Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Az mit jelent hogy maxra fejlesztve? A meggyfából cseresznye?

PZoli64, milanzs, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

óóóó én meg azt hittem simán szivat a rendszer;):music::p De belátom igazad van!:inlove:
    Az adott szinten- esetemben a 9 szintem a meggyfához 4 fejlesztés tartozik... de ez még nem cseresznye!

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Esetleg konyakos meggy. :D ;)
    Szia!

Napok óta tele van a zöld üzemanyag tárolóm. Az nem olyan gáz, igaz?

maszilva, PZoli64, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én is kérek belőle ha jutna esetleg:D:inlove::inlove::inlove:

HéricsBáró és PZoli64 kedveli ezt.
  5. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sztem ez jó választás, én is ezzel a kombóval vittem végig egészen a 10-es kezdetéig, ott váltottam 8 meggy + 6 barackra, de azóta vhogy nyikorog a szekér :)

stb_farmer, zoldert, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Az lenne a csoda ha kiürülne;)

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Azért nekem elég volt tele pakolnom. Nem panasznak írom, csak, mint élő munkás embernek, ennyire futotta. :D

PZoli64, -Holdfeny-. és milanzs kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

A munkád gyümölcse sokáig fog tartani;)

9. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!
    Nálam is nyikorog rendesen. Miután ma többször is törölnöm kellett valamit az anyagraktárból, hogy az elkészült cuccokat be tudjam gyűjteni (közben új fákat sem tudtam készíteni, mert hol ez, hol az hiányzott hozzá, amit a rendszer visszatartott) - hosszas vacillálás után kiváltottam a bükköt. Mivel a fatuskókból általában az 1 gyakori + 5 alapfaanyag kombót készítem, elég sok gyakori faanyag összegyűlt, amit sajnáltam törölni vagy az átalakítóba pakolni.

Na majd kiderül, hogy mennyire volt jó döntés. Mindenesetre a megrendelőket előtte kiszolgáltam, hogy legfeljebb csak holnap kérjenek a bükkből.

Akiknél már az összes fa ki van váltva, mi a tapasztalatuk arra nézve, hogy milyen arányban kérik a megrendelők a faterméseket?

Valamint kérdezném azoktól, akik már teljesen felfejlesztették a bükkfát, hogy a legutolsó "Növeli az alpesi fa növekedését" rúna konkrétan milyen hatást jelent?

stb_farmer, zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.
  10. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    arra keresem a választ, a megrendelők fukarabbak vagy bőkezűbbek-e abban az esetben, ha nem csak barackot és meggyet kapnak (nálam csak azt kérik) hanem a másik két fa termését is kérik. tegnap óta pontosan jegyzem az ATP gyarapodást, külön bontva megrendelőkre és az átalakítóra. 7 nap elteltével összegzem, elosztom 7-el, így megkapom a napi átlagot. jó volna, ha lenne olyan vállalkozó szellemű gazda a többterményes kiszolgálók közül, aki szintén elvégezné ezt a számítást, így választ kapnánk arra, van-e különbség.

11. -gyöngy-581

Benne vagyok, csinálom veled, ha elfogadsz partnernek ebben :D
    Engem is érdekel.
    Tehát indulás holnap? Vagy megvárod amíg átlépek én is a 10. szintre (feltételezem, hogy ez bekövetkezik holnap)

stb_farmer, HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
  12. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia,sziasztok
    sztem az arányok ,,belövésével,, van a gond nálam. ez a 8 meggy 6 barack nem a jó megoldás. 1 pillanatig én is eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha kiváltanám a bükköt..... de aztán úgy megijedtem ettől a gondolattól, hogy 2 órán keresztül be se néztem a gyopárvölgybe. egyet azért biztosan tudok. ha a 2. felhősort is megszerzem, az biztos, hogy pár napig még bottal sem fogom megpiszkálni a gyopárost :)

Utoljára szerkesztett: 26.12.22
    stb_farmer, hóóvirág, Kata_rzis és 3 más kedveli ezt.
  13. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia :)) örülök, hogy beszállsz a buliba
    ahogy akarod, én naponta jegyzem az adatokat, aztán majd egyeztetünk, mikortól meddig szedjük ki az adatokat átlagolásra

stb_farmer, Sali~*.*, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  14. farmerogirl

Ha gondoljátok, szívesen beszállok én is, a harmadik verzióval, azaz 3 kiváltott fával, a 8 szinten.

Egyébként szerintem nem a kiváltott fák számától, hanem inkább a megrendelések teljesítésétől (vagy nem teljesítésétől) függ az egyes megrendelők megrendeléseinek száma, a gyümölcs igény és a kapott TP mennyisége.

stb_farmer, hóóvirág, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia :)
    Gyere csak csináld velünk Te is, szeretettel várunk.:D
    Egyébként valószínűleg igazad van a feltevésedben. Nekem mind a négy fám kivan váltva, de nem szándékozom többet kiváltani, ha csak rá nem kényszerít a játék.
    Bár bízom benne, hogy a fák szintje is közrejátszik a kapott tp-ben és erre vagyok kíváncsi. (=ezt szeretném bizonyítani, vagy cáfolni, ha sikerül)

HéricsBáró, Kuzdern és farmerogirl kedveli ezt.
  16. jani975

jani975 Fórumszaki

Sziasztok!
    Ha egy fa teljesen beért, miért nem tudom kivágni? A körben mindegyik ikon képe szürke. Többször frissítettem F5-tel és újraindítottam is de semmi nem változik. A meggy és a bükk délután óta nem törölhető, csak a helyet foglalja másik fától.

17. farmerogirl

Majd ezt is meglátjuk. Bár szerintem nem. Nálam a barackfa egyáltalán nincs fejlesztve, a meggy fullosra, a bükknél az első rúnát váltottam ki. Ahogy a meggyet fejlesztgettem, én semmi változásra nem lettem figyelmes, sem a kért mennyiségeket, sem a kapott tp-t illetően. Persze, fel nem jegyeztem, de így rémlik. (Ha neked a bükk megvan teljesen, mondd már meg légyszi, mint jelent az, hogy "növeli az alpesi fa növekedését"? Ezt egyszerűen nem tudom megfejteni, a leírásban pedig nincs kifejtve.)
    Nézd meg a fatuskó raktárod, szerintem az telt meg.

stb_farmer, PZoli64, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Sajnos nálam sincsen fejlesztve a bükk.

stb_farmer, HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
  19. farmerogirl

Köszi, hát, valaki majd csak elárulja. :)

Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Éppen most néztem végig ez az egyetlen fa aminek a fejlesztésének neki sem álltam eddig még :oops: és nem is terveztem a fejlesztését, csak majd egyszer, ha tetszik ez az egész annyira, hogy láttom értelmét.
    Jelenleg a felhőket szeretném kivenni és más célom nincsen a játékkal.

HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.