Gyümölcspiac csevegőtopik

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 1.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nem biztos, hogy bekerülnek, példa rá a paratölgy, amit event nyereményként kaptunk, nem is
    cserélhető, meg sem lehet venni, igaz nem is kellett eddig sehova, most legalább beszórhatjuk, egész jó értéke van

hűha, boka007, kissme6 és 6 más kedveli ezt.
  2. z2856

z2856 Fórumprofi

Mert a fák adnak felröppenőt, aminek jóval magasabb az értéke, mint a fatermésnek és ezt is be lehet váltani érmére, amin fát vehetsz. Lehet, hogy csak a felröppenőből ki lehet váltani a fákat és/vagy a vegyesboltos cuccokat. Én teleraktam mindent fával. A raktárkészletet vagy kiárusítom vagy ülök rajta a topig vagy beváltom az új fákra, majd még meglátom mennyi felröppenő jön.

csoki és béke: z2856

kissme6, Melan, Leho69 és 7 más kedveli ezt.
  3. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok :)
    Azt hiszem, hogy első körben (véletlenül)nem egészen jó helyre nyomtam be a segítő szándékomat...

Az alábbiak élnek:
    Igyekszem segíteni minden játékostársamnak...
    Lehet letölteni bárkinek az alábbi megadott címről a legújabb excel táblázatomat.
    Magamnak készítettem ezt az excel táblázatot, de másoknak is segítséget nyújthat.
    Szívesen megosztom bárkivel a nekem is segítséget nyújtó, excel táblázatot.
    A csodagyümölcs-ös eventhez kapcsolódik az alábbi excel táblázat.
    Aki tudja..., használja :)

Az excel táblázat letölthető a saját gépetekre innen:

http://members.chello.hu/g.kalna/csodagyumolcs.xls

Utoljára szerkesztett: 4.7.16
    hűha, dagaz70, Melan és 15 más kedveli ezt.
  4. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Jó kis event lesz, de azt hiányolom, hogy a bahás faterméseket kihagyták. Ott is van egy csomó felhalmozódva.:(

dagaz70, Mikulás48, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szerintem annak is találnak helyet hamarosan ;)

Melan, Mikulás48, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  6. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Nálam is, és szerintem minden RÉGI a kezdetek óta játszó játékosnál tele van a batyu a bahás fákkal is...
    Mi okozhat gondot abban, hogy egy fa termése bahás avagy nem bahás? Számomra ez felfoghatatlan...

Miután a piacon is össze-vissza vannak keverve ráadásul még a növényekkel is... :)

úgy legyen... jó nagy pozitivítást látok ebben a válasz(od)ban... merítek is erőt belőle :)

Utoljára szerkesztett: 4.7.16
    Mikulás48, Peszi2, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm hm ... a piacon nincsenek összekeverve ;) Először a farmos majd a szigetes dolgok jönnek ;)
    Az eszedbe sem jutott hogy lesz esetleg bahás színezetben egy ilyen event ? esetleg pont ennek a második felvonása ;)

Melan, Peszi2, Gio és 5 más kedveli ezt.
  8. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Nem éppen... a növények alatt először jönnek növények, majd jönnek(közben) fatermések, majd ÚJRA növények és újra mindenféle fatermések és össze/vissza van az egész növény és fatermés keverve a piacon...
    Neked ez fel sem tűnt eddig? :)
    Akkor visszavonom a korábbi hozzászólásomnak azt a részét, hogy erőt merítek... stb.:)

Nekem semmi sem jutott eszembe csak az a kupi, ami a piacon a növények címszó alatt található :)

BölcsCsibe, Gio, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Ha ez a variációd csak feleannyira jön be mint az erdélyi hérics munkásságod, akkor is nagyot kaszálhatsz;)xD:inlove:
    Én elsőre 1-1 fa és az egyebekre koncentrálok, aztán majd meglátom mennyire jönnek a felröppenők ( gondolom alig-alig ) aszerint szemezgetek. Csak szólj, melyikből lesz neked több száz, én ráállok a másikra :pxD

Magdusnéne, Melan, Mikulás48 és 9 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Iboly54
    Majd az event végén elmondom , melyik fát választottam . :p:inlove:

Mikulás48, Peszi2 és iboly54 kedveli ezt.
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

xD és abba belegondoltál már mennyit teafilter bukunk a mostani aratással:music: mindenhol a sok fa, jó lett volna mindkettő felröppenő egyszerre:pxDxD

maszilva, Peszi2 és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ne is mond . :oops::cry:

iboly54, Leho69 és Peszi2 kedveli ezt.
  13. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Ez a csodaakármi olyan mint a fúró, egyik sem reppen.

hűha és Leho69 kedveli ezt.
  14. ordog1973

ordog1973 Törekvő

VALAKIK!

Elkezdődött már az event, mert nálam nem jelenik meg ki-be léptem, de semmi

15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is learattam már 1 területet,rengeteg felröpit láttam, de egy sem ment a pajtába.Merjek továbbiakban aratni? Valami hiba történt !?

Gio és kovacstne kedveli ezt.
  16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Egyik sem landolt a pajtámban!

hűha, iboly54 és Gio kedveli ezt.
  17. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia!
    Fatermések között nézted?
    Három terület farmos teli fával és kb egyik szigetni 68 csodagyümölcsöt adott. Ezzel se megyünk Mekkáig. :D

Leho69, Peszi2, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia, nem jelenik meg nálam sem a csikon, ahol a többi felröpi, de a faterméseknél megtalálod.
    Mindenütt fák 151 csodagyümi, mondjuk a baha karcsún adta, de jó ez így is :)

hűha, kissme6, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nálam sincs felröpi 3 területről :-( Most mi lehet?

kissme6, Leho69 és magdi06 kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Kész vagyok az eventtel, 2 garnitúra új fa bevasalva, a többi már csak ráadás lesz.
    Kénytelen voltam reggel learatni a fáimat, kellettek a teafilterek, hogy meglegyen a felhőm is.

kissme6, Mikulás48, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.