Visszajelzés Gyümölcsbólé-szökőkút csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 31.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nyugi, van még idő. :) Vagy miért sietsz? Nincs lehetőséged később folytatni?
    Vasárnapig tart az event. :)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  2. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Mivel 23.tól csak naponta maximum 15-30 percet tudok lenni, 31. estig, így azt a pár napos lemaradást előre terveztem behozni, csak hát most minden borult. :D

Ezzel az 1 nappal, az egész szeptemberi hónap is. :oops:
    Havi 5-9 napot hagyok lazsálásra... amikor "jóvanazúgy". Ez meg volt a hónap elején. De most hónap végére is becsúszott.

(Tudom hogy valamilyen szinten nem normális ez, de én előre tervező vagyok, mindent tervezek, mi hogy lesz, mi hogy jó nekem - ez szórakozás nekem - csak van amikor nem jön össze, és akkor kicsit [vagy nagyon :D ] borul minden.)

3. Ninett79

Értelek, de meglesz így is hidd el! :) Azokat a felröpiket már addig összeszeded. :)

4. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Nem a felreppenő a gáz, hanem a -1.000 szupertrágya. :cry:

juliannakoczkas és DevilMókus kedveli ezt.
  5. Ninett79

Hmm, az más téma. :D De csak visszacsordogál kerékről, ládákból, farmáruda? :)

6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Egy nap alatt? Kötve hiszem! Ha a kerekéknek leesik a mutatója se adna annyit szerintem. xD

7. Ninett79

Nem azt írtam,hogy egy nap alatt.... :pxD
    Megsúgom mennyi szupitrágyám van: 327db...
    Nos, ezzel nem sok labdába lehet rúgni... :D

kelleri és juliannakoczkas kedveli ezt.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Én most vettem észre azt, hogy a Bahán is adja a felreppenőt! xDxD
    Baaaaszus, ha ezt tudom hamarabb.... :mad::oops::wuerg::wuerg:
    Kész. xD

genka53, -kidmama-, kelleri és 5 más kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Tényleg mamutot ki lehet rakni a bahára?:music: Valahogy eddig nem jutott eszembeo_ODe lehet nem és már az elején lezártam ezt a kérdést csak elfelejtettem...:oops:;):p

10. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Ahogy a többi farmos fát, a mamutfákat se lehet kitenni a Bahára.
    Pedig a Bahán lehetett jobban röpizni. :) Legalábbis nálam biztosan. Az e heti adaggal én is kész lettem ma reggelre, úgy, hogy két farmos területen tegnap reggelig ólak voltak, a tisztáson pedig mamutok voltak, ma reggel pedig a farmos részeken nem arattam. Igaz, hogy a Bahán használtam Pannikat is, a farmra viszont lusta voltam az ólakhoz kirakosgatni, így is kb. 80%-os arányban adták a röpiket még a sárga kecskeólak is.

imi010, genka53 és DevilMókus kedveli ezt.
  11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Jó lenne! De örülnék neki... Sajnos nem lehet. :cry:

DevilMókus kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Igen . Igazad van..:oops:Én is a bahán röpiztem csak tegnap este pörgetem meg egy kis virággal a farmot a mai kiesés miatt.;):pAddig állatok voltak.De nincs gond a röpikkel ma meglesz a vége.:)( 1 ki is hagyhatok mert az első fejlesztést megvettem az elején, de tartalékolom az utolsóra sose lehet tudni;)xD

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Ninett79

Na látod. Gratula. :) Én még küzdök. :)

Sanyat kedveli ezt.
  14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Ha tudom hogy baháról is jön felrepi, akkor nem ugrik oda az egész hónap. ÁÁjj. :wuerg::wuerg: Felületesen olvastam, bahán meg nem nézem a felröpiket. Csak aratok napi 1x, és sutty-putty, 20 másodperc... Na már mindegy. :cry:

Csak a baha miatt lett meg... még jóhogy a végére így megtudtam... xDxD
    Köszi! Kitartást neked. :D

15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Most, hogy átkerült a bahára a 4. menet, a malomtermékben nem lesz változás? Ha minden tp helyett baha tp lesz a táblázatban is, akkor nekem az lenne az igazságos.
    Ugrik a farmos cucc, de baha tp-t kapunk érte, ez így nem kóser.
    Nem mintha a farmos tépéért meg lennék esve, mondjuk a baháért jobban, de úgy lenne logikus(lám, megint azt keresem) :D Sajnálom a farmos cuccot, ez az igazság. A bahán mindig több van mindenből. :)

Sanyat kedveli ezt.
  16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Ha lesz változás, akkor arról tájékoztatni fogunk mindenkit.
    Egyébként a játékosok java részének a farmos eszközei sokkal nagyobbak, mint a bahásak.
    Továbbá egy ilyen átalakítás kicsit nagyobb méretű feladat lenne, mint a TP-t BTP-re javítani.

17. Wellwisher

Kuzdern, maszilva, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszönöm.

Nem tudom miért van, de mindig azt érzem, hogy a bahán ellátottabb vagyok, s úgy is van. A számok is azt mutatják.
    Növényből is több 10ezres készletem van általánosságban, állatból is több ezer, fa szintén. Szóval nem tudom, én a rendes farmon képtelen vagyok mindenből annyit felhalmozni. Ott nagyon lassan megy, csak inkább a hosszú növények, s némely állat van több ezres nagyságban. A fák, növények zöme inkább1-2 ezer, ritkán 5höz közel mozognak.

Talán azért is, mert az eventek zöme a főfarmon van, s addig a bahán lehet halmozni.

maszilva és genka53 kedveli ezt.
  19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Továbbra se értem. A képen 350 növényt kér, leírásban 300-at. Akkor most 350 növény vagy 300? :)
    @Wellwisher ?

20. Wellwisher

Szia!

Kivettem a malom képét az ismertetőből és a hivatalosból is.
    300 barnacukor kell a malomtermékbe az egyebek mellett.

inanna11, genka53, juliannakoczkas és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.