Visszajelzés Győzd le a hőséget! - event csevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 11.6.25, 09:01.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 28.6.25, 07:25.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nálam nagyon nyögve-nyelősen megy. sokszor próbálom, mire egyszer ott marad. A tábla felőli szín ott marad, ha az kell, de már a másikat nem tudom a helyére passzintani. szünetet tartok, remélem megjavul

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Végre felszaporodtam növényileg. :D

Tenyésztőst meghagyom holnapra, mégsem úgy alakult a délutánom, hogy ide tudjam magam kötözni. :)

-gyöngy-581, vihence, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  3. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Mi a pontos neve a Növény betakarítási bónusznak/rekesz nélkül? Nálam csak rekeszes van./Arany

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Régebbi akciós csomagokban (2021 előtt), még az alábbi feltételekkel volt elérhető.
    upload_2025-6-13_17-13-30.png
    Az akció most is létezik, de már azonnal induló bónuszokat tartalmaz.
    A legutóbbi most kedden ért véget:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szuper-betakarítás-csomag-akció.26395/

További jó játékot!

vihence, PZoli64, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

Jöhet a megérdemelt nyári szünet! :D

vihence, feki13, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  6. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Luminary kedveli ezt.
  7. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Végeztem, és túlteljesítve befejeztem az eventet, pajtatöltögetés! xD
    Üdv. gazdatársak! :)

inanna11, GA-BI-O-Farm és Lenczy kedveli ezt.
  8. bencerancs01

bencerancs01 Járnitanuló

szia, lehet már írták, de a strandlabdánál kell elkezdeni , az elsőt csak oda tudod lerakni.

feki13 kedveli ezt.
  9. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

A panaszládánál nem kaptam választ, de az agyam eldurran: Áruljátok már el, touch-paddal hogyan játszam? Nincs egerem, és nem szándékozom egérrel játszani.

10. betonkocka

betonkocka Junior szaki

kipróbáltam... de nem sikerült... :oops:
    lehet nem vagyok elég kreatív:D

11. Sylja

Sylja Fórumgróf

Sziasztok!
    Nekem sikerült (de nem egy leányálom szórakozni vele, én nagyon lassan haladnék így, ezért maradok az egeremnél 8). )
    Próbálom leírni a lépéseket
    1. A jobb oldalon simítással rámutatok a kiválasztott törölközőnek arra a részére, amelyiket a strandlabdához vagy egy már lerakott törölközőhöz szeretném igazítani - ott jelenik meg a 4 irányba mutató nyíl.
    2. Nyomva tartom a touchpad bal alsó sarkát, másik kézzel a touchpad közepét simítva helyére vonszolom a törölköződarabkát.
    3. A bal sarkot elengedem - megjelennek a szaggatott vonallal jelölt négyzetek, ahová a darabot igazítani lehet.
    4. Középen simítva pozicionálok arra a szaggatott vonallal jelölt négyzetre, ahová szeretném lerakni a törölközőt - a szaggatott vonal helyén megjelenik a minta.
    5. 1 rövid érintéssel rögzítem.
    Így próbáltátok? Kíváncsi vagyok, sikerül-e.

zsani_apja, vihence, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Mindig egérrel játszottam, eszembe sem jutott ezzel a módszerrel szórakozni. De, mindennek eljön az ideje.
    Sylja jobban leírta szavakkal, amit ezúton is köszönök neki:inlove:.
    Hoztam pár képet, nem a legelegánsabbak, de talán egy kis vizuális segítségnek jó lehet. Meg lehet csinálni és aki gyakorlott a touchpadon, biztos sikeresebb is, de én maradok az egérnél.

1. Dupla kattintás a lila oldal felett, kiemelkedik a helyéről.
    2. Anélkül, hogy elengedném a touchpadon a megfelelő helyre vonszolom
    3. A lila felét illesztem a lilához
    4.a. Ebben a pozicióban , amíg nem kattintok rá, hogy fixáljam, változtatni tudom a helyzetét.
    4.b. Ebben a pozicióban , amíg nem kattintok rá, hogy fixáljam, változtatni tudom a helyzetét.
    5. Ha, megfelelőnek találom a helyzetet, akkor finom katt a touchpadra és rögzül a darabka.

Sok sikert és további jó játékot!​

13. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Köszönöm mindenkinek! :inlove:

Luminary kedveli ezt.
  14. zsani_apja

reggelt!
    Ma aztán jól bele húztam az alvásba. :D Délután áll le a mosógép, tiszta törölközőket pakolgatok majd. Persze, ha itthon leszek, mert még az sem biztos. :D

up...
    Benéztem a területre, kiraktam a három adott dominót. Nagyon virgoncok, talán ez jó szó rá, voltak. :D Nem szabad kapkodni, mivel hamar megtalálják a helyüket.

Utoljára szerkesztett: 14.6.25, 07:21
    Swartsch, vihence és cicimsincs kedveli ezt.
  15. Negedi

Negedi Járnitanuló

Szia!
    Hogy lehet 100 ládát egyszerre nyitni? Nem találom a darabszámot sehol.

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha a zöld ''Használom'' gombot megnyomod, akkor jelenik meg a darabszám-választási lehetőség.

cicimsincs kedveli ezt.
  17. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Elképzelésem sincs arról hogy aratásonként 13 db táblából mikor lesz kitéve az 500 db-s egész.

18. betonkocka

betonkocka Junior szaki

köszi

Sejtettem, hogy működik.. de mint jeleztem nem voltam hozzá elég kreatív... szóval maradok az egérnél;)

19. zsani_apja

halihoó!

Van még idő, kb. 2:53 óra
    Már csak azon kell izgulnom, hogy ne hívjon senki. :D

Utoljára szerkesztett: 14.6.25, 10:38
  20. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Szeretem, ezt a kirakós eventet, de most nem vagyok elragadtatva tőle. 490 darabot raktam le eddig, és van 670 érmém.
    Nem igazán adja az érmés szőnyegeket akármit csinálok, hiába cserélgetek, sokszor csak a kötelező 2 - 3 db. teszem le. Így csak lejátszom az 550 db-t. és befejezem. :( :(