Visszajelzés Gyümölcspiac eventcsevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A mostani gyümölcspiacról rosszat nem akarok írni, jót meg nem tudok, ezért csak az általam használt taktikát írom le. Semmi extrát nem csináltam. A földek szélén lévő szükséges fák (24 db) maradtak. A fáktól kapott és a szomszédok által küldött csodagyümölcsöket adom csak be. Ha szükséges, akkor egy-egy faterméssel kiegészítem, hogy beadhassam a szükséges értéket. Annyi lesz a FarmPengőm, amennyi. Különösebben nem töröm magam miatta.

heureca3, osztrak12, ulmo12 és 9 más kedveli ezt.
  2. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Nem készülök a TOP-ra így szívesen megváltam a felesleges gyümölcseimtől, de csak a bahamásaktól. A tp miatt vannak kinnt egy egész területen xxl-es fák. Az fp-t beváltottam sima pörgetésekre és nem bántam meg. Mindhárom mitikus állatka ott van a Kertemben, van amelyikből több is. Gyűlt még össze szupertáp és termés bónusz is. Nekem ez így megérte, az utánpótlás pedig újra gyűlik.

bendi1121, heureca3, ulmo12 és 6 más kedveli ezt.
  3. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!

Emlegetitek, hogy csak a felröpiket adjátok be, na én ha csak ezzel jönnék, igencsak semmire se mennék. Beraktam az összes fámat, meggyorsítottam a termést a karnevál-eventen összegyűjtött turbótrágyával és lám, alig jönnek azok a fránya kis almácskák :( szerencsére, a fák elég jól hoznak termést, így az elfekvőkkel össze tudtam gyűjteni 25 FP-t. Ezzel az árudában viszont nagyon kevés dolgot tudok megvenni, egyrészt mert nagyon kevés a kínálat, másrészt az is jó drága, ami van.

Nem csak ez, de az összes (és zsúfolt) event is kizárólag a haszonszerzésről szól, ez érthető is, mert ez Üzlet! Csak az nem esik jól nekem - és ahogy látom a többi játékostársamnak sem -, hogy egyre jobban presszionálnak és ezzel elvész a játék öröme. Ha pedig ez ennyire nyilvánvaló, akkor előbb-utóbb be fog bukni. Vagy ez a cél, mert már túlfejlesztettnek érzi a BP? Ezen a héten is 3 szomszédom került pirosba, pedig meglehetősen magas szinteken játszottak már. Nem tudom, hogy a Fórum Nagyjainak van-e lehetősége a visszajelzések továbbítására, de azért fel kellene hívni a figyelmüket, hogy a kapzsiság ne menjen a játék rovására.

Nyerni és nyerni hagyni, nem pedig nyerészkedni kell!

A karnevál-event ilyen szempontból jó volt, a kosarak kárpótoltak a sok küszködésért, máskor is lehetne hasonló, hogy visszaszerezzük a játékba vetett bizalmat.

heureca3, hekalé, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  4. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Olvasgatva a hozzászólásokat vegyes érzések vannak bennem. Megéri neméri??!! Attól függ ki miért játszik, ill ki hogyan játszik. Nekem az okoz örömet, hogy a lehető legkevesebb valódi pénzért a lehető legtöbbet hozzam ki. Fizetni a munkásokért és a szuper tápért szoktam, ahogy a legtöbben gondolom. Ezért nekem minden olyan event ill feladat megéri, amiért csak termelni kellés cserébe szuper táp, vagy kupon a nyeremény, hisz ezzel tudom csökkenteni a valódi pénzes ráfordításomat. A királynő erre nagyon jó volt, de amit ott megszereztem igyekszem hasznosan felhasználni, de leginkább megtartani félretenni. 2800 szuper táp jó ideig elég lesz közel 4000 farmpengőt pedig nem akarom elszórni. Az én játékstílusomhoz ez az event is segítségemre van, lehet hogy kisebb mértékben de akkor is. 250 farmpengő meglesz a végéig, az 120 szuper táp, vagy 4 3 órás kupon ami 2 napi játékra bőven elég! Tehát kevesebb valódi pénzbe kerül:) Hogy a kb 20 ezer móringa gyümölcs megér e 120 szuper tápot, vagy 4 3 órás kupont ez a kérdés??? Nekem meg!!! 10 nap alatt visszatöltöm, a Baha másra úgysem kell, ráadásul macera sincs vele, napi 1 kattintás és a terület aratva. Egyébként ha nem adnám be mert azt mondom nem éri meg, hogyan szerezhetnék +250 farmpengőt most? Nem szabad összehasonlítani más eventel, hogy a királynő volt hogy dobott egy játékra 18 at is. Igen és akkor? Ebben ennyi a maximum. Szóval ha a móringámat át tudom váltani szuper tápra, vagy kuponra, akkor megéri bármennyit is kell beadni. :) De döntse el mindenki maga, ücsöröghet is a terményen és veheti a jó dolgokat pénzért :) Én szeretem nem a könnyebb utat választani :)

Judabeli, heureca3, ulmo12 és 12 más kedveli ezt.
  5. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!
    Én ott tartok, hogy amit begyűjtök, azt beteszem, kiegészítem 2-300 értékű faterméssel, de mást nem vagyok hajlandó beáldozni.

heureca3, osztrak12, ulmo12 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Zsuzsanna7068

Zsuzsanna7068 Járnitanuló

Sziasztok! A farmárudában lévő felhősorra bármit kirakhatok?

heureca3 és ulmo12 kedveli ezt.
  7. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

szia ! igen

heureca3, ulmo12 és mebajah kedveli ezt.
  8. Macatanya

Macatanya Utánpótlás-írogató

Igazad van minden játékosnak van valamilyen szisztémája ami szerint játszik, esetleg meghallgatja mások javaslatát amit a saját tapasztalatából ad át. Szeretnék én is tanácsot adni ami lehet hogy ismert előtted, de ha nem akkor javaslom próbálkozzál néha. Nekem ez a kertem csak amolyan másodrangú, ide nem szoktam egyáltalán költeni ami bizonyítéka annak hogy anyagi áldozatok nélkül is lehet haladni igaz nem ló halálában. Sok felhőt aktiváltam már az eventek sikeres befejezése révén, ehhez jönnek a kerge kert kirakott kütyüjei , fák, ólak, komfort talaj. Reggelente nagyon nincs ínyemre a macerás kézzel aratás és akkor irány ahol a gazdaköriket kinyithatom annak a középső képregény feladatsora. Az elsőt és harmadikat szoktam csinálni és az esetek 80-90 %-ban a végén a ládás feladatoknál 3 órás arató- vető úgy mindennel azonnal aktiválódik és kezdem az aratást. Előfordul, hogy ép nem arató vetőt ad de akkor más hasznos dologból választhatok. A 2-es feladatsort még nem próbáltam mert ott filmet kell a malomban előállítani és ahhoz elég sok minden kell. A kuponokat összegyűjtögetem az olyan eventekre amiről feltételezem megéri megcsinálni.
    Lehet, cirkalmasan hosszúra sikerült a javaslatom, de örülnék ha sikerül felkelteni az érdeklődésedet és a próbálkozásaidat siker koronázza. További jó játékot.

heureca3, juliannakoczkas, ulmo12 és 3 más kedveli ezt.
  9. Zsuzsanna7068

Zsuzsanna7068 Járnitanuló

Kőszi:)

heureca3 és ulmo12 kedveli ezt.
  10. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Ennél az eventnél radikális változtatást kellene eszközölni.
    Megérős kategóriába semmi kép nem sorolható.Csak a "nincs más ezt csinálom" és esetleg a "máshonnan nem tudom megszerezni"illetve "minden mindegy"kategóriába sorolható. Ha így halad legközelebb nem,hogy 11-12 oldal nem lesz a csevegőben de még lehet csevegőre sem lesz szükség!
    :eek:

HéricsBáró, franyo121, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  11. Fätum

Fätum Fórumőrült

12. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Elolvasgattam a hozzászólásokat, köszönet érte, köszönet a készítőknek a sok táblázatos összefoglalóért. Elég döbbenetesnek tartom, hogy a tavalyihoz képest majdnem duplájára emelték a beadandó mennyiséget.
    Én úgy húztam meg a határt, hogy kb. 50.000 CSP/1 FP értékig adtam be mindhárom oszlopban. Így egyszerű volt a számolás is. Túl sok FP-t nem szereztem vele, de egy kis tartaléknak megfelel.
    Szép estét! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 11.6.17
    Fatther, ljanika6, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az eventcsevegő ismételten megnyitja kapuit.

Tündi100149, Gio, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  14. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!

Hát most melyik kezemet harapjam meg? :wuerg::oops::cry:
    Ma reggel aktiváltam a naptáras 36 órás +1 hozam termesztett növényeknél bónuszt.
    Szóval még holnap estig kitartana, de akkor hogy rakok ki fákat a felröpiért?
    Vajon mennyire kell mostanában farmpengő? Zuhatag már ki van váltva, vajon az új teliholdas területek kiváltásához kell v. nem kell farmpengő?
    Megyek megnézem a pletyiket, hátha van valami info! :p

15. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Szia!

Az én meglátásom az, hogy pont ez az egyetlen event, amiben a felröpik száma nem oszt, nem szoroz...
    Csak legyen tele a pajtád faterméssel ;)

16. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szia, teljesen igazad van ha van elég fatermés a pajtában semmi gond de a csodagyümölcsöt is be lehet adni és aki kitesz 6 terület fát gondolom sokat kap belőle.:),

én lusta vagyok és csak a pajtából fogok adogatni :D

Maszatka47, Sali~*.*, -Mayacska85- és 3 más kedveli ezt.
  17. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Sziasztok! Frangipáni is beadható?

18. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Az előző gyümölcspiac alkalmával az összes fatermés beadható volt.
    Ha nem lesz változás akkor most is!
    Majd élesben meglátjuk, ha elindul az event, úgyis azonnal látni fogjuk, hogy mit enged beadni és mit nem.
    Hamarosan kiderül.

Gio, Maszatka47, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  19. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia! Dettó (én is ma reggel aktiváltam...) :) ne érezd magad egyedül.

Orfanik, Maszatka47, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  20. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Hát igen ha elindul látom én is valóban csak mondjuk 20 órával előtte nem szívesen ültetek olyan fát aminek a termését nem tudom beadni.
    Természetesen köszönöm a segítőkész válaszod :)

Maszatka47 és -.Napocska.- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.