Visszajelzés Gyopárvölgy

Kategória: 'Visszajelzés a játékról', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 6.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, nem volt tele, de közben megjavult. Talán előbb kellett volna írnom, akkor előbb jó lett volna.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  2. borderland57

borderland57 Fórum mestere

juliannakoczkas és farmerSS kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

borderland57

Szia

Köszönöm, attól még messze vagyok. Mármint a 10. szinttől. A sárgabaracknál kiváltottam a következő rúnát, ami a hajtass fát. Ez mit fog eredményezni, ezt se tudom.
    ...............................................................................................................

A Hajtass fát ezt jelenti, de beillesztem neked ide a GYIK-ból a többit is :
    Trágyák

• 3 különböző trágyatípus érhető el az Északi erdő területén.
    • Ezek főként vásárlás útján szerezhetők, de különböző események és az alpesi megrendelők is adhatják jutalmul.
    • A trágyák Gyopárvölgy területén egy közös, korlátozott tárhellyel rendelkeznek a raktárban.
    Hajtass fát

• Lerövidíti az aktuális növekedési fázis hátralévő idejét 20%-kal.
    • Alapértelmezetten csak 3 alkalommal alkalmazható egy fán, de az adott fához tartozó Bölcsesség ösvényén ez akár 4-5 alkalomra is emelhető (fatípustól függően).
    Instafa

• Eggyel megnöveli a fa növekedési fázisát.
    • A fa azonnal a következő növekedési fázisba ugrik és a hátralévő idő is változatlan marad (vagyis nem fog elölről kezdődni az új fázisban a számláló).
    • Az átugrott fázis végén járó fatermések automatikusan jóváíródnak a raktárunkban.
    • Például egy Amerikai bükk 0. növekedési fázisában a 8 óra 55 percből még 3 óra 30 perc van hátra, amikor megszórjuk Instafa trágyával. Ekkor a fa az 1. növekedési fázisba kerül, a hátralévő idő szintén 3 óra 30 perc lesz. Az 0. fázis végén járó 5 db fatermés a raktárunkba került.
    Temérdek fatermés

• Megnöveli a növekedési fázis végén betakarítható fatermések számát.
    • Növekedési fázisonként egyszer alkalmazható.
    • Az érési idő lejárta előtt vagy után is alkalmazható.
    • A hatása az egyes növekedési fázisokban egyre erősebb, egész pontosan a növekedési fázis sorszáma + 1 darab (például a 0. fázisban +1 db, a 4. fázisban +5 db). A pontos mennyiségre utaló jelzés a fa felugró profiljában is látható.

4. lenoxa

lenoxa Haladó

Bár a leírásban szerepel a gyújtófa, de sehol nem találom, hogy mire való. És bár többször is kaptam, a pajtában nyoma sincs.

Utoljára szerkesztett: 30.12.22
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Itt olvashatsz róla!
    Fatuskók

• A fák kivágásából fatuskókat szerezhetünk, ennek négy fajtája van:
      • Gyújtófa
      • Kis fatuskók
      • Közepes fatuskók
      • Nagy fatuskók
    • Minden fa minden növekedési fázisa során meghatározott fajtájú és darabszámú fatuskót ad kivágás esetén.
    • Minél értékesebb a fa és minél nagyobb a növekedési fázis, annál értékesebbek a fatuskók is.
    • A fatuskókat a Fűrészmalomban tudjuk tovább hasznosítani.
    ;)

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Ma reggel két átalakítót is leszedtem és sajnos TP-t egy darabot sem adott, csak a szokásos rakétát és hajtass fát, de ezeket sem sokat.
    Szóval ettem reggelire egy kis buktát :( (24 és 30 órások voltak). Így elég nehéz lesz tartani a tempót, de azért dolgozom az ügyön :D
    Éjfélkor már itt lesz a hétvégi kedvenc megrendelő madarunk, remélem segíteni fog egy picit feljebb tornászni a csíkot.

HéricsBáró, PZoli64, KicsiVid és 4 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt! Este nem tudtam fákat cserélni... a Gyopi megmakacsolta magát... reggelre észheztért:music:
    A termelés támogatása volt a cél...
    Eddig sokszor sokan leírtuk a fórumon, hogy nincs hova termeli;) Most van....
    A Te álmaid is valóra válhatnak;)

8. Sali~*.*

Szia Bea!
    A tempót biztosan csökkenteni fogom. Kiderül mire lesz elég napi 2-3 belépés.
    Azt írod ezzel a tempóval? A jelenlegi tempóm biztos elengedem. Napi 300-500 ATP? Talán, ha minden jól alakul, belefér. Kérdés, mit kéregetnek a megrendelők és mennyit?

9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Ma reggel mind a kettő 24 órás átalakító 100-100 Atp adott, most 32 órást tettem be:)
    Továbbra is meggy és barackkal gyopározok;)

10. -Holdfeny-.

Szia!

Nálam 4540 pont kell még:music: Ez nagyon soknak tűnik... :oops:Én tegnap kaptam ritka ajándékot az átalakítóból...:music: Nem örültem neki....:wuerg:

11. Sali~*.*

Szia Norbi!
    Ügyes vagy, sőt szerencséd is volt. Az átalakító nálam egy rövidebb, egy közepes és egy hosszú. Ha "hírtelen" sok a felesleg, vagy kell a hely akkor tudom kombinálni. A megy és barack a legjobb kombó, ha minden runáját kiváltjuk. ;) Csak menet közben elcsábultam. Nagyobb értékű gyümölcs gyorsabb Arborista jelvények.
    Szia!:)
    Ha te írod a gyopáros kívánság listáját, akkor gyorsan leírom: Szeretnék egy Szerencsekereket ide is! Telis-tele kuriózumnak számító ez+az dolgokkal. Pl. Intafa, Hajtass fát, Temérdek fatermés. Jó..jó, nagy duzzogva lepottyanhatna néha pár kulcs és Arborista jelvény is. Jaj, majd el felejtettem még ATP is kell. xD:D

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sajnos én még ritkát sem kaptam, mert amit adott az mindennek nevezhető csak ritkának nem xDxDxD
    Egyébként nem értem ez az egész panaszáradatot ami itt zajlott tegnap. Előbbre vagy, mint én, igaz előbb is léptél át. Nekem még 5700 pontom hiányzik a következő szinthez (11.).

13. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Tegnap végre meglett a 10. szint.
    Kiváltottam az új területet meg az új barackfát is. Föl is fejlesztettem fullra.
    Viszont a felhőt elfelejtettem beüzemelni a mai aratás előtt.
    Az átalakítók továbbra is fukarkodnak a Tp adással, de ma legalább 3-ból csak egy adott ingyom bingyomot.

14. Sali~*.*

Szia!
    Gratulálok! Szép munka! Fullra?;) Mennyi jelvénybe került?
    Miért nem találom az eventismertetőben a (in)gyom- (bin)gyomot?

15. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Őszintén, nem tudom mennyi jelvény kellett hozzá, fullon volt a jelvény tároló és csak adogattam be.
    Az ingyom bingyom az a tárgy amiért nem indítanám el a tárolókat annyi beadandóért.

juliannakoczkas, Kuzdern, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Hát izé... őőőőő a panasz...:music: Mondhatnám, hogy sokkal gyorsabban is tudnék haladni.... de lusta vagyok...:wuerg: A megrendelők reggel és délután vannak kiszolgálva... este már nem... az átalakító nem tud folyamatosan 40 órással menni... mert megválogatva pakolom a bele valót8) Akkor is lassúnak érzem a haladást:music:
    xDxDxD Tegnap hozzám is jutott az ingyombingyomból:music:

17. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Minősíthetetlenül rossz a játék az állandó takarítás és az örökös frissítés, ki-belépés ellenére is. A főfarmon rendszeresen fahéjat ill. épp az aktuálisan bahamára ültetett növényt, vagy a teliholdasra ültetett növényt látom - ezen a frissítés sem segít, csak a ki-belépés. A Gyopár sem működik helyesen, a beérett fákra beadja a "hajtass fát" trágyát, csak többszöri ide-oda lépkedéssel oldódik meg a probléma vagy itt is teljes ki-belépés. Így aztán minden, csak nem szórakoztató a játék.
    Szomorú, hogy egy új fejlesztés tönkreteszi a többi játékelemet is. :(
    Túléltük a Unityt ... Most kezdjük előlről, hogy majd egyszer hetek, hónapok javítgatásai után helyreállnak a dolgok?
    Köszönöm, ha továbbítjátok a fejlesztőknek. És köszönöm a moderátorok türelmét.

18. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Nem tudom, hogy ki hogy van vele de ez a takarítás csak placebo hatás.
    Amióta játszom, pedig nemsokkal a kezdetek után kezdtem, az egy kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor takarítottam.
    Annó, amikor egy gazdatársnak takarítást javasoltak a problémája megoldására azt mondta, nem takarítottam, helyette lementem a kertbe, szedtem két vödör meggyet és amikor feljöttem minden működött rendesen. Tehát a megy szedés is hatásos.
    A helytelen terület megjelenítés nálam is probléma volt, de amióta a kezdőlap megjelenítésnél kikapcsoltam a térkép kezdő lapot ez a probléma is megszűnt.

19. lenoxa

lenoxa Haladó

Köszönöm, ezt én is olvastam. De ettől még nem lettem okosabb. Változatlanul nem tudom, mire használható és hol van. Már többször is kaptam, de sem a pajtában, sem a fűrészmalomban nem jelenik meg. Így nyilván hasznosítani sem tudom.

20. Sali~*.*

Javaslom látogasd meg a raktárad. Középső épület. Lehet, hogy gyújtóst épp nem találsz, de sok mást igen.
    Pl. itt láthatod, hogy miből mennyid van, mennyi a kapacításod, pl. tuskók, fatermések, fák, jelvények stb.