Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

biztosan jelezni fogom, ha bele futok vmilyen turpisságba. ami esetleg aggasztó lehet, az az, hogy itt már írták a gazdatársak, hogy tőlük kérte annak ellenére, hogy még nem volt kiváltva. nem tudom, nekem a 9. szintet is sikerült befejeznem úgy, hogy tőlem nem kérték a megrendelők, sőt a 10-ből is 700 ATP már van a mai megrendelőktől, ők sem kérték

hóóvirág, -gyöngy-581, Mica67 és 4 más kedveli ezt.
  2. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Sajnos a mai napom elég rendesen kiesett, de az unokák kárpótoltak.
    A 10-s szinthez már csak 855 ATP hiányzik.
    Közben gyártom a 2.-s szintű Arborista jelvényeket.

stb_farmer, maszilva, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ők mindennél többet jelentenek, elsőbbséget élveznek.;)
    Gyerünk, gyerünk, már nem sok kell.:) Pont átfordultam a 9.-re. Egy 2-s szintű Ajelvénytbő 2-t én is legyártottam.
    Itt már kéri a jelvényhez az amerikai bükköt.
    Sok sikert, jó éjszakát kívánok Mindenkinek.

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szerintetek Irina tudja, hogy holnap nem hétköznap lesz? xD:inlove:xD
    Nem bánnám, ha ismerné a naptárt és neki is karácsonya lenne:);)

5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Ez attól függ, hogy mit értünk haladás alatt. Ha csak a TP csík hízását, akkor nem releváns, hogy melyik fa van kiváltva, mivel az csak a megrendelők kiszolgálásától és az átalakítóból szerzett TP mennyiségtől függ. Ha a játékban való előrelépést, akkor biztos előrébb járnak, akiknél több fa ki van váltva, ill. fejlesztve van. Összességében szerintem a haladás üteme leginkább a ráfordított időtől függ. Talán egy picit a pénztől is - bár enélkül is megoldható -, de a fűrészmolnár vásárlással feloldott gyártói helyek előnyt jelentenek.

Egyébként hasonló még nálam is csak a barack és a meggy van kiváltva, a meggynek minden fejlesztése megvan, a baracknak egy sem és nem is tervezem. A megrendelők eddig tőlem sem kértek más fatermést, az a gyanúm, hogy amíg valami nincs kiváltva, addig nem is fogják. Ahogy néztem, még a két következő területrész feloldásához is csak 1. szintű jelvény kell, szóval ez sem lehet akadály.

Én még csak a 8. szint felénél járok (ami ahhoz képest, hogy csak esténként foglalkozom vele, nem is olyan rossz), a 10. szintig nem is tervezem másik fa megszerzését. Ha a megrendelők netán mégis kérnének a másik két fa terméséből, legfeljebb kihagyom. Továbbra is úgy érzem, hogy hosszú távon nem szeretnék a gyopárossal babrálni, a két felhőig valahogy elküzdöm magam, de egyelőre nincs benne semmi, ami különösebben megfogott volna. Sőt, az időigényessége egyre jobban vissza is tart attól, hogy egyáltalán keresni próbáljak benne bármi pozitív játékélményt.

Mindenesetre, ha netán meggondolnám magam, a fenyőt kihagyom és a bükkfát váltom ki, mert a diófélék a 2. és a 3. szintű jelvények készítéséhez is felhasználhatók, míg a fenyő csak a 2. szintűhez. (Az 1-hez is, de oda ugyebár jó a meggy vagy a barack is.)

stb_farmer, hóóvirág, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  6. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia

Teljes mértékben egyezik a véleményünk. számomra jelenleg csak és kizárólag a csík hízása a mérvadó. egészen a 15. szintig. 73 évesen, sorvadó agysejtekkel nekem már így is elég nagy kihívás összhangban tartani az egészet. a jelenlegi lehetőségekkel a gyopárvölgyben számomra 2 dolog a vonzó. a 2 felhősor. a többit azt nehézségként élem meg, amit le kell küzdenem, hogy elérjem a célom. véleményem szerint azoknak a játékosoknak, akik folyamatosan fejlesztenek, sokkal több munkát kell bele feccelniük a felhők eléréséig, mint nekem. ez a munka persze megtérül majd, ha tovább is játszanak.

Utoljára szerkesztett: 26.12.22
    stb_farmer, maszilva, Anulu73 és 8 más kedveli ezt.
  7. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Ki tudja? Lehet, hogy Szilveszterre bedobják nekünk az első alpesi állatokat, a havasi kecskét, vaddisznót vagy a havasi jetit :inlove:, amelyek lehet, hogy két pofára zabálják majd a bükkmakkot, meg a fenyőtobozt... ;):music:

Egyébként nekem eszembe sem jutott "nem kiváltani" az új fákat. Ettől függetlenül az ünnepek alatt nálam is a barack-meggy kombó a nyerő.

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Ma meg lesz a 10 szint... A bükk teljes fejlesztése... és egy új terület ... és egy új fa;) Ha minden jól megy:inlove:
    Ilyen sok siker sem volt még egy nap alatt... és nem is lesz mostanában;)
    A fatermésekkel valamit kezdeni kell:music: Tehát egy idő után Te is fejleszteni fogsz ezt azt;)
    A játékban az a lényeg, hogy a saját elképzelésed szerint haladj;)

9. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Reggelre elértem a 8. szintet, hála a bőkezű megrendelőknek. Határozott elképzelésem nincs, hogy mit fejlesszek, hogy menjek tovább, csak gyártom a fákat, aratom.Most egyenlőre a 9.-et szeretném, várom az új területet.

Sali~*.*, nagymami2 és Kuzdern kedveli ezt.
  10. mzsuzsa0406

mzsuzsa0406 Járnitanuló

Sziasztok!
    Tudnátok segíteni, hogy miért nem tudok meggyfát előállítani. Mind a három szükséges anyag megvan hozzá, ki vannak pipálva és mégsem. Sárgabarackot minden gond nélkül gyártom. Az is lehet hogy az olvasásnál valami elkerülte a figyelmemet, hogy kell még valami "előzmény" hozzá, de nem találok ilyent.
    Előre is köszönöm:)

11. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Ki kell váltanod a hozzáférést.
    Ácsműhely, gyártói jelvények, arborista jelvény 1 előállítása, majd a cseresznyefáknál beadni.

stb_farmer, Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  12. mzsuzsa0406

mzsuzsa0406 Járnitanuló

Köszönöm:)

13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Valami csoda folytán elértem a 7. szintet . :inlove:

hóóvirág, maszilva, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Gratulálok!

Mai első siker begyűjtve;) Mind a 4 kiváltott fa maxra fejlesztve;) s van még néhány eltapsolni való jelvény a raktárba...
    De előbb el kell érnem a 10 szintet...:music: bő egy- két óra múlva remélem meg lesz!:p

15. zoldert

Szia!
    Gratulálok!
    60 pont hiányzik a 10.-k szinthez ami remélhetőleg hamarosan meg lesz.
    Már nagyon várom.

hóóvirág, maszilva, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Az átalakító úgy döntött ma nem lesz meg a 10 szint:music: 110 pont hiányzik...-.-
    No sebaj... addig gyűjtöm a fa terméseket;)
    A 10. szint jelentős dolgokat hoz;) :inlove:

17. zoldert

stb_farmer, hóóvirág, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Gratulálok!

Kíváncsian várom, hogy az új terület nagyságon milyen fa kombináció lesz a nyerő;)

19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    3 terület meggy és 7 terület barackkal gazdálkodom...megrendelők letudva, és 2 jelvény legyártva ;)
    Ez fér bele a napomba így az ünnepek alattxD

stb_farmer, hóóvirág, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  20. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

Gratulálok :)

nagy gratuláció Neked is, sikeres csíkvadászatot :)

ez azért van, hogy minden napra jusson sikerélmény, gondold el, ha ma 3 lenne. akkor ha holnap ,,csak,, 2, az már rosszabb lenne, mint a mai

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.12.22
    Kuzdern, zoldert és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.