Gyümölcspiac csevegőtopik

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 1.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fanny_Farm

Fanny_Farm Utánpótlás-írogató

Event befejezve.... Az új fákból 5-5 db beszerezve + az összes extra.

hűha, csopke1, Feca29 és 3 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Nállam is kész az event...4 új fa..és a többi vegyes... 1 nap alatt két eventet fejeztem bexD..délelőtt a teás..délután a fás..

hűha, kissme6, alpha58 és 11 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Gratulálok, akkor most pihenjél, a kapát add oda az uradnak csütörtökig. ;):)

szellorozsa, Peszi2, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
  4. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Imike 91-nek üzenem nincs jelentősége hányadik szinten vagy. Te döntöd el melyik kofánál szeded össze az X db számú fát mondjuk 4*10 az 4 db különböző fa. Ezt annyiszor teszed amennyit szeretnél iletve a pajta készleted engedi. Én megengedhettem magamnak a 4*5 db-ot , a felröpik kiegészítésével a vegyesben kiváltottam a többi ajándékot. Én a drágán árúsító nagysasasszonynál vásároltam csak a resztlikért mentem az olcsó kofákhoz.

szellorozsa kedveli ezt.
  5. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Imádom az ilyen eventeket :inlove::inlove::inlove:

kovacstne, alpha58, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  6. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv!
    Az event befejezve, az új fákból kettő is. Biztos ami-ami biztos!
    A teásnál az utolsó, -a paszuly - bent maradt, sajna....

A bolti cuccokat is jó lenne, ha többször is vehetnénk, nem csak a fákat... Az arany banánból bevásárolnék, az bizti...

Hajrá mindenkinek...

Hegyivadasz71

hűha, Mikulás48, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Akiket eddig olvastam, 3x v 4x minimum kiváltották és mennyien nem írták le:p továbbá a Te készletedre is áhítozok ám;):inlove:
    Mint írtam, ha lesz még lehetőségem én sem hagyom kihasználatlanul, a felröppentyűk arányában, némi kis toldással lesz még 1-2 fa nekem is;):music:

hűha, Melan, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én nem szánom piacra . Pajta csp-ben jól néz ki.:p
    Ha 10 ezer felett lesz darabja , talán eladom. ;)

kissme6, Melan, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Szia Báró uram. Én még azért sopánkodok hogy váltsak-e ki többet mert valahogy úgy értettem hogy ezek majd egy eventbe fognak kelleni. Nem akarok senki félrevezetni ha rosszul emlékszem, de majd Te mindjárt helyreraksz mint tudósító.xD

hűha, kissme6, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Már helyreraktalak a Gangon ;)

-kaktuszable-, szellorozsa, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  11. Borostyán

Borostyán Törekvő

Romokban heverek! Melyiket érdemes megcsinálni? Kiszámolta már valaki? :cry:

hűha és szellorozsa kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Én is így hallottam, de remélem az még odébb lesz:music: addig meg ellátom őket minden fontos tápanyaggal;)

szellorozsa, Peszi2, Melan és 3 más kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Új fákat még a végén veszek, addig összegyűjtöm a "röpigyümit", azt kipótolom és meglátom, hogy hány db-t veszek még- szerintem 4-5 db elég, többet nem áldozok rá, maradjon a pajtában is rendesen.

Melan, alpha58, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  14. imike911

imike911 Fórum hercege

Próbáltam egy kicsit erőltetni az agyamat. És mi lenne, ha mondjuk azt mondanám, hogy ha a beadandó érték pl. Beadandóx , akkor

(Beadandó1 - 16000) / 4000 = szint1
    (Beadandó2 - 61200) / 10800 = szint2
    (Beadandó3 - 201600) / 22400 = szint3
    ...... képletekkel kiszámíthatjuk, hogy az egyes sorokban melyik szinten vagyunk. Persze ez csak annak lenne érdekes, aki a 20. szint fölött is csinálja.
    Szerintetek?

szellorozsa kedveli ezt.
  15. knédi

knédi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Végre valami, amit én is is sip-sup könnyűszerrel meg tudtam csinálni :) A teánál sajna 10 felröpi híján bukott a mutatvány, majd cserenapkor beszerzem a hiányzó kitehetőt :(

szellorozsa kedveli ezt.
  16. kukori80

17. MosdatlanLábakErdeje

MosdatlanLábakErdeje Aktív író

Sziasztok!
    Nna jó volt ez az event... kb 5 perc alatt kész voltam, hacsak nem akarok még egy rakat fát... nade majd a végén a felröpiből ami még jön.

alpha58, szellorozsa, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  18. monika6767

monika6767 Törekvő

IMÁÁÁÁÁDOM!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Megcsináltam már vagy 6x, de még mindig rengeteg fám van beadandóba!!!!

Nekem tetszik!

kissme6, kovacstne, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  19. Borostyán

Borostyán Törekvő

kissme6, szellorozsa, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Még a felröppenőknél maradva jutott eszembe pár dolog. Igaz, nem a gyümölcsös felröppenőhöz, hanem még inkább az előző eventek felröppenő problémájához - mivel ez is egy event csevegő remélem maradhat a komment.

Szóval az utóbbi időben eléggé megszaporodtak a felröppenős panaszok, és talán jogosan, talán nem. Ami tény, az utóbbi időben két event is volt, ahol a felröppenő kicsit soknak tűnt. A Szorgos segítőknél ugye lecsökkent az event 5 napra, ellenben felröpit ugyannyit kértek, illetve a mostani Teázós eventnél, nem volt csak 3 terület, de a felröppenő szükséglet nem csökkent le. Elég sok panasz volt, hogy nem sikerült befejezni, ugye sokan még a játék abbahagyását is fontolgatják. Szerintem nem ez lehet a BP célja, és nem is az hogy mostantól minden eventet csak szupertrágyával lehessen befejezni, nullapercezéssel, vagy valós pénzzel. Lehet naiv vagyok, de ezzel tényleg azt érnék el hogy a játékosok száma csökken, és nem gondolom, hogy ez lenne az érdekük.

Viszont lehet, hogy némi plusz taktikára, gondolkodásra szeretnék serkenteni a gazdákat, hát nálam sikerült elérni:D Amire jutottam, megosztom, hátha segit a következő eventeknél, ezért is nem akarom megvárni az új event csevegőt, mert addig is lehet már dolgozni rajta.

Az egyik része, ami hasznos lehet, amire már Imi (lukimi, kapálda51) is utalt ugye a nemesités. A nemesités nem csak a nullapercezéshez hasznos, hanem csak szimplán érés idő csökkentéshez is. Amit Imi is említett például az articsóka. Az már egy elég hosszú érésidejű növény, és ha megvan a Koránérő termés, akkor vízzel és trágyával már 11 óra 37 perc alatt érik, és napi 2x aratva jó eséllyel hozza a szükséges felröppenő mennyiséget Legenda és magas kupák mellett. Neki például most a Teás eventnél is bevált.

Ami problémás lehet az a trágya, mert event alatt nagyon drága, viszont ha nem 1x1-n termeljük, hanem 2x2-n, akkor máris nem lesz annyira elérhetetlen a trágya mennyiség sem. Veszítünk terméshozamot, viszont nyerünk felreppenőtxD Szerintem nem mindegy, hogy mogyorót vagy rózsát vetünk;)

És akkor a nemesitést kicsit tovább gondolva jutottam el néhány más ötlethez, amit a következő eventnél majd kipróbálok, és ez pedig az alkimista érésidő csökkentő termékek, a nemesitéssel kombinálva. Gondolom nem vagyok egyedül, hogy sokszor például napközben vagy éjszakára rózsát, vagy pipacsot dobok felröppenő gyűjtéshez, mert olyan kényelmes a 8 óra 38 perces érésidő, pont jól jön ki, viszont felröppenőt nem biztos hogy már olyan jól ad. Milyen jó lenne, ha valami hosszabbat tudnék vetni... pedig nem lehetetlen, nézzük például a mogyorót, 14 órás alapidő szemben a rózsa 10 óra 48 percével.
    Koránérő termés + Mandragórapor, víz + trágya: 8 óra 30 perc, pont mint a rózsa vizezve:) Hátrány kell trágya, viszont felröppenővel várhatóan sokkal jobban jövünk ki. De nézzünk egy másikat:

Szögeletes gabona: Koránérő termés + Csodatinktúra, víz: 8 óra 52 perc, és még trágya sem kell. Viszont van még egy érésidő csökkentő a 3. rekeszben, vagyis 2 Koránérő terméssel már 7 óra 13 perc, akár napi 3x is lehet aratni.

Málna: szintén 2 koránérő termésbónusz, CSAK vizezve 10 óra 33 perc8)

És még lehetne sorolni... A lényeg, hogy a nemesitéssel és az alkimista bónuszokkal nagyon jelentős érésidőt lehet már csökkenteni, és ahogy irtam, nem gondolom hogy a BP célja, hogy teljesen fizetőssé tegye a játékot, vagy csak nullapercezve lehessen haladni, ellenben lehet, hogy szeretne rávenni némi plusz gondolkodásra. Viszont a nemesités és az alkimista termékek ingyen vannak:p

Szóval hajrá, bele lehet vetni magunkat a legmegfelelőbb növény érésidő megtalálásába!:D Remélem ezzel kicsit segithetünk a felröpi hiányon.

knédi, hűha, katimami51 és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.