Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Na most aztán betelt a pohár. :D ..., helyett a raktáram. ;)

PZoli64, zoldert, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  2. Picuri1959

Picuri1959 Utánpótlás-írogató

Szia! Segítséget szeretnék kérni, mert a Gyopárvölgyben a beérett fákat nem tudom leszüretelni. Válaszodat előre is köszönöm!

3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Betelt a raktárad, azért nem tudod leszedni a fákat.
    Kezdj el a fűrészmalomban alapanyagokat gyártani, ami kell a fák építéséhez.
    Vagy indítsd el az újrahasznosítót, az hasznos, ha mindig megy, mert csak onnan kapsz TP és a megrendelőktől.

hóóvirág, stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

A mai nap elhozza a 8. szintet;)

5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Szerintem nála a fatermés kategória telhetett meg. (A deszka gyártás a fatuskóktól szabadít meg, de ekkor nem leszüretelni, hanem kivágni nem lehet a fát. Az újrahasznosítóba ugyan be lehet adni a faterméseket, de minek. Az leginkább az anyagok tárolása kategóriában segítség. A többi alapanyag pedig farmos cuccokból készül, a gyártás nem csökkenti az alpesi raktár egyik kategóriáját sem.)

A megoldás inkább a megrendelők kiszolgálása és/vagy a jelvény gyártás lenne.

hóóvirág, genka53, stb_farmer és 5 más kedveli ezt.
  6. klariszmama

klariszmama Aktív író

Szia!
    Alapszinten gyümölcsökből lehet a 11000 értéket kirakni! Nagyon - nagyon véletlen esetben fordul elő hogy barackfát is enged- de csak azonnali teljesítéskor. Kiléptél- utánna már csak a termés jön. Hálásan meg kell köszönni, ha ilyen adatik és NEM a Moderátorok után kellene kiabálni. Sok . sok gyümölcsöt kell termelni folyamatosan. További jó játékot és sok fa aratását.

bocsika67 és Puszpang kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Igazad van ebben az esetben persze, a jelvénygyártás a legalapvetőbb dolog, na meg a megrendelők.
    Viszont szerintem lehet elírta, mert kivágni nem tudja, azt nehezen képzelem el, hogy a 900 tárolós fatermése duguld be.

stb_farmer, Goran, Puszpang és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Picuri1959

Picuri1959 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget! Az volt a baj, hogy megtelt a raktár és ez elkerülte a figyelmem!

Puszpang, Samborg és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    A gyopárvölgy hozza a formáját ma is.
    Szerszámok előállítása mostantól X ideig az állatok kategóriából.
    Azért 1-2 állatnév helyett ól szerepel, értékileg (mennyiségileg) viszont ha beadod akkor az állat fogy.
    Ami érdekes hogy a teliholdas állatok elég nagy értékkel futnak. :)

stb_farmer, PZoli64, -ágianyu33- és 6 más kedveli ezt.
  10. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Baromi lassan gyűlnek a fatermések a jelvényekhez... :sleepy:
    Cserébe viszont, ha áthúzzátok a telepített fák felett az egeret, nézhetitek, ahogyan az alpesi szél ringatja a fákat! Viccesnek hangzik, de számomra tök megnyugtató látvány!:D xD

11. -Holdfeny-.

Várom, hogy egyszer megteljen a fatermés tároló:music: De folyamatosan készülnek a jelvények... a megrendelők is viszik... így kevés esély a bedugulásra..:music: mondhatni egyenlőre semmi:wuerg:

12. Goran

Goran Fórum bárója

Innen kezdve az összes Irina a barátom ;):pxD Folytatva a tegnapi sikersztoryt ma reggel is adott egy cukrot amit azonnal visszaforgattam, és mivel utána is adott eggyet,de már kettőt kért - mert minden egyes felhasználásnál eggyel többet kér napon belül - Scarlettnél ismételtem egy kört, úgyhogy ma eddig 5 megrendelőt elégítettem ki, bele is fáradtam egy picit, hehe.

[​IMG] [​IMG]

13. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Szia érdeklődnék hogy lehtet a cukrot felhasználni?És ha valaki tud segíteni hogy lehet helyet csinálni a raktárban? Köszönöm a segítséget.

14. Goran

Goran Fórum bárója

Szia, ott a cukor alatt látsz egy számlálót zöld alapon, az mutatja mennyi van és mennyi kell az újraindításhoz. A lényeg, hogy előbb ki kell szolgalni mindenkit, majd amikor már a megrendelőnek csak kipipált ablaka maradt rákattintasz erre a zöld mezőre és bead egy újabb rendelési kört, majd újraindul a számláló.

stb_farmer, Puszpang, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  15. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nekem még nem volt szerencsém cukorkához, pedig tudnám értékelni.
    A fa raktáram folyamatosan megtelik, ezért barack fát ültetek megszóróm növekedés serkentővel és 29 perc alatt beérik.

16. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Szia!
    A meggyfa rúnáinak kiváltása után érésidő 3 óra 3 perc, érték 137. Én a 3. fázisban megszórom fatermést növelő almával, így egy fa összesen a 3 érési fázisban ad 33 termést, mely 4.290 értéket képez.

stb_farmer, Puszpang, Kata_rzis és 2 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Szerencsés csillagzat alatt áll a farmod;)

18. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Köszönöm.

19. -Holdfeny-.

Szia!

Gyorsan gyűlik így a jelvényhez való;) Az időmhöz mérten és is teszek rá gyorsítót...:music: de a barackok nem mindig kapnak max adagot... a háztartási-gyereknevelési event sokszor mindig háttérbe szorítja az aratás időt...:music:

20. 660526

660526 Fórum ismerője

Fedor megrendelőnek virágzó ágat kell beadnom, honnan tudom azt beszerezni?