Gyümölcspiac csevegőtopik

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 1.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tündérke2007

tündérke2007 Járnitanuló

Énekem csak,2 sejemakác,1 galagonya,1 tamariszkusz,1 barátcserjeés a vegyes ből mindent.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  2. szer-etet

szer-etet Utánpótlás-írogató

Már Nildia (vagy bocsi, ha nem jól emlékszem a nevére) azt írta, megnézte és a kimutatást is beillesztette, hogy,
    a három fából 4-et a selyemakácból 3-at kaptam, amit a hibák észlelése című fórumon jeleztem reggel. Az ellenőrző panelen
    azt látta ami a valóságban történt, de a valóság fáj, mert hiányzik 1 akácfám. Egyébként már túltettem magam, rajta.
    Üdvözlettel: szer-etet (ill. most nem annyira).

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Akkor nem tudom, én holnap reggel fogok beadni, remélem addigra jól fog működni minden.

bindi5454, _Cygnus_ és Ivibaba54 kedveli ezt.
  4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia szer-etet!

Tegyünk végre pontot az ügyre, parancsolj, a tények fehéren feketén : magad is ellenőrizhetsz mindent :

Amit bedobtál :
    - 13 sor 8 érmés : 13x8=104 érme
    - 22 sor 3 érmés : 22x3=66 érme

Összesen 170 érmet szereztél!!!!!

Amit kiváltottál :
    - csillag : 5 érme
    - banán : 5 érme
    - party pörgetés : 3 érme
    - szupertáp : 4 érme
    - kupon : 3 érme

Ezek összesen 20 érmét vittek el : TÉNY
    Maradt 150 érmed - ebből sehogyan sem lesz 16 fa 160 éremért......

Bármennyire is fájó ez neked, ahogy hangoztatod is, a tények azt igazolják, nem váltottál ki 4x4 fát - nem is lett volna elegendő érmed hozzá.

Mint írtam, mindent magad is ellenőrizhetsz : a kiváltásaidat, azok mennyi érmet is emésztettek fel, és azt is, pontosan melyik fokozatnál tartasz a bedobásnál - így láthatod, mennyit is dobtál be valójában.

Az event megfelelően működik, a beváltás megfelelően működik, persze más lapra tartozik, hogy a megfelelő működésel te nem vagy megelégedve jelen esetben.

Soha senkinek nem adunk valótlan adatot, csupán azt, amit az adatlapja rögzít - az adatlapnak pedig a tapasztalatok alapján jobban lehet hinni, mint az emlékezetben.

taga1, Leho69, kutyaszálló és még 1 ember kedveli ezt.
  5. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Gyümölcsök elkeltek így Event befejezve :)
    Köszönöm Melan fórumtársnak megoldását. (Fázis 1-ig megcsinálva 1 db fák) :)

Gratulálok akik befejezték és kitartást akik még csinálják :)

Üdv: DRAGON86

Leho69, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  6. taga1

taga1 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Sajnos másként alakult a napom és csak most tudtam belépni a játékba. Igéretemhez híven hozom a csodagyümölcs db számát. Összesen a négy aratásból 484 db gyümi jött össze. A szupertáp, az AB, és a csillag kiváltása történt meg, a fennmaradó 7 db gyümi hatalmas összege már a party pöri kiváltásába ment. A szupertáp a legkisebb kereskedőnél, az AB és a csillag a középsőnél került kiváltásra. Nem bánom, hogy így kivártam, mert ezek a jutalmak nekem teljesen ingyen lettek. 2 db fám váltottam ki mind a négyből (bár indulónak csak 1-1 akartam), a fák a legnagyobb kereskedőnél lettek kiváltva, na volt is szép áruk. További jó játékot mindenkinek és szerencsés beváltását, ha még vannak csodagyümik.

_Cygnus_ és ördög0 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.