Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Igen, ez a fűrészmolnár.
    Én általában hajtass fát kapok ajándékba.
    Már várom, mikor kapok instafát vagy édes cserét.

2. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Vannak a játékban furcsaságok! 3 fát - meggy, barack, fenyő teljesen felfejlesztettem, minden rúna kiváltva, a bükkből az utolsó kettő hiányzik, de itt meg is kellett állnom. Jelvényt tudnék gyártani, de mivel az utolsó rúnához Arborista 2 jelvény kell, ezt viszont csak a 9. szinttől lehet előállítani, /
    Arborista jelvény - 2. szint91x Arborista jelvény - 1. szint12500x diófélék/magházasok/
    én pedig csak a 8. szint közepén járok, így be kell húzni a féket. Viszont a 9. szint elérésével nem érkezik új fa, így fogalmam nincs, hogy honnan lesz ennek a rúnának a befejezéséhez 12500 értékű dióféle, amikor ilyen csoportba tartozó fáink nincsenek.

3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A diófélék címszó alatt látható az amerikai bükk;)

4. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Tényleg ! Ezt észre se vettem. Akkor már most növelhetem a kinti bükkfák számát.
    • Jelenleg elérhető kategóriák (későbbiekben bővülhet):
      • Csonthéjas gyümölcsök (pl. sárgabarack, cseresznye)
      • Diófélék (pl. makk)
      • Fenyők (pl. toboz)

5. Sali~*.*

Ha jól értelmezem.
    Arborista jelvény 2. szint, 9. alpesi szint, és 1x Arborista jelvény 2. szint. 12500 x diófélék. Ez majd azért behúzza a féket. Vagy lehet szórni az éréscsökkentőket.;)

Last edited: Dec 20, 2022
  6. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Tegnap meg ma a megrendelő egyáltalán nem adott kulcsot. Eddig minden megrendelésnél kaptam 5-öt. Más is tapasztalt ilyet? Szomorú lennék, ha ez így maradna.

Kuzdern, Puszpang and Sali~*.* like this.
  7. Sali~*.*

Szia!
    Ne szomorkodj. Kulcsot a fák aratásából felröppenőként is lehet gyűjtögetni és a kis kosár alól 2 FA-ért beszerezni.;)

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    A mai program, jelvénygyűjtés... Szintlépés még messze van:music:
    Hajrá! A szorgalom meghozza a gyümölcsét;)

9. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Reggelre mindenhol megteltem és semmi sem megy.
    Törölni nem akarok, bármikor később szükség lehet mindenre.
    Haladás is egyre lassabb.
    Nehezen jönnek a pontok.

10. Sali~*.*

Szia!
    A törléssel én is így vagyok, inkább várok. Ezen a szinten sem egyszerű ATP-t gyűjteni ilyen mennyiségben. A megrendelők is azt kérik, /tmakk/ amiből kevés van. Nem is értem, hogy tudják így kiszagolni. Utoljára mindkét megrendelő. Scarlett még mindig várakozik, egy tételbe 28 db.-t kér. :sleepy: 40 ATP-ért.

Kuzdern, zoldert and Samborg like this.
  11. -Holdfeny-.

Szia! Azt hiszem én még egyet sem kaptam tőlük..., de a fák aratásából azért jön szépen lassan;)
    Nekem még 3105 pont kell... :music: A helyhiány akkor igazán égető, ha a fatároló megtelik... s az átalakítónak még sok idő kell az üresedésig;) De az idő megoldja a dolgokat;)

12. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Egyenlőre az 5. szinten dekkolok. Előbb a fejlesztéseket szeretném megcsinálni a jelvények miatt. Utána kezdődhet a szintnövelés. Addig legalább a megrendelő se kér sokat remélem.Napi egy megrendelést teljesítek. Általában a virágos ágat. :D

13. -Holdfeny-.

lok,
    Szia!

Kiszolgálok minden megrendelőt aki betér a farmomra... pakolom az átalakítót is serényen...:music: csábítanak a felhők;) De a tempóm az olyan lassú, hogy a csiga száguld mellettemxDxDxD:cry:

14. Tothland

Tothland Járnitanuló

Jó napot Kedves Gazdák!

Elméletileg minden fa 0-ik fázisának aratásakor gyújtófát kellene kapni. Eddig sikerült 5 db-ot összegyűjtenem, ami napok óta nem változik, és a pajtában is lenne hely. Csak nálam tapasztalható ez? Várom válaszotokat. Előre is köszönöm.
    Üdv Tothland

15. Dodobá13

Dodobá13 Utánpótlás-írogató

Last edited by moderator: Dec 20, 2022
  16. -Holdfeny-.

Csak akkor kapod meg ha kiültetés után azonnal kivágod a fát:music:

17. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

És mennyi minden az, ami folyamatosan jelentkezik.

Samborg, Sali~*.* and -Holdfeny-. like this.
  18. Sali~*.*

Szia!
    Valamelyiket ezek közül.
    Fatuskók

Én kimondottan örülök ha nem gyújtófát kapok, ami jelen esetben 1 csp.;)
    Értem, hogy tűzgyújtáshoz szükség van rá. A fatuskókat szívesebben hasogatom.
    /átalakítom/

19. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

köszi, hát akkor egyszer meglesz az :D

20. -Holdfeny-.

Egyébként van amihez gyújtófa kell? :eek:
    Én még nem kaptam.. s nem is kellett sehova...8)