Visszajelzés Győzd le a hőséget! - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 11.6.25, 09:01.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 28.6.25, 07:25.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Felhősor
    KépNévHatásBónusz mértéke HatóidőLezárási időTematikus
    [​IMG]Húsvét 2015Gyorsabb termelés a dekoroknál5%01:0024:00Tematikus
    [​IMG]Hímes tojás festőGyorsabb termelés a dekoroknál10%02:0023:00Tematikus
    [​IMG]Haldorádó 2Gyorsabb termelés a dekoroknál10%01:0016:00Nem tematikus
    [​IMG]GyümölcsbóléGyorsabb termelés a dekoroknál3%01:0022:00Tematikus
    Bónuszlexikon
    Ezzel tudod ellenőrizni, hogy melyik hiányzik.

De szerintem esélytelen levinni napi aratásra. Két naponta viszont veszteséges szerintem (?)

cicimsincs, genka53, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Én nem vagyok múzeumba járós...120 építési tervem van xD farmaranyért soha nem vettem :wuerg:

cili53, cicimsincs, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Az nem zavarna, hogy 2 naponta aratnám ezeket, de az a baj, hogy nagyon nem egyforma a napi nagy aratás.
    pl. egyik nap x milliárd, másnap 30-al kevesebb, harmadnap az elsőhöz viszonyítva 15-el kevesebb és utána kezdődik előről.
    Ha rossz napra esnek ezek a dekorok, akkor annyira nem éri meg.
    Termő területre biztos nem tenném ki, mert nem biztos, hogy eventkezdés napján arathatók.
    Megy egy garnitúra a felhőre, a többi meg lehet a kicsimre.

-ágianyu33-, cicimsincs, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Úgy is ki tudod rakni, hogy eltolod a kirakást és akkor minden nap aratsz párat. Erre még aludni fogok.

cili53, cicimsincs, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Köszi, megtaláltam őket. Tényleg 4 van. Az 5 %-os nem is volt aktív nálam, kiiktattam valamikorxD, amikor még virágos dallamokkal volt teli a farmxD és eventnövény letermelés után a visszarendezésnél kellett az 5 %.
    Na most már nálam is mind a 4 aktív:)

cili53, cicimsincs, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Halihoó!

Szeretem ezt az eventet. Az Itemek mennek a felhőre, a 40ó amúgy sem a kedvencem. Egyébként sem hagyok üresen felhőt.
    Három 24 órás munkásom lesz, ebből kifolyólag 5 órát szánok az eventre. :D Már csak azon múlik, mikor jön el ez az idő.
    Sok sikert, elég jó kis játék ez a rakosgatás.
    Szia!

Szerintem azt a szél elviszi.

PZoli64, Kuzdern, cili53 és 9 más kedveli ezt.
  7. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Ezt elengedem, túl hosszú. Nyár van gyerünk ki a szabadba.
    Jó játékot.

Caccus, inanna11, Mircikecicó és 2 más kedveli ezt.
  8. peter1022

peter1022 Rutinos

Szia,

Mivel minden nap más a megszerezhető TP szorzója, így szerintem nem éri meg. Maximum azoknak, akik nem lépnek be mindennap aratni. Nekik ez kétnaponta aratok verzióban tökéletes lehet. Viszont pozitívum, hogy kis túlzással eventről eventre emelkednek a dekorok TP szorzói, így eljuthatunk oda is, hogy majd naponta arathatunk ennyi TP-t egy dekoron.

Kuzdern, cili53, cicimsincs és 5 más kedveli ezt.
  9. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Sziasztok,

Megerősítést szeretnék kérni :)
    Teljes bevételi bónusz L (gyémánt rekesz 200%) és Növény betakarítási bónusz +3 (rekesz nélkül) működik eventnövényre is, ugye?
    1x1-en vagy komfortba érdemesebb tenni?
    köszönöm szépen :)

cili53, cicimsincs és genka53 kedveli ezt.
  10. Caccus

Caccus Fórum veteránja

szia. Igen működik.

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Ha van %-os bónuszod, akkor a komforton nagyobb termést tudsz elérni, mint a sima földeken. Viszont a hosszabb érésidőt szupertrágyával kell ellensúlyozni. Mivel egyszerre 128 db komfortnál több nem fér ki a farmos területekre, a 24 órás bónusz hatóidejébe beleférő mondjuk 6 aratás nem emészt fel olyan sok szupertrágyát, amit időnként ne engedhetnénk meg magunknak.
    Tételezzük fel, hogy van 2 db +100%-os bónusszal, és 6 aratással számolva a különbség:
    1x1-es területekről 7 db jön le egy aratással (2 alap + 4 a +200% miatt +2 a csatni hatása -1 az elültetett mag). 588 db 1x1-en, 6 aratással a hozamod 6x588x7=24696 növény.
    Komfortról 44 db jön le egy aratással (15 alap + 30 a +200% miatt +2 a csatni hatása -3 az elültetett mag). 128 db komforton, plusz a széleken 76 db 1x1-en, 6 aratással a hozamod 6x128x44+6x76x7=36984 növény
    Vagyis minél több %-os bónusszal aratsz, annál jobban megéri a komfortot használni.

Sok sikert :)

fairmike, PZoli64, Kuzdern és 10 más kedveli ezt.
  12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Kértetek moderátori megerősítést arra vonatkozóan, hogy az új ládáért (aminek még mindig várjuk a megnevezését) mi a fizetőeszköz a Strandboltban.
    Hozok egy színes képet, így Mindenkinek egyértelmű lesz: 80 db Napernyővirágért tudunk egy ládát kiváltani.
    upload_2025-6-12_13-3-49.png

Bontottam pár ládát a tesztfarmon:

20 láda nyitás 3 alkalommal:

upload_2025-6-12_13-5-16.png upload_2025-6-12_13-5-41.png upload_2025-6-12_13-6-7.png

10 láda nyitása 3 alkalommal:

upload_2025-6-12_13-6-38.png upload_2025-6-12_13-6-58.png upload_2025-6-12_13-7-27.png

50 láda nyitása 2 alkalommal:

upload_2025-6-12_13-8-8.png upload_2025-6-12_13-8-30.png

100 láda nyitása egyben 2 alkalommal:

upload_2025-6-12_13-9-8.png upload_2025-6-12_13-9-37.png

Nyomatékosítom még egyszer a ládanyitások teszt környezetben, teszt farmon történtek.

Sikeres eventet Mindenkinek!

PZoli64, Kuzdern, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  13. Dolphin

Kedves Játékosok!

Megérkezett a Központtól az új láda neve, az ismertető módosítása folyamatban van:

upload_2025-6-12_13-32-20.png

Sikeres eventet Mindenkinek!

PZoli64, Kuzdern, cili53 és 6 más kedveli ezt.
  14. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Győzd le a hőséget! event élő, online!

Egy ki / belépést követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét!

Csak ezt követően indítsátok az aratást a felröppenők miatt, valamint az eventnövény termelést a megadott területeken!

Sikeres játékot kívánunk,
    a Farmerama csapata

Kuzdern, cili53, cicimsincs és 5 más kedveli ezt.
  15. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Köszi a tesztfarmos nyitásokat !

Látva az eredményeket, maradok a malomnál és inkább adok 10 növénnyel és 5 felröpivel többet, de az biztos db. szám lesz.

Talán ha szupertáp vagy szupertrágya lenne a turbó helyett gondolkodnék rajta, de így nem.

-ágianyu33-, PZoli64, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  16. Arrah

Arrah Törzsjátékos

A zoknicsapdáimat nem szedem fel érte mert azt mindennap tudom aratni.Maradt a felhő nálam..

17. chajagi

chajagi Járnitanuló

Kérdeznélek! melyik a növénybetakarítási bónusz, ami +3 növényt ad? Én csak növénybevételit látok????!! :)

cicimsincs kedveli ezt.
  18. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Nekem is csak 1 db van a pajtában. Ugyanolyan bónusz (úgy néz ki), mint bevételi bónusz S, L, csak ez nem foglal rekeszt

cili53, cicimsincs és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Én sem számolgatok, nem is lenne hozzá energiám. Általában minden délután aratom azt az ú.n. nagy aratást. Ahogy írtad, hétről hétre emelkedik a szorzó. Azt várom, hogy naponta tudjunk szintet lépni. :D Most ezt átgondolom és csak holnap futok neki az eventnek. Kettőig dolgozok, remélem estére meglesznek a hozzávalók és majd hétvégén rakosgatom a dominót.

peter1022, vihence, Arrah és 3 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Hááát, lassan gyűlnek az érmék. Ritkán adja a barnát. Mindenhol kihasználom a cseréket, de valahogy nem haladok. Van pár pálya, amit egész jól lehet rakni, azokat ki is rakom. A többinél lerakok 2 db-t és pucolok tovább. Nem sok érme lesz a bolt kifosztásához. :D Viszont a kirakás elég időigényes, meg is untam, majd később folytatom. :D

peter1022, vihence, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.