Gyümölcspiac csevegőtopik

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 1.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Gyümölcsevegő
    Annyit számoltatok már , hogy azt még nem is számoltátok ki , hogy feladatonként hány darab gyümi kell:p

kukori80, Meellcc, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  2. taga1

taga1 Fórum biztosa

Nagyon jó, pont úgyan ezt számolgattam én is, és azt hiszem maradok is ennél.

Peszi2, Gio, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  3. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,
    Látom akkor sok fára lenne lehetőséged, majd győzzed kitenni őket a füvészkertbe:)

Ha jön esetleg egy jobb gazdaköri feladat az új fákra, akkor talán piaci ára is jó lehet. Máskülönben sok értelme nem lesz, mert sok ember tudja megszerezni.

Nincs mit, már meg van 7 meg 8 új fára is, ha valakinek kell szóljon:D

Báró Uram úgy érti gondolom, hogy minden egyes különböző gyümölcsbőlxDxD egy gyümölcsre számolva az túl egyszerű:p:D

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Báró Uram, naaa azt számold ki magadnak. xDxDxDNekem már zsong az agyam a számoktól, ma már pihenőpályára is tettem. :)

5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Hát mert senki nem tudja, mit őrizgetsz a pajtádban :D én még azzal sem voltam tisztában, hogy én mit őrizgetek...komolyan meglepődtem, hogy mennyi cuccom van, kb. a felére számítottam...

-kaktuszable-, Peszi2, Gio és 3 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Én meg azért gondoltam hogy 1 helyett 4-et váltok ki mert a kis hátsó agyamba befurakodott egy gondolat: "relatíve könnyen kapjuk " és a gazdakörijébe sokat fognak kérni úgyhogy maradok a 4 kiváltásnál.

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm ... Hm ... nem emlékszem a paratölgyhöz volt / van állandó gazdaköri ? Csábító az a négy .... de azt hiszem részemről az lesz a maximum ;)

8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Melan
    Minden egyes gyümölcsből a 3 feladatot .:p
    Aztán keverve vegyesen. :D:inlove:

9. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ezért gondoltam én is a 4 fára:) Nem kerül sokba még az sem, viszont már lehet vele haladni, ha bedobnak egy gazdakörit rá. Nem tudom, mit törpöltek ki az új fákra, gazdaköri, eventbe kérik, stb. de csalódás lenne, ha csak úgy állnának maguknak a pajtában.

Szép a grafikájuk meg minden, de azért jó lenne, ha valami hasznuk is lenne, még akkor is ha relative ingyen kapjuk őket, FA nélkül;):)

Meellcc, -kaktuszable-, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Ahhoz nem volt, de nem jelenti azt hogy ehhez nem lesz. Félbehagyták a réni tenyésztését is, azóta szegény ott punnyad magában. Nem akarok senkit rábeszélni hogy mennyit váltson ki, mindenki annyit váltson ki amennyit gondol vagy a pajtája enged.

Meellcc, -kaktuszable-, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

Részemről 1 óra múlva megy ki az összes xxl. A röpik napi 2x aratással összejönnek vasárnap estig. Akkor xxl be, 20 órás ki és várom a kezdést. Nnnna ez az event tetszik, tuti nem lesz panasza senkinek! 1-1 fát szerintem még egy viszonylag kis farmon is ki lehet váltani, de most át is megyek szétnézni a kisebb farmokon, ott mi lapul a pajtában...

Remélem lesz bahás változata is az eventnek, mert ott vagyok csak igazán fullon...

jolanda1948, -kaktuszable-, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Nem akarok belekotyogni de nem baj hogy csak hétfőn indul az event?

Meellcc, kissme6, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  13. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ez csak természetes, én is pont így gondoltam:music: Aztán majd nézek nagyokat amikor elfüstöl a gépem az excel alattxDxD

Pajtától függően én is törekednék többet kiváltani ha lehet, és mondjuk nem csak 1-1 db-t, hogy mutatóban legyen a farmon. Lehet rosszul gondolom, de én számitok valami gazdakörire, mostanában amúgy is próbálják frissiteni a gazdakört, hogy a frisebb farmoknak is legyen lehetősége csillagokat szerezni, úgyhogy én gazdakörire számitok. Aztán majd jól nem így lesz:p

kissme6, -kaktuszable-, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Igaz ;) mivel a tophoz én KisMiska vagyok .... így bátran fogom osztogatni a gyümit ... majd még megálmodom mennyi lesz az annyi :) vannak itt jó kis taktikai számítások:)

15. jolanda1948

jolanda1948 Fórumprofi

Köszönöm nektek a sok matekolást ,örömmel fogom használni.Kérdésem lenne.fa termések vagy gyümölcsöt lehet beadni.
    A cukorjuhar beadható? Előre is köszi a választ.Sziasztok

Meellcc, Peszi2 és Mikulás48 kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia. Minden farmos fatermés beadható. A bahás nem.

17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Végig szaladtam a faterméseken,kb 10 millió csp értékű fát be tudok áldozni.Viszont 3 fánál többet nem váltok ki.Általában az új fákból ha van 3 db,elég hamar lezavarom vele a gazdakörit. Utána meg semmire sem kell, legalább is nem sűrűn van bedobálós event,inkább kapálós,amit csinálok ugyan,de nem a kedvencem.

18. nyuszika215

Nem, mert addig még összehozok némi fatermést...és csak naponta 2x kell aratnom! Végül is mindegy, hogy a maradék röpi, az esti szegfű-aratás után talán 50 db, miből jön össze és mikorra, de ha kezdésig fák vannak kint, napi 2x aratva, kevesebbet kell beáldoznom a pajtakészletemből
    Mindig mondom, a lustaság fél egészség!;) A spórolás meg háromnegyed:D Nem mintha topos ambícióim lennének, de szeretem, ha nem üres a pajta, tehát kirakom az összes xxl fámat- a jobbakat- és kicsit még töltögetem a készleteimet.

Már értem, én itt még a teás maradék röpijére gondoltam, Te meg már a csodaizére... Kevés hiányzik és szívem szerint lezavarnám, de még van 2.5 nap, taktikát váltottam és spejzolok inkább...

Peszi2, Mikulás48, meszimarsi és 2 más kedveli ezt.
  19. 5SiBogyó

5SiBogyó Utánpótlás-írogató

20. kukori80

Igen már értem, Te még a másik eventettel kötötted össze. Akkor hajrá:)
    Köszönjük a táblázatot, nagy kérés lenne 184 érmére is megcsinálni?

Utoljára szerkesztett: 1.7.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.