Gyümölcspiac csevegőtopik

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 1.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De ne úgy számold hanem hogy mennyiért mennyi érmét kapsz. Az egy érmésnél 8 érméért 270.000 kell beadni a 8 érmésnél meg csak 224.000-t.

Agnesasszony, beus1021, mermeze50 és 20 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Kukori,

Ha jól számoltam, akkor mindent kiváltva a vegyes nyereményekből, és 4 db új fa mindegyikből, 184 érme.

Ha a kis csomagot adjuk be, akkor kell 184 szint, ez 71,024,000 pajtaértékű gyümi.
    Ha közepes csomagot, akkor kell 62 szint, ez 24,156,000 pajtaértékű gyümi.
    Ha nagy csomagot, akkor 23 szint, ez 10,819,200 pajtaértékű gyümi.

A nagy csomag egyértelműen a legolcsóbb:)

Sikeres gyűjtögetést Mindenkinek!

3. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Azt megtaláltam az ismertetőben, hogy az új fák mindegyike aratáskor 160 TP-ot ad, de mennyi lesz az új fatermések pajtaértéke?

Peszi2, HéricsBáró, Gio és 4 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Szia. Hol számoltál 184 érmét? Én csak 64-et számoltam
    Igen, az se jó.

kissme6, genka53, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Neked a te pénztárcád a fontos, vagy a BP-é, vagy az enyém?
    Úgy kell számolni, hogy az 1 érmésnél az első érme 20000, míg a 8 érmésnél 224000/8=28000 csp/érme!
    Bakker! Te kirabolod saját magad (a pajtád)! Utána meg nézel szét, hogy átvertek.
    Minél több nyolc érméset csinálsz annál többe fog kerülni.
    Tehát ha kell pl. 80 érme Neked akkor kezd az átlagárakat számolgatni, mert ha nem akkorát buksz, mint egy agyalágyult bukkméker.
    Én számolni mindig tudtam, és remélem, hogy az a Jóságos Fenti hagyja, hogy örökké tudjak is.

Utoljára szerkesztett: 1.7.16
    északiboszi, Amateur*, kissme6 és 13 más kedveli ezt.
  6. Melan

Melan Fórum admirálisa

40 db érme 1-1 új fa ha mindből akarok, tehát 4 db új fa mindegyik fajtából 160 db érme, a vegyes bolt meg 24 érme.

genka53, meszimarsi, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  7. Drótakadály

Drótakadály Aktív író

2-2 fa és a vegyesből csillag, szupitáp + az aranybanán kiváltása a cél.
    Több ilyen event is lehetne.

csio70, Peszi2, Gio és 3 más kedveli ezt.
  8. Ananke

Ananke Fórumelemző

Teljesen odavagyok, hogy ebből az eventből kimaradok!:sleepy: Nagyon megtetszett, de nem leszek gépközelbe:oops:

Feca29 és Gio kedveli ezt.
  9. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,
    Nekem elég más jött ki, és egyre magasabb szinten vagy a kis csomaggal annál drágább lesz a csomag. De ez elég egyszerűen is kijön.
    A kis csomagnál minden 8 db érme 32000 pajtaértékű gyümölcs, mert 4000-el nő minden szint.

A nagy csomagnál 8 db érme 22400 plusz az előző szinthez képest, egy idő után nagyon éles lesz a különbség.

De nekem már az elején is drágább a kis csomag. 8 db érme a kis csomagokból nálam 272,000 gyümi, 8 érme 1 db nagy csomagból 224,000.

genka53, Peszi2, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Abszolút igazad van. A 8 érmés 8. sorát érdemes kiváltani az 1 és a 3 érmés első 2 sorával! ~380ezer helyett alig 200ezer. Sőt még a következő 2 sorral is lehet spórolni párezret, a 8 érmés 7. sorához képest... tehát aki tényleg csak a minimumot akarja, vagy nem áll túl jól figyeljen az elején!

Peszi2, Gio, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Abszolút igazad van. A 8 érmés 8. sorát érdemes kiváltani az 1 és a 3 érmés első 2 sorával! ~380ezer helyett alig 200ezer. Sőt még a következő 2 sorral is lehet spórolni párezret, a 8 érmés 7. sorához képest... tehát aki tényleg csak a minimumot akarja, vagy nem áll túl jól figyeljen az elején!

missuzy_53 és bindi5454 kedveli ezt.
  12. kukori80

Nem győztél meg mert Te átlagolsz én meg csak a kasszánál fizetendőt nézem. xD De majd biztos jönnek a matekosok és elmagyarázzák. ;)
    Jaaa, Te 4 fát számoltál én meg csak egyet mindegyikből.Utána már mindenki annyit vált ki amennyit szeretne.

bündihugi, kissme6, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  13. H-Anita

H-Anita Aktív író

Sziasztok! Gyorsan összeadogattam a dolgokat, két kör fa és a vegyesbolt felvásárlása 4.657.500 CSP értékbe fog kerülni, ha a Cocakocánál áruljuk a gyümölcseinket.
    (A táblázatban a NAGY résznél, a 8-as és a 10-es sort félre írták, helyesen 380800, illetve 425600)

Egyébként az event tetszetős, végre nem zsákbamacska! :p

kissme6, genka53, csio70 és 11 más kedveli ezt.
  14. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok

Én azért ettől egy picit komolyabb eventre számoltam .
    Természetesen megcsinálom az új fák miatt , de más haszna nem igazán van

15. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Melan:) A 4 új fa kerül 40 érmébe,a vegyes az 24,így összesen 64 érme kell.:)

16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szinte biztos, hogy lesz hozzá egy jóóóó erős gazdaköri.:)

17. Melan

Melan Fórum admirálisa

Gondoltam nekem annyi belefér:D 20 milliós pajtát szedtem gyorsan össze a gyümikből, úgyhogy elfér:)

Matekos elvezetést fent megtalálodxDxD

Most tovább gondoltam az első 8 érmét, és kiszámoltam 16 db érmére.
    16 db érme kis csomagból 800,000 érték
    16 db érték 2 db nagy csomagból 470,400 érték

Továbbra sem vagyok meggyőzve arról, hogy ne nagy csomagot vegyek:)

Szia,

Látom nagyon félreérthető voltam, 4 db-t fogok kiváltani minden új fából, így az 16 db új fa, az 160 érme, plusz a vegyes 24 érme.:)

Majd ha meg felnövök és sok csillagom lesz, akkor az új fákat be is tudom majd tenni a füvészkertbe:D:D

misómasa, genka53, Mikulás48 és 14 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

14 évesen tartottam az első matek korrepetálást pénzért.
    13 évesen előadást tartottam matek tanároknak a Bólyai-féle geometriából.

északiboszi, Lejlocska, Amateur* és 16 más kedveli ezt.
  19. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok! A bahás gyümi beszámít-e?

bindi5454 kedveli ezt.
  20. H-Anita

H-Anita Aktív író

De ő mindegyik új fából 4 db-ot szeretne. Tehát 16 új fát. Ami 160 + 24 = 184 érme! :D

Szia! Az ismertetőben írják, hogy csak farmos fatermések játszanak!

Márpedig kukori80 elgondolása a kifizetődőbb!

genka53, Mikulás48, Gio és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.