Visszajelzés Gyógynövények rejtélye - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 7.8.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Sziasztok!Piacomon pingu10 árulja legolcsóbban a búzát lenne pár eladó növényem!;)

Sikka1 és BölcsCsibe kedveli ezt.
  2. BölcsCsibe

BölcsCsibe Junior szaki

Vizibogyó jöhet :). 72/250 az állásom. Az utolsóhoz hiányzik még egy kevés. Sajnos nincs magom amit ültessek.

Brigi031976 kedveli ezt.
  3. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Sziasztok!
    Mivel én itt a fórumon kötöttem egy jó üzletet és mellé egy jó barátságot Kukackukaccal, ezért nekem is sikerült befejeznem az eventet. Pontosabban az üvegházas oldal még nincs kész, de a felhők már megvannak!
    Szóval még egyszer millió köszönet és puszi neki innen! :)
    Nekem is maradt növényem, amit szívesen továbbadok annak, akinek kell.
    Az én piacomon neo_jack árul búzát 316,68 csp-s áron. Ha látod őt, és kell növény, írj rám privátban, és megbeszéljük, mikor rakjam ki neked. Nálunk működött ez a módszer Kukaccal :)

Amúgy én nem gondolom, hogy bárki is üzleti céllal venne növényeket. Kb elviszi szerintem a piaci jutalék azt a kis emelkedést, ami még holnapig esetleg benne van a piaci árban. Utána meg semmit nem tud vele csinálni, csak eladni lehet. Máskülönben beváltják neki, az meg nem nagy biznisz. :) Szóval még ha valaki pár növény el is kapott az elején olcsón, az is csak vissza tudja rakni, és a végén úgyis ahhoz kerül, akinek szüksége van rá.

Szóval jelentkezzetek, estig várok, hátha konkrét segítség kell valakinek. Utána majd kicsepegtetem, ha senkinek nem kell innen. :)

Pharmer500#2, spagetti24, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia! :inlove:
    Erre a kérdésre nem válaszolhatunk. Nem is értem, hogy kérdezhetsz ilyet. :(
    Senkiről nem adhatunk ki farmos információt más kérdése alapján. Még név nélkül sem. Ez számunkra egyébként is tilos. (Emlékezz pl arra, hogy mennyire kerestétek, keresitek osztrak12 gazdát. Bármennyire értem a jószándékot és az aggodalmat, akkor sem tehetem meg, hogy róla olyan adatot adjak ki, ami az ellenőrző panel által látható.)

Gondolj bele, ha pl. megírnám azt, hogy aki tőled megvette a magot, kitette magasabban a piacra. (Nem néztem ennek utána természetesen, tehát a mondatomnak nincs valóságalapja.) Mi lenne itt a csevegőben? Még jobban elszabadulnának az indulatok. Így is elég puskaporos a hangulat helyenként. Egy szikra elég lenne és robbanna itt minden.

Aki segít másoknak, tegye jó szívvel, aki nem teszi, arra se vessünk követ. Olyan jól megférünk mi itt a fórumon, maradjon ez így továbbra is! :)

5. Brigi031976

12.27

genka53 és BölcsCsibe kedveli ezt.
  6. emancika

emancika Aktív író

Az én piacomon Editkee a legolcsóbb és Kangal11 árulja a legdrágábban a búzát. Völgyi rózsa most jól jönne, ha valakinek feleslege lenne. köszönöm, így meg lenne talán a második felhő.

Utoljára szerkesztett: 13.8.18
  7. BölcsCsibe

BölcsCsibe Junior szaki

MEGLETT. KÖSZI :)

8. Brigi031976

Szívesen a többi megvan?

-Fülemüle-70, bagira64 és genka53 kedveli ezt.
  9. BölcsCsibe

BölcsCsibe Junior szaki

1 vízibogyó ajánlatot tudtam elkapni, 30 db. Így most 122/250 az állásom. Egyre közelebb a cél :). Köszönöm

Ditti58 és Brigi031976 kedveli ezt.
  10. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

A piacom 25- ha valaki azon a piacon van , és van felesleges eventnövénye ,és kirakná a piacra , értesítsen !! biborka63

11. császáre

császáre Utánpótlás-írogató

szia teszek ki vizibogyót ha kell

-Fülemüle-70 és mebajah kedveli ezt.
  12. Apóca72

Apóca72 Járnitanuló

Szia!
    Jó neked,én még semmit nem láttam a piacon :(

13. császáre

császáre Utánpótlás-írogató

figyelj most teszek ki

14. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Én nem feltételezem, hogy bárki is lenne olyan "elvetemült" üzér, hogy megveszi a mostani terményeket és drágábban adja tovább, mivel alig jelenik meg a piacon, meg már nincs is ott, és hosszú ideig semmi... hacsak nem van, valakinek olyan "robotja" amelyik automatikusan leemeli, talán. (prémium gazdáknál sincs ilyen, ha jól tudom).
    Nálam a piacon főként német nevekkel találkozom, néha előfordul 1-1 cirill betűs is, magyart pl. szinte egyet se. Illetve 1 volt, tőle tudtam is venni. Nem, vagy nem időben frissít a gép, a technika ördöge forgatja a virágot, kevés az esély, hogy el tudom csípni. Megjelenik, azonnal rákattintok, már a másé, a bal felső sarokban tovább lépek, vissza (a frissítés csak így működik) és ugyanaz az eladó, ugyanannyi terménnyel még mindig ott van, pedig mindet végig kattintgattam. Éppen ezért nem hiszem, hogy valaki ebből akarna meggazdagodni, arra vannak más, egész jó termények, pl. az új fák, vagy a R.A.CS, ha valakinek már megvan a receptje.

Pharmer500#2, spagetti24, taga1 és 2 más kedveli ezt.
  15. Caccus

Caccus Fórum veteránja

búza nálam a piacon jelenleg 90, aki itt van annak rakom ki a bogyót 97 db, gomba 95 db

16. Apóca72

Apóca72 Járnitanuló

Szerintem más más piacon vagyunk :)

17. Puszpang

Puszpang Rutinos

Itt sokan írták,hogy raknak fel növényt,nézd meg kivel vagy egy piacon,és nem lehetetlen....még van idő.Kitartás!;)

18. Szelia

Szelia Járnitanuló

Hát ez a event nem hogy eltudnánk
    valamit adni még az eventet sem tudom meg csinálni hét ez borzasztó

19. Caccus

Caccus Fórum veteránja

azt kell megnézned, ha írja, hogy nála mennyi a búza, és nálad ugyan annyi akkor egy piacon vagytok.

Puszpang kedveli ezt.
  20. kissemoke

kissemoke Járnitanuló

sziasztok! nalam neo-jack arulja a buzat a legdragabban. aki ezen a piacon van es tud kirakni novenyt irjon. nagy szuksegem lenne fokent volgyirozsara.

SzilvaG kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.