ma álltam komolyabban neki az eventnek . Elolvastam 3x alaposan oda vissza ezt a topikot .
    A törött üveggel nem volt bajom , mert a fáimat rendszeresen aratgattam .
    Most rózsát ültetek komforton , hogy meglegyen az enyves doboz .
    Próbálom maximálisan a 8 ládát kiszedni , hogy aztán kinyissam őket .
    Most van 60 db gyógynövényes ládám . Asszem a ládánál az 5. feladatnál tartok azon belül is a 8/11
    Elsősorban a gyár fejlesztésig megyek . Ha tovább tudok menni , az már csak hab a tortán .

stellácska26, spagetti24, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  20. taga1

taga1 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Rozmaringot raktam ki 417-ért, ha látjátok és kell segítség írjatok.

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.