Visszajelzés Gyümölcspiac eventcsevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem tudom hanyadik szinteken vagyok már :cry:

A 8 FP-nél már 550.951 CsP értékben kéne már bedobnom :eek:Hú de eszi kérem szépen :D

kedvenc62, Gio, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  2. Zengineer

Zengineer Fórum-zöldfülű

BackOffice írta:
    Hogy jó hír is legyen mára....

A farmáruda kínálatában a tervezetthez képest nem 10 db XL barkácscuccot kapunk 150 farmpengőért a különleges kínálatban, hanem 10 db 3XL (azaz XXXL) barkácsládát, aminek darabja 1.250 db barkácscuccot tartalmaz.

Ugye, ez jó hír?

brildiko, Gio, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Kérdezd Bekot! Talán tudja a választ.;):)
    Ezt a zenét küldöm mindenkinek aki ismerni vél:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyümölcspiac.15697/#post-774858

Utoljára szerkesztett: 1.11.17
    Fatther, kovacstne és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Csak úgy kíváncsiságból megnéztem, mi történik, ha mindhárom csomagot ugyanannyiszor akarom megvenni. Először 1 FP a kis csomagban a legolcsóbb, aztán a középsőben, végül a nagyban.
    Ha azonban eljutunk oda, hogy minden csomagból 18-szor vásárolunk, itt már az 1 FP a legnagyobb csomagban lesz a legolcsóbb, aztán a kicsiben, végül a középsőben.
    A 20. sorozatban aztán teljesen megfordul a sorrend.
    (Nem vásároltam ennyit, csak megpróbáltam kiszámolni.)
    Nincs is jelentősége, csak érdekelt! :p

ulmo12, Marika312, Gio és 3 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Aloha

Én itt a tartok a következő beadandónál , és ebben a szisztémában haladok szépen felfele :p

1 FP : 107.312 CSP értékben . Ezt megszorzom 8-al az 858.496 lenne

3 FP : 322.682 CSP értékben . Ezt megszorzom 2.6-tal és 832.200 lenne

8 FP : 821.923 CSP értékben

307 FP eddig :D

Maszatka47, kedvenc62, Gio és 2 más kedveli ezt.
  6. leguán61

leguán61 Fórumlakó

sziasztok.beadtam annyi fát hogy 300 pengőt kinyertem.a sziget utolsó darabjáért küzdök.600 pengő.valami tipp?mert 8pengő 700000 beadandóért nagyon sok.

Maszatka47 és kedvenc62 kedveli ezt.
  7. Ananke

Ananke Rutinos

Jó dolga van "apának"xD Ide is küldhetnél fénypostán egy szeletetxDxDxD

8. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Kevés nem??_) 700 000 gyümölcs sok 8 pengóért:)
    A kofák meg akarnak rajtunk gazdagodni_)

Maszatka47 és kedvenc62 kedveli ezt.
  9. leguán61

leguán61 Fórumlakó

:cry::cry:

Maszatka47 kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Hurrá hajrá előre :inlove:
    Aloha Ilus45

Nem 700.000 gyümölcs , hanem 700.000 CsP értékben gyümölcs

Az csak 1577 db Ördögcérna a 444 CsP pajtaértékkel
    Ha meg lebontom a 8 FP-t , akkor 1 Fp-ért 225 db Ördögcérna

taga1 és Maszatka47 kedveli ezt.
  11. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Így gondoltam én is.

12. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Ha jól emlékszem, ezzel a gyümölcspiaccal a múltkor is bajban voltam. :sleepy:
    Valahogy nem tudtam ''kiszámolni'' a ''takarékos'' sorrendet.:oops:
    Aztén itt a fórumon olvastam a megfelelő taktikát,:)....de már elfelejtettem!xD
    Ja!...és még valami!...
    Kaptam ajándékba a szomszédaimtól 12 db csodagyümölcsöt,....és most arattam ,...és egyből lett..+ 3 db!...Így már összesen 15 db-om van! ;)...Haladok ám! xDxDxD

taga1, Fenyvesi1010, bendi1121 és 3 más kedveli ezt.
  13. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Jó van no!!!:)
    A CSP-ét elfelejtettem leírni:):)
    Lusta vagyok nyomkodni a betűket_)

HéricsBáró és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én még nem arattam, az a dilemmám, hogy csodagyümit, vagy a délutáni játék röpijét veszítsem el.:oops: Nem vagyok most döntésre képes, pedig már benn van a koffein adagomxD Tegnapi aratásokból egy se jött:p

kedvenc62, Fenyvesi1010 és długa kedveli ezt.
  15. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, :D:D látom mások is gondban vannak a gyümölcspiaccal. Én tegnap bedobáltam annyit , végre kiváltottam a Zuhatag 2. részét 400 farmpengőért, nem tudom jó ötlet volt-e. :music::music::music: Még most is dobálgatom, sajna egyre többet kér. Van egy olyan érzésem, lehetséges , hogy a Gombaerdőnél ez fog kelleni, ami nem biztos. :music::music: Lehet ezért dobták be a Gyümölcspiacot ? Jó kérdés. :music::music: Még gyűjtöm szorgalmasan, de nem fogom elkölteni. ;););)

Utoljára szerkesztett: 2.11.17
    kedvenc62, Evita-55, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Még nincs semmi részem zuhatagból, ez most valószínűleg így is marad:D Mindenhol olyan sokat kérnek az új területekért, ami meghaladja erőimet;) Így kevesebb területen játszom, majd csak eljutok valameddig:):D

17. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, látod, nekem is csak most sikerült. :music::music: Már meg lett volna a Zuhatag 2. , ha a múltkori Gombaerdő új területre nem használom el az összes kk, másik kk, szupertrágya, szupertáp és sorolhatnám a Farmárudából. . De akkor az kellett. o_Oo_Oo_O Így akkor farmpengőm alig maradt. Most gyűjtöm. ;););) Ne aggódj, aki csinálja, az halad is, és Te is fogsz . :D:D:D

Fatther, Evita-55, taga1 és 2 más kedveli ezt.
  18. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Sziasztok kérlek nézz utána csak 9 -db vörös orchidea magot kaptam köszönöm szépe GazdasszonyID33224951

Fatther kedveli ezt.
  19. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Ez a gyümölcspiac csevegője, inkább a hibatopikba írd, ott hamarabb kapsz választ. De nem lehet, hogy egyet elültettél?

Fatther és taga1 kedveli ezt.
  20. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Valaki vagy megkapja a 10db kezdő mennyiséget vagy nem kap semmit, de olyan, hogy 9db-ot kaptál az kizárt dolog!!!!!
    Egy db magot olyan területre szórtál el amit most hirtelen nem veszel észre.
    Kérlek, hogy alaposan nézd át az összes földben lévő magodat, ott kell lennie valahol.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.