Gyümölcspiac csevegőtopik

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 1.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ribizli4

ribizli4 Haladó

Szia!
    Nekem van a farmon 3 db páncélban, nem látom sok értelmét. Rendszeresen kevesebb röpi jön, mint ahol nincs.
    Van egy Pannim páncél nélkül, 7 éves és bearanyozza az életem.

hógyönygy, csopke1, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  2. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia Tamás:)
    Remélem nem érted félre, de ennek a két mondatodnak úgy örülök:) Nem a tartalma miatt, hanem mert a játékos Éned látszik benne:) Sokszor mi játékosok megfeledkezünk róla(pláne ha gond van), hogy a modik is emberek és ugyanúgy játszanak mint mi.
    Kitartást kívánok itt is és az életbe is:)

taga1, csopke1, Peszi2 és 15 más kedveli ezt.
  3. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Lehet hogy egy-két hónapig, esetleg évig nem érnek semmit, de jusson eszedbe a mamutfák esete. Sokan úgy vélték, fölösleges beadni a sok fát egy ilyen semmire nem jó fára, ami ráadásul 2x2-es területet igényel. Bezzeg most sokan visszasírják! Nekem nagyon tetszik ez a fajta lehetőség, mert egy új, különleges fához jutottam. Nem beszélve arról, hogy imádom a fákat! Mindig van kinn szinte az összes területen jó pár, így bőven van-volt fatermésem is. Én nem szoktam nézni, mennyit fognak érni, csak megteszek mindent ami tőlem telik, hogy a farmom díszei legyenek. :)

sziszi1965, Peszi2, maszilva és 19 más kedveli ezt.
  4. BölcsCsibe

BölcsCsibe Junior szaki

Szia! Sajnos nem jól számolsz, A trapéz területe 15+5=20 Leho69 jól irta :) 15+10/2 nem egyenlő 25/2-vel.

Az eventnél még csak a 64 érmés változatot csináltam meg. 1-1 fa és a vegyesek. Most gyűjtöm a csodagyümiket és a végén majd beváltom még valamilyen fára.

sziszi1965, bindi5454, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Bizonyára nagyon sok játékosnak tetszik. Nekem is jobban tetszene, ha pl. a gyümije nem lenne piacképes. Így jobban érdekel a piacon elérhető mennyiség 50 csp körül. Szerintem hamar eljön ez az idő.
    A mamutok pedig nagyon rossz példa. Nálam ők a tojástojókkal egy szinten vannak. Elférnek, nagy a pajtám. Egyszer talán jók lesznek valamire. Csak az irigyli, akinek nincs.

6. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Biztosan hiányzott azon a matematika órán, ahol a műveleti sorrendet tanulták. A szorzás és az osztás magasabb rendű művelet, mint az összeadás és a kivonás. Tehát először mindig a szorzást és az osztást kell elvégezni, természetesen ha a feladat nem tartalmaz ezt megváltoztató zárójelet.

7. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Kívánom a jövőben is aranyozott legyen az életed.

.Eperke73., Peszi2, ribizli4 és 6 más kedveli ezt.
  8. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    megvannak az új fák és a mellékesek:D:D:D:D
    gyűjtöm a csodagyümit,meglátom mire lesz elég:music:
    több fának értelmét nem látom,mivel már lehet őket a piacon is kapni,most még akciós áron8)

Peszi2, bindi5454, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Hagyjátok!
    Valamit kifőzhetett a csodagyümijéből, mert már azt sem tudja kinek válaszol.
    A matek meg főzet nélkül sem mindig egyszerű.

BölcsCsibe, osztrak12, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Van egy füvészkertem és teliraktam új fával :D

Hogy hogy csak veled beszélgetek itt egyfolytában?o_O
    Na mindegy :p
    Rájöttem , hogy te fordított szpihologiát folytatsz :D
    Úgy mint én , le akarsz beszélni mindenkit , hogy fát vegyen , és tied legyen mind. :p
    Imádlak :inlove:

Ez csak vicc volt , nehogy magadra vedd. :p

sziszi1965, csopke1, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  11. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Na,azért nem kell minden fát elharácsolni.Hagyjatok másnak is:D

Peszi2, kutyaszálló, Meellcc és 2 más kedveli ezt.
  12. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Hogy ne mindig csak sírjak, most az örömömet is megosztom veletek, fentiek szerint terveztem, s be is fejeztem! :)
    További kitartást a gyűjtögetőknek, sok örömöt a kereskedőknek!

csopke1, Peszi2, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

szkg0804!
    Ma itt a sértegetések és véletlen sem 1 jó kedvű event nap,de ez nem ma kezdődött.:eek:Ma sokak rúgnak és bizony keményen. Részese voltam ma már én is elég nagy rúgásnak olyantól,akitől nem vártam volna.:eek:Leho viszont neked nagy segítséget adott hsz-ével én úgy látom. :p Képzeld,hogy még 1 fát sem vettem és nem azért,mert nincs miből.:music: Ne csak nézz,láss is alapon gondolkodom. ;):D Ha majd tényleg kell valamely hosszan,akkor CSP-ért veszek párat és sokkal olcsóbban.:DEz az én szerény véleményem.xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 5.7.16
    csopke1, genka53, szkg0804 és 3 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello!
    Minden fából kell szerezni sylvi,ha kell,ha nem! :D Én is ezen alapokon játszok.
    HéricsBáró, nem gond,ha magadban beszélgetsz sem.Volt,hogy a munkámból kifolyólag én is megbeszéltem mindent magammal.Nincs abba semmi különös.. :D ;)

sziszi1965, csopke1, SzilvaG és 7 más kedveli ezt.
  15. .sylvia72.

Így van,ha kell,ha nem,elfér.:)

zsani_apja, SzilvaG, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  16. BBke

BBke Fórumlakó

Sziasztok!

Tetszik az event :) A célom 200 érme, amihez már csak 1 érme kell, és minden fából lesz 5 darabom :)

A vegyesben kiváltottam a banánokat, a szupertrágyát, és a szupertápot. A többire nincs szükségem... talán még a party pörgetést megszerzem.

Mindenkinek sikeres eventezést :)

Peszi2, Gio, kutyaszálló és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Leho69

Szomszédaim, ismerősök elárasztanak. Küldtem nekik növiserkentőt.:D Nem férnél be a napi 20 darabba. Azért kösz.;) Ha adsz akkor kapsz. Ha nem, akkor többet nem adsz!
    Hová lett a jó csini logód? Kérjük vissza! Vagy készülsz valami kaméleonos eventre?

Peszi2, _Cygnus_, Gio és 3 más kedveli ezt.
  18. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Igazad van,mert én a 15-öt is hozzáadtam és teljeset osztottam 2-vel.:cry:Most mai nap után már nem nézek utána,holnap meg már valószínűleg úgy lelépek innen,hogy vissza sem nézem.:music:Sőt,azt is letagadom,hogy valaha Farmerama-val játszottam 76-os szintig.:p:wuerg: Itt újaknak vagy párhónaposoknak helye csak ideig-óráig van. Tűrtem,de van 1 határ nálam,amit nem engedek senki ismeretlen ki tudja kiknek átlépni,mert nekem a gerincem ehhez talán még egyenes és szeretném ha az is maradna,mikor emberek szemébe nézek vagy értük, érdekükben dolgozom.>:( Neked kitartást és további sok siker élményt kívánok.;)Köszi,hogy szóltál.SziaxDxD

19. BBke

BBke Fórumlakó

Szia!

Javítani szeretnélek, ha nem haragszol. Nem holnap délután 2 óra, hanem holnap után délután 2 óra :)

20. .sylvia72.

1x volt Budán kutyavásár:DPont azt?Nem lesz jó nyári?Pedig már akartam szólni a kedves varrónőmnek,de ha azt kéritek visszarakom ami volt:)

kutyaszálló, Peszi2 és Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.