Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Elárulod, hogy hogyan csináltad? Hogy sikerült ennyire lerövidítened?

koko.54, Kuzdern és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. Kincső52

Kincső52 Haladó

Köszönöm! Fogalmam sem volt róla, hogy ezzel a csúszkával kell beállítani.

koko.54, Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

3 átalakítóval könnyű ám bűvészkedni:p a 3* 40 órás lenne a tökéletes számomra... de egyszerűen nincs annyi bepakolni valóm:wuerg:

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szívesen!;) Mikor olvastalak mindjárt gondoltam, azért hoztam a képet hozzá.:)

koko.54, Sali~*.*.*, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  5. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia

persze hogy elárulom. teljesen véletlenül sikeredett így, nem volt benne semmi logisztikai zsenialitás.:)
    kezdem ott, hogy én korán kelő vagyok, hajnali 3-kor már túl vagyok az első kávémon. na szóval :hajnali 3-kor elindítottam a 3 db 32 órás rekeszt. ma lesz a 3. nap, hogy aratni fogom, este 23,30-kor. sztem számolj vissza ma este 23,30-tól 32 órákat, ki kell jönnie annak, amit itt leírok. az igaz, hogy igyekeztem mindig pontosan aratni az átalakítókat. persze pár perc csúszás van, míg újra fel vannak töltve és elindítva az átalakítók. megkérlek, jelezd nekem, hogy ki-e jön úgy, ahogy leírtam, mert ha nem, akkor csodának kellett történnie :)
    nekem ez így tökéletesen megfelel, nem kell felkelnem sem(3-kor ,
    már fent vagyok) és folyamatosan dolgoznak az átalakítók.

koko.54, PZoli64, -Holdfeny-. és 3 más kedveli ezt.
  6. milanzs

milanzs Fórumelemző

Túltermelésben vagyok a fákkal... kevés a földterület. 7. szinten vagyok, a raktáramban vannak kész fák... ahogy kivágok egyet, rakom a helyére a következőt... így, hogy tuskók is vannak bőven, fát is tudok termelni elég sokat. A sárgabarack arra jó, hogy mindig van tuskó.

7. -gyöngy-581

Ügyes én hajnali kettőig fent vagyok addig nem nagyon tudok elaludni, tehát nálam ez a módszer nem válik be sajnos xD:cry:xD, de ha működik ebben az intervallumban, akkor működnie kell másik időbeosztással is. Na most én aratom az átalakítót, aztán vigyorgok vagy szomorú vagyok az eredménytől függően, utána azonnal indítom is a másik átalakítást. Lehet, hogy nálam is lecsökkent csak nem figyeltem rá, illetve nem számoltam utána.. nem tudom, de a következőkben majd figyelek az eltelt időre is:D
    Köszi, hogy leírtad a csodát :D

koko.54, nagymami2 és HéricsBáró kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

A pontosság itt csodákra képes;) Nálam sajnos ez nem működik...;) mármint a pontos aratás:oops:
    Próbálok a 32 és 40 órásakkal kombinálni, hogy folyamatosan menjenek az átalakítók...:music: Bár néha tréfából nem Atp-t adnak...:wuerg:

9. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

ahogy írtam, én is teljesen véletlenül vettem észre. amikor elindítottuk a ,,tényfeltáró bizottság,, munkáját, készítettem magamnak egy fapados táblázatot, abba naponta pontosan beírom a napi ATP gyarapodást. ma nézegettem, és ott vettem észre, hogy 2 egymást követő nap is van ATP az átalakítóból, meg még ma is lesz. megmutatom az én szuper táblázatomat:p
    Screenshot_5.jpg

a pontosság olyan tulajdonság, ami képes az embereket az őrületbe kergetni. na nem azt, aki pontos, hanem azt, akinek ezzel együtt kell élnie, (erről a feleségem sokat tudna mesélni)
    tegnap este logisztikai tervet készítettem, hogyan jutok el a szgéptől az ágyamig úgy, hogy a feleségem ne ébredjen fel. maradjunk annyiban, rossz volt a terv. a párom az igyekezetem meg is jutalmazta, de jobb, ha nem írom le, milyen szavakkal kisért el az ágyamig.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.22
    bogisaci60, koko.54, bocsika67 és 8 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

xDxDxD Biztos kedvesen cirógatta a lelked;)
    Apusom sem bírja ha farmhoz - aratáshoz próbálok valamit igazítani:music: Nem is értem miért:music:

11. banfijosti

banfijosti Junior szaki

Szia! Nálam is ez a helyzet, kiírja, hogy" szerver hiba"

koko.54 kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Szia!
    Olvastam ma már, van megoldás. Ha a szerverhibás szöveg fogad. ...leokézom, kilépek a megrendelő ablakból majd azonnal vissza és ilyenkor már ott vannak a teljesítendő beadandók...
    Egy próbát megér? Kérlek írd meg, sikerült-e?:)

13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    350- et akartam venni, de mivel nem engedte, kénytelen voltam elengedni. :D ;)

koko.54, PZoli64, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Ennek a vásárlását már elengedtem...:music:

15. milanzs

milanzs Fórumelemző

Ez a 7. szint elég unalmas... nem történik semmi... még kell fákat ültetni, kivágni egy darabig, mire eljutok a következő szintig, illetve amíg új célt találok....

CsakJucinak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Leszedtem az átalakítókat, ma már jobb volt az arány mert a háromból csak egy nem adott Tp-ét.

17. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Azt tapasztaltam az utóbbi időben, ha belépek a gyopárvölgybe, learatom a fákat, stb. aztán vissza a farmra, akkor a farmon aratások után kapott tp eltűnik. Járt már így valaki?

koko.54 és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Szia!
    Kérlek frissíts egyet, lép be újra a farmra. Ugye minden rendben? Tudnak a hibáról, javítás alatt.;)

koko.54 és Kuzdern kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia!
    Én szerencsére nem jártam így (vannak egyéb hibák is amik nekem kijutottak), de írták többen is, hogy gondjuk van a tp elszámolással is és a farmarannyal is (nem íródik hozzá a már meglévőhöz).
    Ha visszaolvasol szerintem fogsz találni Te is hasonló bejegyzéseket. Azt hiszem javításra szorul ez is, mint sok minden más a Gyopáron :)

HéricsBáró, koko.54 és jucus100 kedveli ezt.
  20. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia
    nálam napok óta nem működik rendesen a számláló, én és mások is jeleztük a ,,hibák-bugok,, topikban