Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Hidd el én sem!:) Különbözőek vagyunk, akár a játékunk és ez így jó.;)
    Szia!
    Gratulálok! Csak így tovább.;)

koko.54, Sali~*.*.*, Puszpang és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok! Hasznos felhő;) A meggy a leghasznosabb fa... de barack nélkül nem működik... A többiből csak a bükk érdekes mert kell a jelvényhez... Fenyő és Ansu barack nálam is csak mutatóba van!

Kicsit más.... nézegettem a krémes dekorokat...:music: spórolósra sikerültek... vagy valamit nem látok?:eek:o_O

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sajnálom, hogy, ha Te felületesen olvastad el amit írtam: "A tervem a következő lesz barack és meggy megy ki a területre" ezt írtam és nem értem, hogy miért kötöszködsz velem?
    A krémnél kiakadtam én is, el is kerekítettem egy picit. Nagyon nem ilyenre számítottam. Igen erősen bevételcentrikusra sikerült sajnos ez az akció. Remélem jön valaki aki a különlegesbe, vagy a fejlődésibe leírja, hogy ő mit lát jónak ezekben a csomagokban, mert én nem sok jót látok és tartok tőle, hogy valamit nem vettem észre. No egyébként nem bánom, mert helyem sincsen ahová kirakjam és több marad másra a nyugdíjamból.

koko.54 és PZoli64 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Nem kötözködésnek..:oops: inkább megerősítésnek írtam...:music: Valami hasonlót tervezek én is. Csak az egerem néha mást gondol:wuerg:

5. Sali~*.*

Szia!
    Áthoztalak ide, esetleg más is tapasztalt hasonlót?

koko.54, Sali~*.*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Nálam rendben átvették a reggeli rendelést... Bár nem nagyon értékelték a fáradozást, mert cukorkát nem kaptam:wuerg:

7. Sali~*.*

Az enyémek túl falánkok. Az egyik 28 a másik 14 alpesi vörösfenyő tobozát kérné. 20 és 40 ATP-ért cserébe. Azért azt hozzáteszem, hogy ma már kaptak.

koko.54, Sali~*.*.*, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Nálam bármit kérnek kapnak:wuerg: Néha morgolódva a smucigságuk miatt... vagy inkább a telhetetlenségük okán...:music: Bezzeg a felreppenőt nem kérik tucatszám...;) Azt adnám neki szívesen!:p

9. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Szia!
    Igen minden fát kiváltottam és fullra van fejlesztve.
    Ezen kívül van 6 darab 1-es és 6 darab 2-es arborista jelvényem.
    Most pihi van mert a fákat nem tudom aratni csak ahogy a megrendelők fogyasztják a termést. Legközelebb 7 óra múlva jönnek.
    De az utóbbi időben nagyon fukarok a cukorkával, így nem igen lehet duplázni.
    A 9. szinten vagyok, de elvileg már 2 napja elkellett volna érnem a 10. szintet, de az átalakító nem nagyon akar Tp-ét adni.
    Hét órakor tudom aratni az átalakítót, kíváncsi vagyok, hogy most mit ad.

stb_farmer, koko.54, nagymami2 és 6 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Jól mondod, azt nem kérik, mert akkor talán nem telne be olyan hamar a tárolási kapacitás. Lehet törölni a nehezen megszerzett dolgokat. Legalább lehetne beadni valahová. Előbb-utóbb én is odaadom, mivel csak igy telik a ATP csíkom. Csak kicsit megvárakoztatom őket, érezzék a törődést.;)
    Köszönöm, hogy megosztottad. Te valamit nagyon tudsz, amit én nem.
    Nekem még volna mit fejleszteni, de nem bírom "szusszal". Drukkolok nagyon, hogy azt kapd, amire vágysz!;)

koko.54, Sali~*.*.*, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Nem is értem, miért nem lehet fejleszteni a tárolási kapacitást a többszörösére ennél a résznél...:music:
    Minden reggel törléssel kezdek, mert kulcsot nem szeretnék veszíteni... ez így bosszantó!

12. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Mert kellett a hely az üzemanyag tartályoknak.

koko.54, farmerogirl, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

No aztán azt mi az ördögre használjuk? Nálam is tele van... de alig fogy:music:

14. Sali~*.*

Vannak még visszásságok.
    Kellet?! Persze lehet betárolni, jó pénzért.
    Mást sem értek.
    Ha már összekötötték a pajtánkat akkor miért nem a farmos PÉ-n számol a Gyomárosban? Értékcsökkent lesz a árunk a liftezés következtében? :music: Ez kinek jó?
    Úgy gondolom, ha ez a Gyopáros, önálló játékként indult volna, biztosan nem lett volna hosszú életű!

koko.54, Anulu73, farmerogirl és 8 más kedveli ezt.
  15. Kincső52

Kincső52 Haladó

Szia! Köszönöm a válaszodat, de nálam semmilyen csúszka nem jelenik a faanyagok készítésénél, illetve ami megjelenik lefelé és felfelé mutató nyilak, azok szürkék, nem használhatók. A készítéshez választhatok a kétféle fatuskó közül, de csak egyfélét készíthetek belőlük.

koko.54 kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Szia!
    Erről lenne szó.
    Jobbra fent a csuszka beállítása érték szerint, lent mutatja, hogy a beállított értékhez milyen lehetséges faanyagot kaphatunk.

koko.54, Sali~*.*.*, PZoli64 és 5 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Mit tapasztalsz? Mit értesz azon, hogy nem lehet kiszolgálni? Leírnád a problémádat egy picit bővebben?

stb_farmer, koko.54, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  18. piros53

piros53 Fórumlakó

szia szeretném kérdezni hogy a tárolási kapacitást kiváltom akkor az végleg marad vagy meghatározott ideig

19. Sali~*.*

Szia!
    Konkrétan hol szeretnéd kiváltani? Mert van ahol csak meghatározott szintlépéssel növelhető, van hol nem növelhető...

koko.54, Sali~*.*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  20. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    azt hiszem sikerült úgy belőnöm a 32 órás átalakítót, hogy 3 egymást követő napon tudom aratni.de az is lehet, már régebb óta így csinálom, csak most vettem észre.:)

koko.54, farmerogirl, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.