Gyümölcspiac csevegőtopik

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 1.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillagvirágfarm

csillagvirágfarm Aktív író

Most olvastam végig teljesen,mert eddig időhiányba szenvedtem.Kicsit utánaszámoltam én is a dolgoknak.Mindenki azt nézi melyik csomag mennyi beadandó.Én vegyesen számoltam:20 érmét vettem alapul mindig.Az 1 érmésből 1 feladat,a 3 érmésből 1 feladat,a 8 érmésből 2 feladat.Ezt így csináltam végig.Tehát 1 érmés:1,2,3,4,5,6,7,8 feladatok,3 érmés:1,2,3,4,5,6,7,8 feladatok,8 érmés:1-től 16-ig.Így teljes összeg 4-4 fára:7419200csp.Szerintem így a legolcsóbb.Ha valaki kíváncsi rá le tudom írni 20 érmékként is kiszámolva.

kasperka56, taga1, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  2. Csókos

Csókos Fórum bárója

Ha minden ablak teljesítéséért kapnánk csillagot, az biztos több lenne, mint a kiváltható 10 :)

3. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Nildia a délelőtt írta, hogy gond van a csillagokkal, javítják, és egyelőre ne adjunk be semmit. Azóta nekem megjöttek az elveszett csillagjaim, csak épp azt nem tudom, hogy merjek-e beadni vagy még várjak. Valaki valami új infót tud ezzel kapcsolatban?

Gio, Leho69, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  4. -hanny2-

-hanny2- Járnitanuló

Sziasztok nem tudom jól tettem-e de beadtam és kaptam fát is érte ,vagy 10 perce

Gio és Leho69 kedveli ezt.
  5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre még nem érkezett friss információ azzal kapcsolatban, hogy megfelelően működik-e az event. Egy kis türelmet szeretnénk mindenkitől, egyelőre hanyagoljuk az eventet.

kutyaszálló, emocy91, Gio és 4 más kedveli ezt.
  6. GabiLaci

GabiLaci Járnitanuló

Igen, köszönjük szépen a segítséget és a tájékoztatást. Csak 1 baj van. Az eventóra ketyeg. A mai nap már pontosan 8 órát elvesztettünk, mert senki nem mer semmit csinálni. Szerintem a problémát 8 óra alatt meg kellett volna megnyugtatólag oldani.
    Azért várunk, talán reggelre - újabb 8-10 óra - teljesen megoldódik a probléma.

kovacstne kedveli ezt.
  7. |Tamás|

Szia!

Ezek mind tények amiket leírtál, de letudod termelni minden gond nélkül, az event ablaktól függetlenül azt, amit be szeretnél majd adni. Miután jelezzük hogy minden rendben van 100% biztossággal, akkor bruttó 10 perc alatt végig csinálható az event. Nem az a típusú event van, hogy szükség van a folyamatos beadásra, hogy tovább tudj lépni. Ennek függvényében, holnap délután 2 óra, még elég távol van, párszor letud ketyegni az a bruttó 10 perc.
    ( Elnézést ha 15 percbe telik, most akartam bedobni én is, de nem merem még úgy sem hogy mod vagyok.) Dolgoznak a hiba javításán, Türelem. Amennyiben szeretnéd, add be, szerencséd van megkapod, ha nincs akkor sajnáljuk, kompenzációt nem tudunk adni, hisz jeleztük hogy ne adjatok be.

taga1, Mikulás48, Melan és 14 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Az ilyen jellegű eventeknél nincs ablakonként csillag. Nem is volt régebben sem. De nézzük másként a dolgokat:
    4 ablak fa és matricával csillaggal együtt 7 másik. Ha kivesszük a csillagot 6 ablak marad. Tehát legfeljebb 10 csillagot kapnál.
    Van egy fás gazdaköri, ami újraindítható. Egy csillagot nem ad.

Szia!
    Hát még a holnapután du. 2 óra, milyen messze van!
    Nem tudom, hogy a szabid vagy mi miatt, de már tegnap is ezt írtad.

Mikulás48, Cyra65, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  9. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

A holnapután 2 óra még messzebb :)

10. ezazt

ezazt Járnitanuló

Sziasztok !
    Kedves Tamás, nem tudom miért írtad a holnap 14 órát, de szerintem holnapután /07.07./ fejeződik be az event !!!
    Na szépen írtuk többen is ugyanezt :D

_Cygnus_, Leho69, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  11. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Én előbb gyorsan beadtam, utána olvastam, de biztos, hogy megkaptam a fákat és a pörgetéseket, és úgy gondolom, hogy a csillagokat és a banánokat is. (bár azokat nem néztem meg előtte)

_Cygnus_ és osztrak12 kedveli ezt.
  12. |Tamás|

csopke1, _Cygnus_, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Köszönöm, valóban holnap után, azaz csütörtökön. Ez már egyéni probléma, kelek mint a gép a telefonra, azt sem tudom milyen nap van.... Szabim majd csak hónap végén lesz, addig még valahogy ki kell bírnom

taga1, bindi5454, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  14. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Na, jelentem alássan, készen vagyok, minden új fából beszereztem 4-4 db-ot, valamint az összes vegyest. Elégedett vagyok, többet nem adok be, a pajtám elég rendesen lefogyott. 120 érméig a 8-as, nagy csomagot töltöttem, utána átálltam a közepesre, adtam be 51 érméig, a maradékot a legkisebb csomagból egyesével - pajtaérték szempontjából így volt számomra a legoptimálisabb. A csodagyümölcs szerintem csak szimbólum, nem ér semmit, ha arra várok, nem lenne semmim a nyereményekből. Sok sikert mindenkinek!

csopke1, blani06, Feca29 és 10 más kedveli ezt.
  15. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szórtam be gyümiket, rendesen megkaptam az érméket,be is tudtam váltani

bindi5454, _Cygnus_, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  16. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!
    Szerintem meg azért a csodagyümi sem rossz.Beváltva azért 400csp értékben kevesebb fatermést kell beadni.Kiegészítőnek mindenképpen jó.Eddig 96000csp-vel kevesebb fatermést adtam be és holnaputánig tuti gyűjtöm,mert mintha a fogam húznák úgy adom be a gyümölcsöket. :music:Ha meg nem adod be event végén nem igazán sok csp-t kapsz érte.:) Leho69 !Akartam növelni a csodagyümi készletedet,de sajnos nem tudtam:music:

Utoljára szerkesztett: 5.7.16
    taga1, csopke1, Leho69 és 8 más kedveli ezt.
  17. szkg0804

szkg0804 Utánpótlás-írogató

Baromira könnyen el tudod venni az ember kedvét a játéktól. Nem vagyok egy sértődős liba, de ez most betalált. Miért bánnám meg? 10 nap alatt minden fám (50 fajta, min. 1 mindenből kint van) 400 termést hoz. Van egy-kettő ugyan, amire szükségem van a Gazdakörhöz, abból többet is termesztek, de nem is adtam be belőle egy darabot sem.

bindi5454 és osztrak12 kedveli ezt.
  18. Leho69

Pl. azért, mert ezen új fák gyümölcsei két évig nem fognak kelleni sehova. Már most tucatjával vannak a piacon.
    De nem akartalak megbántani. Csak jó felkészülni arra (lelkileg), hogy lehet nem fognak érni semmit. De az is lehet, hogy sokat.
    (Parafa, hársfa eventküldetésből került a farmokra nem tudom már mikor olyan régen történt).

19. szkg0804

szkg0804 Utánpótlás-írogató

Pontosan ezért vettem belőlük csak egyet. Ha a felröpikből még összejön, lesz még egy, de már túl vagyok azon, hogy bármiből is kettőnél többet szerezzek meg. A játék kezdetekor még azon voltam, mindenből a lehető legtöbbel rendelkezzem, most már azért eljutottam oda, hogy ezt ne így csináljam. (ezt megteszi helyettem a játék, ezért van az, hogy a múltkor is 8 titokzatost összeszedtem egy event alatt, erre 8 sünt kaptam, a hajam tépem, van már vagy 16 sünöm, nem győzöm a gőzösbe dobni vagy cserélni)

kutyaszálló, Peszi2 és Leho69 kedveli ezt.
  20. Leho69

Akkor remélem, csak nem vettem el a kedved. A békatóból is lett valami, kitudja, hová fejlődik a sün? Ne bántsd a hajad a sünök miatt.:) A sárga tojástojónak is fel fog menni az ára, ha ezek a békák még sokat zabálnak.;)
    Jó látni, hogy megfontolt vagy.
    Én is kiváltottam ma 1-1 fát, és egy heti termést már megvettem a piacon. Csak azt tudnám mire lesz jó?!:music:

taga1, Peszi2, szkg0804 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.