Visszajelzés Gyümölcsbólé-szökőkút csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 31.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

A változtatásokkal:
    • Teljeshez: 55 kehely szükséges összesen. Ez 16.500 E-növény + 7.595 = 24.095. (Változás: -4.105)
    • Felhősorig (benne a két lé!): 36 kehely: 10.800 E-növény + 6.235 = 17.035. (Változás: -2.915)

inanna11, Kuzdern, imi010 és 12 más kedveli ezt.
  2. icike51

icike51 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy van e köztetek olyan Gazda, akivel már előre le tudnám beszélni, hogy tudna adni 1 db almalét.

genka53 kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt inkább az ajándék, csere-bere topikba kellene írnod. :)

Sanyat kedveli ezt.
  4. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Már csak pár felrepi kell és ész a teljes feladatsor. Szerintem a farmos területeken az egazból meg is lesz.

Kuzdern, Sanyat és genka53 kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Gyümölcsbólés szökőkút 3. fejezete full kész! [​IMG] :D:inlove:
    Gratula a végzetteknek! További jó játékot. és sikeres befejezést kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:
    Kérem a következőt!
    [​IMG] xD:D:inlove:

Kuzdern, imi010, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  6. jucus78

jucus78 Járnitanuló

Szeretném megtudni hogy az event során az almalé dekort nem sikerült megszereznem ,későbbiekben tudom ezt valahogy pótolni ,megvenni?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. Ninett79

Szia!
    Cserenapon esetleg be tudod szerezni. :)

juliannakoczkas és jucus78 kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Gyümölcsbólé-szökőkút 3. része kész :)

Kuzdern, maszilva, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  9. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Az almalé dekort az Almalé (+) dekorból lehet kapni. Mivel bónuszos dekorból kapható, kétlem hogy cserélhető lesz.

genka53, BackOffice és juliannakoczkas kedveli ezt.
  10. Ninett79

Majd kiderül. :)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Ahogy a Jack is elhasználódik a 20 töltetéből, ugyan úgy nem lehet cserélni a rendes verziót se (pl.).

12. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok, hála az égnek, most már pluszba repkednek a felröpik, kész lettem a feladattal. Innentől, csak foltozva dominózok, vagy dominózva foltozok, hogy azt is be tudjam fejezni.

13. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, hamarosan készen leszek én is, köszönöm az eddigi ötleteiteket, tanácsokat! És a meglepetéseket:), melyekre nem is számítottam!
    Pár nappal ezelőtt még nem gondoltam volna, hogy sikerülhet.
    További jó gyűjtögetést!

Zatini, -ágianyu33-, imi010 és 4 más kedveli ezt.
  14. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Beraktam a bahára a papagájokat, azóta villa hiányom van:sleepy: Estére száműzöm őketxD

genka53 és Sanyat kedveli ezt.
  15. Ninett79

Szia!
    A pagájoktól ne is várj felröppenőt. Én hangyászokat tettem ki. Egy az egyben adják a röpit. :)

ho-hoboy, nyuszi63 és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Igen, de papagáj kell majd a tenyésztéshez:D Most van estig +1 állat-m, de utána visszacserélem :D:D

genka53, Kuzdern és Ninett79 kedveli ezt.
  17. Ninett79

Azt tudom,hogy az is kell. :)

Sanyat és ho-hoboy kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Elvileg megvan a felhőre való dolgok . A többit majd meglátom , hogy alakul :inlove:

Gio és Sanyat kedveli ezt.
  19. Atali

Atali Törzsjátékos

Sziasztok!
    Annyira belemerültem a foltozásba, hogy majdnem elfelejtettem ezt az eventet. Még jó, hogy most pont a felröpis rész van. Már csak 250 db villa kell, remélem az holnap estig összejön. Plusz most tudtam meg a változásokat is, szóval még jó, hogy benéztem. :)
    Arra is oda kell figyelnem, hogy ne vasárnapig számoljak, mert szombaton vége az eventnek.

DevilMókus, genka53, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok!Holnap kezdődik az utolsó rész !o_OFigyeljetek rá hogy viszonylag sokk banán és mombinszilva kell.;)
    Mivel a bahán lesz az event célszerű addig megtermelni vagy megvenni.o_OFőleg a banán tudd nagyon hiányos lennio_O

Sanyat és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.