Visszajelzés Gyümölcsbólé-szökőkút csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 31.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ennyi. :) Én is öreg róka vagyok már.... S hasonlóan gondolkodom. :) Jó termelgetést. :)

ribizli4, Ribiszke, [erika05] és 12 más kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Mit éreznek? Izzad a lábuk,****** büdös van!!!xD

Kókusztej, Ribiszke, missuzy_53 és 6 más kedveli ezt.
  3. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Köszike, neked is.Majd csak rájön a BP. hogy nem vagyunk robotok, hanem emberek.

missuzy_53, genka53, mrbithang167 és 3 más kedveli ezt.
  4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

Közel egy teljes napot és 8 oldalt engedtünk az észrevételeitek megosztására.
    Visszajelzéseiteket és kifogásaitokat továbbítottuk a központnak.
    Bármilyen fejlemény lesz ezzel kapcsolatban azt jelezzük Felétek.
    Ettől a pillanattól fogva viszont mindenkit arra kérünk, hogy a Panaszkönyvben jelezze a további negatív észrevételét.
    Adjuk át a csevegő területét a taktikák átbeszélésének.
    Aki a fenti kérésnek nem tud eleget tenni annak a hozzászólását külön jelzés nélkül töröljük!

SzilvaG, -ágianyu33-, milanzs és 13 más kedveli ezt.
  5. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Kedves moderátor!
    Hálásan köszönjük Mi a játékosok, hogy kegyesen megengedtétek hogy elmondjuk a véleményünket észrevételeinket.
    Legyen ez az első amit törölsz, bár ez köszönet volt és nem panasz. Üdvözlettel.
    Na jó ennek tényleg éle van. Nincs harag ha törlöd. :)

Utoljára szerkesztett: 1.8.19
    ribizli4, milanzs, [erika05] és 11 más kedveli ezt.
  6. Wellwisher

Szia!

Szó sincs kegyességről.
    Természetesen megértjük a felháborodást, az esetleges elkeseredést és az eventtel kapcsolatos mindennemű véleménynyilvánítást is.
    De úgy véljük, hogy elegendő teret adtunk ennek és nincs szükség a továbbiakban csűrni-csavarni ezt.
    A véleményetek kendőzetlenül továbbítva lett a központnak és pillanatnyilag nem tehetünk mást, mint várunk és reménykedünk a pozitív változtatásban.
    Minden negatív érzés és gondolat megfogalmazódott itt, a továbbiakban szeretnénk, ha a panaszok a Panaszkönyvben kapnának helyet.
    Ennek egyik nyomós oka, hogy a csevegő az event végén bezárásra és archiválásra kerül. Viszont a Panaszkönyv a továbbiakban is elérhető, az ott megfogalmazott gondolatok olvashatók lesznek később is mindenki számára.

7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok megint.
    Most már tudom, mit gondolok...rászántam némi időt az ismertetők és a naptár átnézésére, felállítottam egy egyszerű tervet és nekiesek szépen az egésznek. Mivel a focisba belecsaptam, ott úgyis aratok, miért ne arathatnám az eventgazt a farmon is. A focishoz úgyis fogok pörgetni, van egy rakás ilyen-olyan bónusz a polcon, valamelyik csak jó lesz. 1-2 Jack aktiválásra is sor fog kerülni, mert nem mindig akkor aratok, amikor akarok, amikor viszont igen, használok bónuszt. Spórolásra nem nagyon van lehetőség, hacsak nem mondok le a Rezedás fejlesztésekről, és ezt még nem tudtam eldönteni...Szóval a tervem a következő: Beleállok, aztán meglátom, mi lesz belőle.;)

8. Wellwisher

Kedves Játékosok!

Mi moderátorok többen is azon a véleményen vagyunk, hogy elkezdjük ma az eventet.
    Bízva a központnak tett jelzésünk sikerességében nem szeretnénk elveszíteni akár 1 napot is az event teljesítéséből.
    Reméljük, hogy sokan velünk tartotok és nem fogunk csalódni. :)

9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Ez így igaz.
    S akkor még nem is szóltál arról, hogy mennyire összevissza érnek a fontosabb kütyük(tojások, bónuszok). Nem kis odafigyelés azt kordában tartani, hogy mindennek akkor hasson, amikor kell. 1 óra az nagyon szűk korlát. S 2 naponta. Nem lesz egyszerű.
    Aki már tényleg el szeretne érni valami nagyobb célt velük, annak foggal-körömmel ragaszkodni kellene a mindig ugyanabban az időben való aratáshoz. Legalább is a reggelinél. Ehhez már pedig fizetett farmosok kellenének :D Nem még én fizetek :D
    Ezért neheztelek egy kicsit a készítőkre, hogy ezt képtelenek megtenni. Vagy legyen az 1 napos, 20-24 órásig, a 2 napos pedig olyan 45 óra körüli. S ne csak 1-2, hanem az összes. Mostanában általában így van, remélem már így is lesz a továbbiakban.

Lehet ez lesz a tendencia? Havi kifutási eventek? Hát nem tudom... Ez olyan röghözkötésnek tűnik.

Persze igyekszik az ember, mert szereti a játékot, de néha alig várom, hogy legyen legalább 2 nap olyan, amikor lerázok minden eventet. Mint munkahéten a szombat, vasárnap, kicsit más.
    Szeretem én is, ha a vége előtt pár nappal kész az event, mert akkor azért jobb játszani. Élvezni a "semmittevést" :)

Szerencsére nincs röpi most, így halmozom a trágyát. Persze képtelenség lesz sokszor használni, mert nem lehet nagyon ólazni most. Biztosan az egekben lesz az ára. Várom, hogy 10ezer fölé menjen :D

-BombadilToma-, maszilva, nyuszi63 és 4 más kedveli ezt.
  10. eraboszi1976

eraboszi1976 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Gondolkodás nélkül kihagyom ezt az eventet! Inkább gazdaköri feladatokat csinálok! Aki elkezdi azoknak sok szerencsét hozzá.

milanzs kedveli ezt.
  11. Wellwisher

Szia!

Természetesen mindenkinek szíve joga ezt tenni.
    Viszont ha még a döntésed nem végleges, akkor biztatlak, hogy kezdd el az eventet.
    Ha nem történik változtatás, akkor abbahagyni könnyebb, mint bepótolni a hiányzó időt.
    De ha lesz változás és el sem kezdted az eventet, akkor esetleg lemaradsz valamiről.

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Pár perc és el lehet kezdeni a gaz termelést... :music:
    Még lövésem sincs mi lesz a hónap végén :wuerg: de játszom, mert játszani jó;)

SzilvaG, nyuszika215, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Emő/Wellwi kedves! :)
    Jól megfontoltam, pro és kontra, mivel nem megyek augusztusban nyaralni, így veletek tartok :D:inlove::inlove:.
    Még nem volt időm összeállítani a segédletemet, de az újraszámolással az első feladatrészhez nekem ezek jöttek ki, kizárólag a felhőhöz szükséges beadandókkal (végig az ezüstökön, és a 4, 7. feladat full):
    [​IMG]08.01./14:00. - 08.11./22:00
    10 nap!
    Üvegtálszilvakörtecseresznyealmagyümölcs kehely I.
    csak fehőigösszesen34 15006073056359
    csak fehőigkelyhek26 55004720413
    csak fehőigfeladatba6 70001353015059
    Sok sikert az eventhez mindenkinek! :D:inlove::inlove:

*** Üvegtál és körte javítva! Bocsánat!

Utoljára szerkesztett: 1.8.19
    jólóbarát, PalMa, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  14. Wellwisher

Kedves Játékosok!

Az event online.
    Egy ki és belépést követően kezdjetek hozzá a munkálatoknak.

Szórakoztató és sikeres eventezést kívánunk.

A Farmerama csapata

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm az összesítést! ezen az úton indulok... aztán majd kiderül, vagy beborul;)

Katka54 és genka53 kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia :)
    Igazad van.
    Én úgy döntöttem elolvasom a változásokat -gondolom az eventismertetőben benne lesznek-, már ha lesznek egyáltalán és amennyiben számomra pozitívvá vált elkezdem, ha nem simán kihagyom az eventet.

Ribiszke, HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!
    Szerintem a felhőig a feladatba 7600 kell.
    Négyes feladat arany és gyémántot beleszámoltad?
    üdv.

Gio és genka53 kedveli ezt.
  18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

genka53 kedveli ezt.
  19. Wellwisher

genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Mostanában nem sók időm van:sleepy: de belevágok mert a dekor gyorsító kell ,:) a másik 3 részt majd meglátom.o_O
    Közben rájötem hogy kell a focisat is játszani;)xD szóval addig együtt fut.;):pxD

nyuszika215, Katka54, Sanyat és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.