Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia Sali !
    Frissítettem, ki léptem, vissza léptem, de semmi változás. Remélem előbb - utóbb minden rendbe lesz.

koko.54, -gyöngy-581 és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Persze, hogy rendben lesz.:inlove: Nem lehet másképp, a nem-be bele sem merek gondolni. húúúúúúúúúú
    Jegyzetelj, nyomon tudod követni;)

jucus100 és koko.54 kedveli ezt.
  3. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

A következő új fa csak a 13. szinten jön. A 11. szinten a fatermés tárolót fejlesztheted, a 12-en az előállított anyagokét.
    Szerintem erre még a fejlesztők sem tudnának választ adni... :p;)
    Még a legelején számolgattam, hogy a 40 órás átalakítót indítva bukjuk a legnagyobbat. A 8 óráshoz képest 16-szeres TP-t ad(hat), viszont közel 76-szor annyi alapanyagot kell belepakolni. A legideálisabb arány a 24 órásnál van (4-szeres TP a 3,33-szeres cuccért cserébe). A 32 órás is még viszonylag jó, 8-szoros TP, 10,56-szeres értékű holmiért.
    Mindegy, mikor indítod, folyamatosan nem tudod minden nap aratni, legalábbis addig, amíg egy nap 24 órából áll. :) És az indítás előtti aratást ne számold bele, mert az még az előző ciklushoz tartozik.

No, írogatom én is a TP-ket meg a plusz ajándékokat. Azt már így két nap után is biztosra vehetjük, hogy a megrendelők által adott TP mennyiség nem függ sem a kiváltott fáktól, sem a pajtában lévő cucc mennyiségétől, sem az újra indítások számától, igazából semmitől; az úgy van, ahogy a táblázat is tartalmazza. Sőt, a kért mennyiség sem változik, csak a gyümölcs fajta. De ennek sincs köze a raktár tartalmához.

Fedor virágzó ágból mindig 3-at, barackból 32-t, meggyből 7-et, bükkből 8-at kér, Scarlett a gyümölcsök dupláját, az ág helyett 3 borostyánt. (Azt nem tudom, hogy ha egy-két napig nem lennének kiszolgálva, csökkenne-e a megrendelések száma és/vagy a cuccok mennyisége, de gyanítom, hogy igen. Viszont ezt inkább nem tesztelném.)

A bónusz ajándékok terén viszont elég nagy a változatosság. A leggyakoribb ajándék a Hajtass fát trágya, néha csurran cseppen egy-két termésnövelő is. Instafa még nem érkezett. (Bár most hirtelen nem is tudom, hogy egyáltalán érkezhet-e, de azt hiszem, igen.) Van, amikor minden megrendeléshez volt bónusz akármi is, volt, hogy a 4-ből csak egyhez. Ami ugye állandó, az az összes megrendelés teljesítéséért járó bónusz, ami szintén legtöbbször a gyorsító, általában 3-4 db. Két napja nem kaptam cukorkát, előtte meg zsinórban az jött. Azelőtt pedig a kulcsokat. Előfordulhat, hogy ez is valamilyen rendszer alapján, ciklikusan változik; ezt csak egy huzamosabb ideig tartó teszteléssel lehetne kideríteni. (Mindenesetre még írogatom egy darabig, már ha éppen nem feledem el. Ez is benne van a pakliban.)

A farm nálam is tele van hibával, napok óta, tk. rosszabb, mint a Gyopár bevezetésekor volt. (A karácsonyi event indulásával jött be ez a térkép helyett főfarmra visz téma, ill. a főfarm helyett a Gyopár előtti utolsónak meglátogatott terület betöltése, stb. Egy pozitívum volt az egészben: learattam a főfarmon a teliholdas eventgazt, Pannikkal. :) TP-t, CSP-t, FA-t érintő rendellenességet nem tapasztaltam.)

4. atyka88

atyka88 Fórummogul

merrt nem tudokmegyfat eloalitani? a lakatt el van tunve rola

5. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia.
    én nem azt állítottam, hogy folyamatosan tudom aratni, csupán azt, hogy 3 egymást követő nap tudom aratni és ez így is van :) de az egész nem ér annyit, hogy ebből vita kerekedjen.

-Holdfeny-., -gyöngy-581 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Kérlek, a közeljövőben figyelj arra ha több embernek szeretnél valamit írni, azt lehetőleg egy hozzászólásban tedd meg.
    Mert az egymás után íródott posztok ugyanattól a személytől nem megengedettek itt a fórumon.
    További részleteket ezzel kapcsolatban A fórum szabályzatában olvashatsz.

Köszönjük az együttmődést!

stb_farmer kedveli ezt.
  7. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia
    elnézést kérek, de az a faramuci helyzet, hogy nem tudom, mi a gond? én csupán farmerogirl 1 mondatára reagáltam, előtte senkinek nem írtam semmit, nem tudom, hol van az az egymás után íródott posztom?
    PS a mai nap folyamán valóban megtörténhetett az általad említett dolog, elnézést, majd figyelni fogok, ne történjen meg.

Utoljára szerkesztett: 28.12.22
    Kuzdern kedveli ezt.
  8. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Jaj, nehogy félre értsd :) Persze, megfelelő időzítéssel, és feltételezve, hogy nem alszik be a delikvens az aratási időre, összejöhet. Aztán a következő nap kimarad, mert abba már nem fér bele. Nálam meg sohasem fér bele a 3 napba, mert még az éjfélkor lejáró átalakítót is csak reggel szedem le. ;)

Ahhoz hogy gyártani tudd, ki kell váltani az építési tervét 1 db bölcsesség jelvényért. (Ácsműhely >> bölcsesség ösvénye >> ki kell választani a meggyfát >> beadni a jelvényt.)

9. Swallow

Semmi gond. Ezért is írtam, mert többször elfordult már itt.
    De meg tudod nézni, ha visszatekersz.:) (Moderátor által utoljára szerkesztve)
    És köszönöm.

10. Sali~*.*

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Swallow

Szia!

Honnan tűnt el, te mit látsz?
    Én ezt látom nálad:
    upload_2022-12-28_23-48-55.png

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Utoljára szerkesztett: 28.12.22
    -Szemecske- és Kuzdern kedveli ezt.
  13. Swallow

Én látom csak elég parányi még. Az általad csatolt képen is látni.
    Hoztam képet a többi fázisról is.:)

0. fázis
    upload_2022-12-28_23-59-42.png

1. fázis

upload_2022-12-29_0-0-34.png

2. fázis
    upload_2022-12-29_0-0-56.png

3. fázis
    upload_2022-12-29_0-1-20.png

4. fázis
    upload_2022-12-29_0-1-41.png

5. fázis
    upload_2022-12-29_0-2-6.png

-vadocka70- és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  15. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Jó estét!
    Rég jártam itt.
    Ha már elértem a 10-s szintet kiváltottam a 4.-k fát és elkezdtem bővíteni.
    Már csak az utolsó lehetőség maradt ahhoz viszont termelnem kell fa terméseket.
    Most minden fajta fából van kirakva, hogy legyen bőven termés.

Kuzdern, Samborg, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Csak a vállalásunkat emeltem ki, mert én is kb ugyanezt tapasztalom. Osztom azt a nézetedet, miszerint nem szívesen hagyom ki a megrendelők kiszolgálását a teszt miatt miután az általuk adott tp a haladás egyetlen lehetősége az átalakítón kívül.
    Az instafához hoztam egy kis olvasnivalót, igen elméletileg adniuk kéne a megrendelőknek is és biztos, hogy van olyan szerencsés játékos aki kap is:
    • "3 különböző trágyatípus érhető el az Északi erdő területén.
    • Ezek főként vásárlás útján szerezhetők, de különböző események és az alpesi megrendelők is adhatják jutalmul.
    • A trágyák Gyopárvölgy területén egy közös, korlátozott tárhellyel rendelkeznek a raktárban.
    Hajtass fát

• Lerövidíti az aktuális növekedési fázis hátralévő idejét 20%-kal.
    • Alapértelmezetten csak 3 alkalommal alkalmazható egy fán, de az adott fához tartozó Bölcsesség ösvényén ez akár 4-5 alkalomra is emelhető (fatípustól függően).
    Instafa

• Eggyel megnöveli a fa növekedési fázisát.
    Temérdek fatermés
    • Megnöveli a növekedési fázis végén betakarítható fatermések számát.
    • Növekedési fázisonként egyszer alkalmazható.
    • Az érési idő lejárta előtt vagy után is alkalmazható.
    • A hatása az egyes növekedési fázisokban egyre erősebb, egész pontosan a növekedési fázis sorszáma + 1 darab (például a 0. fázisban +1 db, a 4. fázisban +5 db). A pontos mennyiségre utaló jelzés a fa felugró profiljában is látható."
    Lehet, hogy csak az új szint elején lévő lassúság az oka, de ma nem túl nagy kedvvel játszottam a gyopáron, ez remélem elmúlik, de az is lehet, hogy múlóban van az újdonság varázsa nálam. Jó lenne egy picit gyorsabban haladni a szintek között. Kicsit úgy érzem, mintha az eventes területen lennék, amit nem nagyon szeretek.
    A hibákkal én is szenvedek, sokszor nem találom a főfarmot meg, de már rájöttem, hogy hogyan csalogathatom elő a leggyorsabban. :)
    PS: Visszajöttem, mert most Scarlett 64 barackot kért kétszer is. Viszont felírni a + ajándékot elfelejtettem, de sajnos semmi extra, se kulcs, se insta nem volt benne.

Utoljára szerkesztett: 29.12.22
  17. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    teljes mértékben egyetértek farmerogirl megállapításaival, ami az általunk figyelt témát illeti. érdemben nem is tudok hozzátenni semmit. gratula, köszönöm. a TP számláló nálam továbbra sem működik rendesen.

Utoljára szerkesztett: 29.12.22
    Kuzdern, farmerogirl és farmerSS kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Szia!
    Ahhoz, hogy elkészíthesd a meggyfa építési tervét be kell adni egy Arborista jelvényt. Bemégy az Ácsműhelybe /első ház/
    Bal oldalon lent kékkel Bölcsesség ösvénye - erre katt és jobb oldalon fent Gyártói jelvények. Itt kiválasztod a Cseresznyefák sort, beadod az Arborista jelvényt /ennek előállításához kell 11000 értékben barack/
    Az ácsműhelyben ezek után már meg tudod építeni a meggyfát, amit ki tudsz ültetni a földterületre.

19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nem tudom, hogy segítség e, de amióta ezek a tp, FA hibák vannak, azóta én ha a Gyopárra akarok menni, azt csak böngészőn keresztül teszem /firefox/, elvégzem a teendőket ott, aztán kilépek. Elő a kliens, és a farmos dolgomat csak ezen keresztül végzem el. Lekopogom !!! Eddig bevált.

20. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia
    kipróbáltam kliensen keresztül. sajnos semmi változás, a TP számláló a kliensben is vissza áll 4-5 nappal ezelőtti TP-re

kevinerika52 és farmerSS kedveli ezt.