Visszajelzés Gyümölcsbólé-szökőkút csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 31.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ananke

Ananke Fórumelemző

Ezt most nem értem, erről hol van eventleírás?:oops:

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

HéricsBáró, Ananke és Gio kedveli ezt.
  3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Ananke, Evita-55 és Gio kedveli ezt.
  4. Ananke

Ananke Fórumelemző

Ninett79 és Gio kedveli ezt.
  5. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia kukori!

Pont ezen hezitálok én is. Semmi kedvem megbontani a farmot. Nincs kedvem növényezni még. Szeretném még a barkácsot gyűjteni az ólakkal.
    De vajon összejön-e a röpi a 3. részhez? Nem könnyű dönteni.
    Most azon agyalok, hogy a bahán hagyom reggelig a fákat, akartam még 1 kört menni velük, meg már sajnálom is kiszedni félig érve, s reggel jó korán a 19 órás zőccséget ültetem bónuszokkal, az délutánig leérik, sőt a bahás +röpifelhőim is meglesznek, talán ott lesz egy jó kezdés röpiügyben. S a főfarmon talán holnap estétől tennék hosszút 3x szerda délutánig, amíg a másik event kezdődik, talán elég lesz.
    Gondolom most majd a főfarmon lesz ismét külön event szerdától, a bahán a röpit még megnyomhatom hétvégéig. Remélem a bahát most békén hagyják kicsit.
    Ha nem, és a bahán is event megy, akkor viszont sok növény kell, akkor gáz van.
    Na, de próba szerencse, nem érdekel. Majd lesz valahogy. :)

6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A farmon estig még ólazok a barkács miatt, utána kirakom a malac, juh.... ólakat és 2-ig már nem aratom, de utána is ólazni fogok amíg tart a másik event. A bahán most fogom kirakni a 20 órás fákat, 2 után lecserélem és az időtől függően vagy növényt ültetek, vagy rakok le 12 órás fákat.
    Csütörtökön kezdődik a Dominós event, szerdán már tudjuk, hogy hol kell ültetni, akkor majd átvariálom.

-W-595-, imi010, Melan és 5 más kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Jaj, köszi! Ez most kicsit megnyugtatott, tényleg csütörtökön kezdődik a másik, nem tudom miért néztem szerdát :)

No, akkor minden marad változatlan. Jaj, de jó! :)

Szeretem, hogy Te mindig észnél vagy :D

imi010, Melan, Gio és 3 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Itt már nagyon kell figyelni, mert az egyszerre futó 8 eventben elveszik az ember. :D

Lillapilla73, Domos52, imi010 és 10 más kedveli ezt.
  9. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Itt is

Farmos buli lesz ez is .

-W-595-, imi010, Melan és 5 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Szia itt is és köszi.)

DevilMókus, Gio és juliannakoczkas kedveli ezt.
  11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Ma erre lettem figyelmes:

Én szerintem egy nullát sikerült véletlen utánaírni az aktiválási ablakban... xD Sok volt a gyümölcsbólé... :D
    Feltűnt hogy régóta aktív a csatni... xDxD

Augusztus legalább kimaxolva így! :p

Beus85, Domos52, nyuszi63 és 9 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Szia!
    Hmm, jó neked. :DMicsoda előnyös hibák vannak nálad. :p

Utoljára szerkesztett: 18.8.19
    Melan, juliannakoczkas, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Vagy Te ütöttél egy nullával többet, amikor aktiváltad. :)

Hadd vesszen! Azt még úgy sem kellett beadni.

Domos52, Melan, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Tegnap úgy alakult , hogy egy leheletnyit elszámoltam az eventnövényt és kellett volna még 2-300 db .
    De már nem volt kedvem egy újabbat ültetni , mert asszem az ott csak egy fejlesztés lapult .
    Elvileg minden fontos dolgot ki tudtam szerezni a gazdaköri eventből .

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok, Kedves Gazdák!

Ne feledjétek, 14 órakor kezdődik a 3. felvonás, amikor felröpire gyúrunk!
    Kérlek, várjátok meg az event-online kiírást az aratással, nehogy bukjátok a röpiket!

-ágianyu33-, -W-595-, imi010 és 3 más kedveli ezt.
  16. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Kezdésnek 87 villa. Elég kevés, de kecske, nyúl, juh és fák vártak az eventet. A fa egy részét reggel az előző event befejezéséhez le kellett aratni. Innen szép a győzelem!! Először a felhőre valókat szedem ki a feladatból, majd később a fejlesztéseket.

Gio kedveli ezt.
  17. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok ! Elsőre nem vészes ahhoz képest hogy a főfarmokon csak állatok voltak. a Maracujás 1 feladat kész kezdésre.;):p
    A bahán 1 kör zöld tea lejött reggeltől ,estig még 1 db 10 h belefér.;):pLényegében nem kell semmi különös, a bahán mennek a növények fák , a főfarmon meg állatok. ;):pxD/ trágyának is lesz hely/;):pxD
    Sok sikert!
    Ui. Elég lazák az eventek mostanában még ha sok is van... o_O:music::) lehet gyűjtögetni sok mindent...;):p

juliannakoczkas, -W-595-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. Blökix

Blökix Fórum hercege

874 menő villa.

Beus85, csio70, nyuszi63 és 5 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Bizony lazák;)
    Azt hiszem most van a hopp;) Csak aztán ha jön a kopp nehogy meglepődjünk:wuerg:
    No de termelgetek kedvemre... 16% tudtam teljesíteni a feladatsorból .... no ez elég karcsúo_O de majd szaporítom a felreppenőket;)

20. Ninett79

Most kezdődött az event, no para. :D Én 6%-át...
    Szaporítod a felröppenőt? Esetleg beülteted a földbe? ;)Én inkább feláldozom a villáimat a konyhából. :D

nyuszi63, juliannakoczkas, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.