Visszajelzés Gyopárvölgy

Discussion in 'Visszajelzés a játékról' started by Kiwi, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jani975

jani975 Fórumszaki

Akkor jöhet az első gyopáros kompenzáció. Atp-t mindenféleképpen tegyenek bele, ja és cukorkát is.

2. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Sziasztok ! Először is megosztom veletek, örömöm, sikerült elérni a 10 es szintet! igaz, hamarabb volt tervezve, de jó így is :)

ennek örömére, tettem a dolgom, kiváltom a területet,volt jelvény, kiteszemafákat, erre uganazt a hibát látom én is mint ti. és azt hittem már megint én nem tudokvmit :D mindent elkövettem, eljő a hajnal, és ugyanezt a hibát írja még mindig ki..... ráadásul az egész farm összeomlott, soha nem oda lép be, nem arat le.... ez a gyopárvölgy csak bosszúság.

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem voltam benne biztos , hogy birni fogja , ezért növeltem egy jelvénnyel a kapacitást , és így 60 helyett 140 lett .

:inlove::inlove:

-Holdfeny-. and Sali~*.* like this.
  4. Eri1114

Eri1114 Fórum-zöldfülű

Szerintetek a raktár rendeltetésszerűen működni fog valaha vagy hagyjuk az egészet most abba?

5. dwistvan

dwistvan Utánpótlás-írogató

Eddig rendben működött. Most a raktár egyáltalán nem tölt be, így használhatatlan a gyopárvölgy. Várható, hogy helyreállítják, vagy felejtsem el, hogy volt ilyen.

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Van valakinek valami jó ötlete, hogy hogyan lehet játszani raktár és a felröppenők törlése nélkül?
    Ha igen ossza meg legyen szíves velünk is, mert most halt be a játékom:cry::cry::cry:

HéricsBáró, Kuzdern and Puszpang like this.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nálam hasonló helyzet állt elő tegnap este. Két dolgot tehetsz. Megvárod az átalakító újraindítását /nekem ez segített/. Bedobáltam azokat a hozzávalókat /luxus humusz, nagy szerszámkészlet, gyakori faanyag/ ami jelenleg még nem kell. Majd gyorsan indítottam pár fa gyártást. Kiszolgáltam a megrendelőt. Azóta gyártom a tuskókból a faanyagot /ebből mindig kevés van/. Gyártom a jelvényeket.
    A felröpiknél látod mennyi kulcsod van, a többinél meg teljesen mindegy, hogy nem fér a tárolóba, vagy előbb-utóbb magad szórod ki helyhiány miatt.
    Szia!
    Először is gratulálok! Jó az a felhő, elfér a többi között! A hibáról tudnak, jelezték az illetékesek felé. Remélhetően javítani fogják.
    Gazdatársak jelezték, hogy a fák aratása után a gyümölcs is bekerül a raktárba. Én folytatom a gyopároson is a játékot.
    A farm jelenlegi megjelenítési hibájának kiküszöbölése miatt kipróbáltam amit javasoltak, hogy kapcsoljam ki a játékbeállításoknál a Bejelentkezés után a térkép mutatása funkciót. Kikapcsoltam, majd kis idő elteltével vissza is kapcsoltam, nekem így volt jobb még akkor is, ha ide-oda kellett lépkednem a területek között, míg helyre állt a rend.

Last edited: Jan 4, 2023
    Sali~*.*.*, Kuzdern and Puszpang like this.
  8. -gyöngy-581

Szia!
    Köszönöm, ezzel szórakoztam már tegnap este én is, akkor segített, majd kiderül, hogy most is segíteni fog-e. Ott áll pár fám, aratni azokat sajnos egyelőre nem tudom, de majd igyekszem megoldást találni rá.
    Sajnos várnom kell mert sem a vevők nincsenek, sem az átalakító jelenleg nem aktív. Aratni nem tudok, mert nem engedi a rendszer, így gyártani sem lehet, alapanyag hiányában.

9. Sali~*.*

Szívesen! Esetleg jelvényeket nem tudsz gyártani, hogy közben azért haladni is tudj?

10. -gyöngy-581

Kevés a termésem hozzá, az este megléptem már azt is. Még hiányzik két jelvényem a fenyő teljes felfejlesztéséhez.

11. Sali~*.*

Sajnos akkor nem marad más, mint az újrahasznosítás. Ide szórtam be a felesleges hozzávalókat. Gratulálok a felfejlesztéseidhez.
    A fenyőnél elég durva számú jelvényeket kér.

12. -gyöngy-581

Hasonlónak érzem én is, napok óta kínlódom az utolsó kettővel :cry::cry:. Még 46 perc van az átalakító lejártáig, remélem sikerülni fog, ha más nem akkor legalább a már beérett fáimat tudom aratni.
    Amitől tartok az az, hogy ha nem tudom törölni a borostyánt és az ágakat, akkor kulcsot sem fogok kapni :(

13. Sali~*.*

Az már nem sok idő, sikerülni fog, csak ügyesen. A kulcsokat meg fogod tudni oldani, a cukorkát viszont nem.

Sali~*.*.*, GA-BI-O-Farm and Kuzdern like this.
  14. v.sziszka76

v.sziszka76 Fórum-zöldfülű

Érdeklődni szeretnék,hogy a gyopálosvölgynél mért nem müködik a raktár tegnap este óta

15. Sali~*.*

Szia!
    Probléma merült fel a működésével kapcsolatban. Már jelezték a moderátorok a játékkészítőinek. Türelmesen "kell" várnunk a hiba elhárításáig.

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Felreppenők törlésére nincs ötletem... :oops:
    De a fák gyártásával és óvatos hozzávaló készítéssel én még folyamatosan tudok játszani... 8)
    Mondom ezt addig míg be nem dugul a raktár:wuerg:Átalakítóm meg csak este lesz majd tölthető...:music:

17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Érdekes ez a játék, nálam minden működik:)

18. -gyöngy-581

Most járt le egy átalakítóm és indítottam is azonnal egy másikat. Kissé túltermeltem a bükkmakkot. Megritkítottam. Normál játékkal tudom folytatni én is még ma, de tartok tőle, hogy túltermelési válság fog fellépni mindenből..

19. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nálam is hiba a raktár, egyenlőre szimultán játszom és még nem volt túl termelésem.
    Természetesen jó lenne látni a tartalmát, de ez van.
    Folyamatosan termelek mindent és azonnal fel is dolgozom.
    Kiváltottam az összes fát és mindet teljesen fel is fejlesztettem.
    Ha végkép nem tudok mit csinálni a rengeteg terméssel akkor a Bölcsesség ösvényénél gyártom a jelvényeket.
    Eddig ez tökéletesen bevált és működik a raktár látványa nélkül is.

20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Bükkmakk a jelvénybe is tárolható... Érdemes előre gyártani ha van még helyed...:music:

Értem a problémád:wuerg: Én is hajszállra vagyok tőle:oops: